Şimdi Ara

60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
392
Cevap
22
Favori
43.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ApsinteX

Genel yorumlar zaten beklenmesi yönünde.. Reklam için acayip fikirlerim var. Bende memur olarak doğmadım.. :) Çok reklam yaptım zamanında.. Topladığım müşterinin haddi hesabı yoktu 3 haftada mağazada kimsenin satamadığı kadar ürün sattım ama iş elin işi. Ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Allah izin verirse kardeşim için bunu başarmasında ve her adımında yanında olacağım.

Oralarda durumlar nasıldır bilmiyorum ama kahvehane açın. çok temiz para bırakıyor açıkçası. ekstra bir masrafıda yok ayrıca.
  • ApsinteX kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede asla bitmeyecek olan 2 sektör giyim ve yiyecek bu ikisi üzerinde yoğunlaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

valla hocam pir olmaya gerek yok mekan havalı olsun yeter

eğer çocuklarla uğraşmayı seviyorsa kırtasiye çok çok mantıklı, en fazla kar marjı düşer ama asla kaybetmez. oyuncak ve şaka malzemesini eksik etmesin yeter

Kırtasiye benim de aklımda. zahmet olmazsa püf noktalarını yazabilir misiniz? Özelden de olur.

• @ApsinteX

hocam merak ettim imzanız nedir anlamadım?
  • Mr.Cyborg M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle değerli görüşünüz için teşekkür ediyorum. 60 Bin TL'den hariç olarak 140 Bin TL'lik bir meblağımız daha vardır. Fakat o paraya hiç bir şekilde dokunmama kararımız sabit olup, erimememsi için gerekli önlemleri almaktayız. Fakat kardeşim yıllardır çalışıyor. Kendi ilçemizde de asgari ücret üstü veren yok. Bu para ile çalışamnlara Allah yardım etsin gerçekten zor ve geçinmek mümkün değil. Pok alır, pok satar eloğluna muhtaç olmam diyor. Haklı çünkü yıllardır adam olmayanlarile çalıştı hem insani hemde etiket olarak hayatında görebileceğin en kalitesiz insanlardı. Çok bilende bu yüzden ve hırs yaptı. Artık Allahtan başkasına el divan durmak istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Genel yorumlar zaten beklenmesi yönünde.. Reklam için acayip fikirlerim var. Bende memur olarak doğmadım.. :) Çok reklam yaptım zamanında.. Topladığım müşterinin haddi hesabı yoktu 3 haftada mağazada kimsenin satamadığı kadar ürün sattım ama iş elin işi. Ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Allah izin verirse kardeşim için bunu başarmasında ve her adımında yanında olacağım.

Oralarda durumlar nasıldır bilmiyorum ama kahvehane açın. çok temiz para bırakıyor açıkçası. ekstra bir masrafıda yok ayrıca.

Memuru, işçisi kahvehaneye takılan adam çok burada hatta babamın kahvehanesi var. :)

• Açık olmak gerekirse bende aynı düşüncedeyim. Bizim millet yemeyi ve giyinmeyi sever..
    aradığım cevabı verdiğiniz için teşekkürler.Benim fikrimin de bu düşüncenin siyasi, ülkenin durumu, imkan ve şartları da aklımdan geçirince aslında direk size değilde topluma mesaj vermişim gibi oldu biraz.hani imkan olsa da ben buraya yazmama gerek kalmadan kendim uğraşsam
  • Instant Crush kullanıcısına yanıt
    Yani diyor ki; siz beni sormasanız da, anlamasanız da olur. Çünkü ben sizin ciğerinizi biliyorum. Demek gibi düşünebilirsin. :)
  • Dünyanın en büyük menemencisini açın hocam bence her türlü menemen olsun içinde menemen diyince akla sizin dükkan gelsin.. Bjk otobüsü maçlardan sonra sizin dükkana gelsin. Menemen.

Fuarlardan makina satin alabilirsiniz. Bir miktarini nakit geri kalanı vadeli alabilirsiniz. Ben gidada çalışıyorum akliniza gelebilecek her türlü ürünü yapabiliyorum. isim vermiyecegim bim migros büyük kekleri yapmaktayiz ve çok güzel para kazandirmakta. En azindan bende düşünüyorum ilerletirseniz çok şey kazanirsiniz deli para mevcut. Elinizin altında o kadar çok şey bulmak memkun ki.. yeterki gida olsun bu millet herşeyi yiyor:))

• Öyle tabi insanlar her yeni tadı merak edip, her zaman ilgi gösteriyor üstelik bu lezzet güzel olursa değme keyfine. Ama ilk başlarda tek başına olacak kardeşim. O yüzden biraz daha zamana ihtiyacı var ilk işten sonra Allah izin verirde her şey güzel olursa başka bir sektör neden düşünülmesin ki?. :)
  • zankos Z kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.. Fikirler her zaman değerlidir ama; sahip çıkılmadığı sürece dünyanın en işlemez çarkı olur. Ülkemiz sürekli tüketen bir toplum olduğu içinde böyle düşünmeniz gayet normal. Keşke herkesin fikri aynı şekilde değer ve potansiyel yatırımcı bulsa belki de her şey daha farklı olur. :)
  • Yemek işine girin ucuzundan.Diğer tüm sektörler sıkıntılı.
  • quote:

Yani diyor ki; siz beni sormasanız da, anlamasanız da olur. Çünkü ben sizin ciğerinizi biliyorum. Demek gibi düşünebilirsin. :)

abi gene anlamadım. yani oradan o mesajı nasıl yakalayacam anlamadım.
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Menemeni çok yedik öğrenciyken evde bir şey yok iken.. Ama bir süre sonra kabak tadı veriyor. Tabi ki nimettir büyüklük olmaz. Açlıkta çok güzel gider ama; BJK otobüsü kadirliye gelmez, İstanbul bizi yer. :)
  • Camiye bağışla. Yeni Cami yapsınlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Crush

quote:

abi gene anlamadım. yani oradan o mesajı nasıl yakalayacam anlamadım.

Nasılsın? sorusuna anlamadım ne dedin? diye mi tepki veriyorsun hala. Eyvallah biz iyiyiz, seni sormalı?

Şu şekilde düşün bir kişi herkesi küçümsüyor ve işine gelmeyen hiç bir lafı anlamak istemiyor.
    Ama sen biliyorsun ki; O kişiden daha akıllı ve kurnazsın. O seni zklemese kendini başkaların farklı tanıtsa bile kişiliğinin beş para etmeyeceğini adam olmadığını herkesten iyi biliyorsun. Bu yüzdende sen onu zklemeden gülüp geçiyorsun. Artık anla bence.. :)

• Belesinternetkullanicisi B kullanıcısına yanıt
    Ben bir papaz kiralayıp, kilise açma taraftarıyım. Belki Hristiyanlar daha vefalı olur...
  • Onunda curcunası çok hocam.. Kazandığın parayı harcamak bile zor olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.