Şimdi Ara

60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
392
Cevap
22
Favori
42.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulstriper

ben 2000 nüfuslu bir yerde 25 bin liraya kırtasiye açtım. aylık ortalama kârım 2000-2500 civarında. Sene başını da koyarsak 3000 i geçiyor.

kardeşin okula yakın bir yerde kırtasiye açar (devralmak daha mantıklı) ve kamuda tanıdığı da varsa, ihale falan alabilirse hiçbir şekilde batmaz. batamaz

copy center olarak da üni civarında açabilir. ama ders notlarını kesinlikle ele geçirsin önce

Ah oo kırtasiyeciler.. Hocam bizim burada insanların geneli ya okur yada iş sahibidir. Başkasının işinde çalışmayı pek sevmezler o yüzden parlak fikirleri hep değerlendirirler keza kırtasiye işininde piri bir çok yer vardır. :) :)

• 60 milyara hiç bir şey yapılamaz
  • Pazarda limon satsın
  • ApsinteX kullanıcısına yanıt
    valla hocam pir olmaya gerek yok mekan havalı olsun yeter

eğer çocuklarla uğraşmayı seviyorsa kırtasiye çok çok mantıklı, en fazla kar marjı düşer ama asla kaybetmez. oyuncak ve şaka malzemesini eksik etmesin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

Hocam kahvalti isi gercekten cok kârli bir iş. O butceyle de rahatlikla acilir
    Ben antalyadayim kahvalti salonunda calistim, ailecek calisan kisilerin yanina ise girmistim, mekani otellerin eski esyalarindan falan kurmuslar cok ahım sahim bi yer degildi ama musterisi vardi. Ama sadce kahvalti olmaz benim calistigim yerde aksam mangal da vardi kendin pisir kendin ye tarzinsa. Masa ve mangal ucreti aliyordu 17.5 tl, musteri etini kendi getiriyordu ya da musterinin istegine gore patronun anlasmali oldugu kasaptan aliyordu. Bu isi oncelikli olarak dusun bence cunku diger onerilenlere gore belli bi meslek, kabiliyet ve fazla sermaye istemiyor. Onemli olan peynir tereyagi zeytin vb. Seylerin baglantisini köylerden yapmak toplu sekilde almak ve bunlarin yanina insanlarn kendi evlerindekahvaltida bulamayacaklari 3-5 cesit biseyler eklemek. Kisi basi 15 tldende serpme kahvaltiyi yapistirr..

Fikir şahane zaten.. Özellikle bizim aklımızı parlatan bir diğer düşüncede kahvaltı salonuydu. Diğer kardeşlerde yardımcı olur zaten. Bizim orada zeytin yağı bol o konuda sıkıntı olmaz.. Organik olarak her şeyi en iyi fiyatına ve en tazesine sahip oluruz.. Özellikle akşam mangal konusu için çok teşekkür ederim. Bizim orada sevilir et ve kebap zaten Adana ya bir saat. Fiyatta tam aklımda ki çok sağol.. Ama bakacağız işte şu an fikirleri oluşturup bir kaç ayda bekleyebiliriz. Araştırma, fiyatalara ve ilçe milletinin isteğine göre..

• 60 bin TL ile dolar alın.bir süre bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sizin orada dükkan kiraları dahil uçuk olabilir ama bizim orada öyle değil. 60 Bin TL ye bir çok şeyin kralı olur bizim ilçede. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

valla hocam pir olmaya gerek yok mekan havalı olsun yeter

eğer çocuklarla uğraşmayı seviyorsa kırtasiye çok çok mantıklı, en fazla kar marjı düşer ama asla kaybetmez. oyuncak ve şaka malzemesini eksik etmesin yeter

Kötü bir fikir değil aslında ama; yaz dönemi sıkıntı olur bizim orada. :) Okulllar kapanır, millet yaylaya çıkar herkesin yaylada evi vardır.
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde bir gamer kafemiz var ve gerçekten akıl alamayacak kadar iş yapıyor tıklım tıklım, oturan kapanana kadar kalkmıyor. Ama bilmiyorum ki 2'incisi için nasıl tepkiler alırız ve doluluk oranı nasıl olur tartışılır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

quote:

Orijinalden alıntı: ApsinteX

quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

quote:

Yüzeysel gezdiğiniz için olabilir.. Çünkü PS normal kafe olarak bir çok kaliteli mekan mevcut. Böyle düşünmen doğal çünkü ben bile Kadirlili olmama rağmen Ankara da memurluk yapıyorum. İstesem gitme şansım var ama banada küçük oralar. :)

Sen bide Bayburt u gör

Hadi hocam ya.. O kadar kötümü ciden?. :)

Yok be hocam sizin ilçe kadar var işte

Biz eskiden Adana ya bağlıydık.. Osmaniye yi il yaptılar, bizi de dediler sizin aranız 50 km sizi oraya bağlayalım. Tabi biz karşı çıktık.. imza falan topladım ama yaptılar. Aslında çok kötü değil ama il yaptıkları Osmaniye bizden biraz büyük saçmalık işte. :) :)

• ApsinteX kullanıcısına yanıt
    Senin aklındaki konsept ne peki onuda paylaş bizde öğrenelim :)
    Senin gibi araştırıp beyin fırtınası yapan adamlar belki senin fikrini beğenip uygular. Benden önce birisi yapmasın diye paylaşmıyorsan kimseden güzel fikir paylaşmasını beklememek lazım. Sen paylaş ki belki senin fikrini daha iyiye taşıyabiliriz ;)
    ARGEler böyle yapıyor
  • Kuru yemiş kuru kahve dukkani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wafflecı
  • ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın paylaşınca çoğalsın hocam.. Bencil olmamak lazım. :)

Menü kısmı ise çalma çırpma olmayacak ve kesinlikle bol yeşilli bir bahçe lazım..

60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ
    60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Kuru yemiş kuru kahve dukkani

Ulaşılabilir he kısımda kuruyemişçi ve kahve satan yerler mevcut. :)
  • Cevapları okumadım konunun gidişatı ne şekilde bilmiyorum ama 60 bin TL ile bir mekan açmayı düşünmeyin, hele bu zamanda asla düşünmeyin. O mekanın ne iş yaparsa yapsın,en az 1 sene boyunca kendini döndürmesi lazım, o süreçte göreceksin ki ekstradan bir çok harcaman çıkacak, ucu açık bir sermayen olması lazım ki ortaya çıkan sorunları halledebilesiniz. Bu zamanda bu işlere girişmeyin derim, sadece dükkan kirası bile sizi çok zorlayabilir(işlek bir yere açacaksanız). Bence bu girişimi bir süre erteleyin ve yüksek meblağlarla iş yapmaya bakın. Sütten ağzımız yandı sizin de yanmasın.
  • Parası olmayan bir eczacı bul, ortak ol. Paraya para deme.
  • Bence sadece telefon aksesuarları üzerine biryer açın.Zamanla diğer işleride yaparsınız.
  • quote:

Balıkta olacak mı..RIFKI? :) :)

hocam işe alırsanız balıkta olur ahtapotta
  • Fatura ödeme merkezi açabilir, bir yandak açık parfüm işinide yürütebilir. Risksiz iş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.