Şimdi Ara

60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
392
Cevap
22
Favori
43.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş iyi akşamlar. Kadirlide eğer geniş çevren yoksa gıda sektöründe kısa sürede kaybolabilirsin çok sağlam bişey olmazsa ki sen de dikkat edip araştırdıysan görürsün zaten durumu. Kadirlide kafe tarzı mekanlar güzel iş yapabiliyor onun dışında kaçak idaadan götürem götürüyor 😄 Ama ben bi kadirlili olarak emekli olmadan kadirlide bi iş kurmayı düşünmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApsinteX

Öyle tabi insanlar her yeni tadı merak edip, her zaman ilgi gösteriyor üstelik bu lezzet güzel olursa değme keyfine. Ama ilk başlarda tek başına olacak kardeşim. O yüzden biraz daha zamana ihtiyacı var ilk işten sonra Allah izin verirde her şey güzel olursa başka bir sektör neden düşünülmesin ki?. :)

Aslında kardeşiniz neler yapabilir.. bunu gözden geçirmek lazım.. nelerden anlar.. yetenekleri nelerdir.. yetenekleri olan mesleği yapması onun için daha iyidir.. benim söylediğim olayda.. pazarlama önemli ürün gamı önemli.. bu sektör öyleki yeri geldiğinde karından çok kısarsın. Hatta hiç karın olmaz.. ama genede ayakta kalırsın..

1-2 tavsiye daha vereyim istiyorsanız.. ekmek yapabilirsiniz.. firmalara ekmek dağıtabilirsiniz.. ekmek makinaları var saatlik 10k ekmek yapıyorlar.. fiyatlarıda aşırı pahalı değil.. 40k kadar... 1 usta 3-4 eleman ile işi çözülebilecek düzeyde.. makine kendisi yapip kendisi pişiriyor.. dondurma yapmasını biliyor iseniz dondurmada yapabilirsiniz.. deli para mevcut :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Instant Crush

quote:

Yani diyor ki; siz beni sormasanız da, anlamasanız da olur. Çünkü ben sizin ciğerinizi biliyorum. Demek gibi düşünebilirsin. :)

abi gene anlamadım. yani oradan o mesajı nasıl yakalayacam anlamadım.

Nasılsın? sorusuna anlamadım ne dedin? diye mi tepki veriyorsun hala. Eyvallah biz iyiyiz, seni sormalı?

Şu şekilde düşün bir kişi herkesi küçümsüyor ve işine gelmeyen hiç bir lafı anlamak istemiyor.
    Ama sen biliyorsun ki; O kişiden daha akıllı ve kurnazsın. O seni zklemese kendini başkaların farklı tanıtsa bile kişiliğinin beş para etmeyeceğini adam olmadığını herkesten iyi biliyorsun. Bu yüzdende sen onu zklemeden gülüp geçiyorsun. Artık anla bence.. :)

ilk cümle okey o zaman anladım.
    ikinci cümlede de biz mi artizleniyoruz? eyvallah koçum çekip göz kırpmalı kafa sallayarak sen hayırdır der gibi?

• Bu aralar herhangi bir işe girmenizi önermem.
    En azından şu başkanlık işi belli olsun bi ülke durulsun

Her anlamda çok hareketli, beklesin, ilerde ucuza bir yer devir alabilir.
    Küçük yer diyorsunuz, herşey var diyorsunuz.
    Yeni birşey açmak ayrı risk şuanda açmak apayrı bir risk.

• r_celik22 R kullanıcısına yanıt
    Oooo toprağımda gelmiş.. :))
    Allaha şükür çevre var. Bilmem mi kaçak iddaa kaynıyor ama kardeşime ters o işler.
    Bilirsin bizim orada her şey bol fakat çevre olmadan iş sıkıntı olur. Eş,dost, arkadaş çok Allaha şükürinşallah daha da olacak ama en iyisini biz sunacağız onlara. Kadirlide kafede çok meşakkatli çünkü; en güzel yerleri kapmış hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Öyle tabi insanlar her yeni tadı merak edip, her zaman ilgi gösteriyor üstelik bu lezzet güzel olursa değme keyfine. Ama ilk başlarda tek başına olacak kardeşim. O yüzden biraz daha zamana ihtiyacı var ilk işten sonra Allah izin verirde her şey güzel olursa başka bir sektör neden düşünülmesin ki?. :)

Aslında kardeşiniz neler yapabilir.. bunu gözden geçirmek lazım.. nelerden anlar.. yetenekleri nelerdir.. yetenekleri olan mesleği yapması onun için daha iyidir.. benim söylediğim olayda.. pazarlama önemli ürün gamı önemli.. bu sektör öyleki yeri geldiğinde karından çok kısarsın. Hatta hiç karın olmaz.. ama genede ayakta kalırsın..

1-2 tavsiye daha vereyim istiyorsanız.. ekmek yapabilirsiniz.. firmalara ekmek dağıtabilirsiniz.. ekmek makinaları var saatlik 10k ekmek yapıyorlar.. fiyatlarıda aşırı pahalı değil.. 40k kadar... 1 usta 3-4 eleman ile işi çözülebilecek düzeyde.. makine kendisi yapip kendisi pişiriyor.. dondurma yapmasını biliyor iseniz dondurmada yapabilirsiniz.. deli para mevcut :)

Kardeşim elektronikten çok iyi anlayan.. pazarlama konusunda satamayacağı mal olmayıp, insan ilişkileri kuvvetli ve her yerde muhakkak bir tanıdığı olan.. bir adamdır. O yüzden bende sizinle aynı fikirde olup.. Bir insanın yapacağı en güzel iş tamamıyla olmasa bile ucundan, köşesinden anladığı bir iş olmalı diyorum. Fikriniz gayet iyi fakat yürütülebilirliği konusunda endişem var. Tamam risk tabiki olacak ama; bu demek değildir ki hemen sıvayalım. O yüzden ne kadar dikkatli olursa onun için o kadar iyi. :)

• Instant Crush kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim.. işte budur, anlatmak istediğim.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim elektronikten çok iyi anlayan.. pazarlama konusunda satamayacağı mal olmayıp, insan ilişkileri kuvvetli ve her yerde muhakkak bir tanıdığı olan.. bir adamdır. O yüzden bende sizinle aynı fikirde olup.. Bir insanın yapacağı en güzel iş tamamıyla olmasa bile ucundan, köşesinden anladığı bir iş olmalı diyorum. Fikriniz gayet iyi fakat yürütülebilirliği konusunda endişem var. Tamam risk tabiki olacak ama; bu demek değildir ki hemen sıvayalım. O yüzden ne kadar dikkatli olursa onun için o kadar iyi. :)

Bol şans.. umarım hayatta başarılı olabilirsiniz.. Bu başarınızın ardında insanlara değer vermeyide unutmayın.. işi kurmaya karar verdiğinizde alıntılayında bizde bilelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Bu aralar herhangi bir işe girmenizi önermem.
    En azından şu başkanlık işi belli olsun bi ülke durulsun

Her anlamda çok hareketli, beklesin, ilerde ucuza bir yer devir alabilir.
    Küçük yer diyorsunuz, herşey var diyorsunuz.
    Yeni birşey açmak ayrı risk şuanda açmak apayrı bir risk.

Düşüncelerinizde haklısınız.. Ülke ve dünya gündemini yakından takip eden bir bireyim. Durumlar hiç iç açıcı değil. Resmen bizim yaptığımız bodoslama dalmak olacak ama; Bu ülke ne zaman duruldu ki, bu ülkede ne zaman sorun olmadı?. Önemli olan analiz ve iyi bir sonuç elde etmek. Bunun içinde dikkatli adımlar atmak lazım. Hiç olmadı.. Diğer kardeşimden yardım isteyip bu kardeşime amlakçı açacağız.

• ApsinteX kullanıcısına yanıt
    çin den xiaomi markasinin telefonlarini getirsin burada sahibinden/donanimhaber vb. diger kaynaklar uzerinden satsin, isteyene bootloader kilidini acip global rom yukleyip imei atarak +100 tl daha koyup satsin. Bu benim yapmak istedigim girisimdi yasim 19 uzerime herhangi bir sey yok araba ev vs. kefilimde yok bankadan kredi de cekemem ogrenciyim, o yüzden bu girisimi gerceklestiremedim

• ApsinteX kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız tabi :) ciğerciler kebapçılar moda olmaya başlamıştı tabladan başlayıp güzel lokanta tarzı yerler açanlar var siz yine de iyice bi araştırın

• Dolara yatırsın parasını şu aralar bir iş kurmasın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bol şans.. umarım hayatta başarılı olabilirsiniz.. Bu başarınızın ardında insanlara değer vermeyide unutmayın.. işi kurmaya karar verdiğinizde alıntılayında bizde bilelim :)

Çok teşekkür ederim.. Benimde kardeşime karşı benimsettiğim ilk kuraldır. Hak edene saygı ve değer konusu. Çünkü bu tarz işlerde insan ilişkileri hat safhada ve memnun bir sonuç ile olmalı. Kesinlikle bu konu öylesine açılmış ve terk edilecek bir konu değil. Bu ay yılbaşında ya Şubatta muhakkak konuya bilgilendirme yapacağım. Çünkü henüz buradan bile insanları görmezden gelirsek olmaz, kardeşim esnaflık yapamaz değerler çok önemli. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: r_celik22

O konuda haklısınız tabi :) ciğerciler kebapçılar moda olmaya başlamıştı tabladan başlayıp güzel lokanta tarzı yerler açanlar var siz yine de iyice bi araştırın

Hocam merak etmeyin.. Gerçekten çok ince eleyip sık dokuyoruz. Benim için sorun yok ama kardeşim için öyle değil maalesef. O yüzden en iyisini yapmak istiyoruz. :)
  • Kaliteli bir tostçu veya tantunici açsın kolay iş.

• hayvancilik yapilabilir. giresunda yaylaya ciktigimda bir yeri sormak istedim koskoca arazide sisin icinde sordugum insan suriyeliydi. ucuza calisiyorlar. devlet destegiyle buyuyebilir isiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

çin den xiaomi markasinin telefonlarini getirsin burada sahibinden/donanimhaber vb. diger kaynaklar uzerinden satsin, isteyene bootloader kilidini acip global rom yukleyip imei atarak +100 tl daha koyup satsin. Bu benim yapmak istedigim girisimdi yasim 19 uzerime herhangi bir sey yok araba ev vs. kefilimde yok bankadan kredi de cekemem ogrenciyim, o yüzden bu girisimi gerceklestiremedim

Yasal yollardan getirmek zorundasın yasal yoldan getirince de garanti vermek zorundasın. Sence bu ülkede garanti hizmeti vermek kolay mı

• quote:

Aynen kardeşim.. işte budur, anlatmak istediğim.

işin rast gitsin abi eyv :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Kardeşim bu benim aklımda olan bir şeydi fakat, öyle sadece para ile bitmiyor. Bir çok bağlantın olması lazım.. Gümrük işinden anlayan birileri ile çalışmalısın. Yada kendin direkt bağlantı oluşturup bu işleri yürütmelisin ama; piyasada bunu yapan şirketler mevcut. Hatta DH' de bir çok cihazı getiren bir arkadaş var. 3 numartalı kardeşim Ç.Ü işletme okuyor birde konya selçuktan diploması var KPSS'den güzel puan aldı yakında inşallah gümrükçü olacak işte o zaman bu hayal gerçekleşir.

• Dayim gümrükte çalışıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 5 Aralık 2016; 23:24:57 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.