Şimdi Ara

60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
22
Favori
42.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taksi plakasi ne kadar bölgede hic dusundunuz mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once gelir modelini belirleyin, size nasil para gelecek ? Sonra is kolunu yavas yavas bulursunuz.

    Bu tarz kucuk iller icin e-ticarete yonelmek o ilin ilcenin getireceginden cok daha faydali olabilir.

    Artik bir cok b2b b2c firma mevcut. Yorenin otantik ya da faydasal urunlerini çıkartabilirsiniz.

    E-ticaret ile ilgilenilmiyorsa gida disi zaruri hizmete yonelinebilinir. Doviz burosu , kargo subesiveya sigorta acentesi gibi.

    Hadi kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolara çevir akarı yok kokarı yok.
  • yav bu millete ne kadar kolay geliyor cafe açmak. davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. hocam zannedildiği kadar kolay bir iş değil cafe açıp müşteri tutundurmak. en ufak bir şeyde müşteri ters tepiyor. Türkiye'nin ekonomik durumunu bir kenara bırakacak olursak cafe işi zaten riskli bir iş. ki kardeşimin her şeyi bu para diyorsun. yazık etmesin parasına. okuduğum yorumlardan bana da en mantıklısı e ticaret gibi geldi. ufaktan ufaktan başlar alım-satım'a. bir anda o kadar parayı bir yere bağlamak akıl karı değil bu dönemde.
  • hocam kardeşin madem telefonculukla ilgili çalışmış ve anladığım kadarıyla bu alanda çalışmak istiyor Çin'e gidip telefon aksesuarları getirsin.Gittiğinde 4-5 tane xiaomi telefon getirsin yanında.onları satarak gidiş-geliş masrafının bir kısmını çıkarır.
    kılıf,ekran,şarj aleti vs.toptancılar çarşısı gibi bir yer var benim işim bu değil ama her Çine gittiğimde mutlaka ziyaret ediyorum ve içerisi Türk, Araptan geçilmiyor.Torba torba alıyorlar ordan dhl gibi kargo şirketlerine teslim edip malın gelmesini bekliyorlar.Eğer düşünürseniz adresi verebilirim.
  • ApsinteX kullanıcısına yanıt
    Öncelikle günaydın abim. Bi Kadirlili olarak konunuzu okudum lakin aklıma pek bişey gelmedi. Adanada meşhur bi söz vardır. Her Kadirlilinin hayalinde Adanada sucuk ekmek dükkanı açmak vardır . Ayrıca Kadirli insanı gösterişi sever. Burdan da yola çıkabilirsiniz. Yolunuz açık olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay daha beklesin telefoncuda çalışıp 10bin tl daha biriktirsin. Ülkenin hali belli değil zaten. şimdi iş kurayım dersen birde batarsan ömrün vergi borcu devlete olan borcları ödemekle geçer. 60k parayla gibirp 120k borçla çıkarsın. hem kış mevsimi de geldi. havalar soğuk olacağından kimse evinden dışarı da çıkmak istemez gezmek istemez. Yaz ayını bekleyin. hem iyi düşünüp hem iyi analizler yaparsınız.
  • İnan bana büyük şehirlerde bile çay bahçelerinin önemi hala biliniyor. Çay bahçesi bence en iyi ve rahat bir yatırım olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fpotur


    quote:

    Orijinalden alıntı: Furkovic


    quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Furkovic

    Öğrencilerin çok oldugu yere burger king açsın tutar küçük ilçelerde.

    Burger king açmak için gereken rakam hakkında hiç tahminin varmı ?

    bizim akraba açmıştı 800 bin lira filan ama 5 senede 3 milyon kar ettiler .

    Arkadaşım 800 bıne burger kıng ın B sını vermezler.

    https://www.burgerking.com.tr/hakkimizda/franchising

    Yatırım Şartları:

    Yatırım bedeli, Burger King® için 500.000 USD+KDV ’den başlamaktadır. TAB Gıda’nın Sub franchisee’lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Burger King® için 20 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır. Her ay , net ciro üzerinden %13 royalty alınmaktadır.

    Valla dediğim yıllar evveldi o zaman dolar daha düşükdü vs daha fazlada vermiş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sıfırdan bir işe para yatırırken her zaman sağlam bir risk var. Konudaki en baba fikri bile uygularken ciddi risk alırsınız. Bu açıdan şimdiye kadar çalıştığı ve deneyim kazandığı sektörlere yönelse daha iyi olur. Deneyim riski azaltır. Ben 4 sene üniversite okudum, işimi düzgün öğrenmek için okulda en çok çabalayanlardan biriydim. Okuldan mezun olur olmaz iş kuracak birikimim ve desteğim vardı ama atışımı ıskalamamak için hala deneyim kazanmak istiyorum ve bekliyorum.

    Çok düşünmeden bir işe pat diye parasını yatırıp başarılı olan yok mu? Elbette var ama dediğim gibi büyük risk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi her şeyi geçin. Su bayiliği alın bir tane. Erikli falan ünlü markalardan. 20-30 Bin TL'ye açarsın dükkanını en fazla. Bir de Mitsubishi L300 minibüs alırsın oradaki dükkanlara, fabrikalara, evlere su gönderirsin. Çoğu kişi görmezden geliyor fakat benim yaşadığım il Kocaeli'nde bizim yan sokağa Seda marka su bayisi açtı adam. Daha 3 ay olmadan 4 tane araba yaptı herif. Ben bu olaydan önce de bu işi düşünüyordum da sermaye yok işte.
  • Kardeşin anladigi işi yapsin ayak altinda ufak bir dukkan acsin telefon tamiri anliyorsa pc tamiride uzerine işinde iyiyse durust yaparsa zaten musteri gelir.
    Usteki arkadasta yazmis potansiyeli olan bir yere su ve tüp bayiliği yapsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Şu sıralarda iş kurmak yerine nisan 2017'yi beklemesini tavsiye ederim. Türkiye'nin gidişhatı biraz daha netleşir ve önünü görmüş olur. (Ben şimdikinden çok daha kötüye gideceğine inanıyorum)

    Konu ile ilgili 2 link paylaşıyorum, değerlendirilebilir:
    1)http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/933606-iste-kendi-isinizin-patronu-olmanin-yollari

    2)http://www.iskuruyorum.com/bayi/75-bin-tl-ne-is-yapilir/136/




  • osiosborn kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 bin TL varsa,int den meksikalı bir karı bul para karsılıgı evlilik yap,al green card i bas amerikaya git....saat ucreti 13 dolar paraya para deme..insan gibi yaşa...bir daha bu ulkenin ustunden gecen ucak a bile binmezsin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D yazıcı alıp insanların isteğine göre ürünler hazırlayıp satabilir.
    Kişiye özel ürünler ilgi çekici olur
  • Madem ki telefon işinden anlıyor, telefoncu açsın, ama sadece belli bir seviyenin üzerindeki telefonları alıp satsın...

    Atıyorum alıp sattığı en kötü telefon 500 liralık falan olmalı, kısaca vitrini zengin olmalı, ne zaman anadolu taraflarında bir yerlere gitsem

    telefoncuların vitrininde istanbuldan 2-3 sene önce kaybolmuş telefon modellerini görüyorum, doğal olarakta insan düşünüyor ikinci el telefon alacak

    olsam bunlardan almam diyor gidip teknoloji mağazalarından sıfır telefon alıp kazıklanıyor...
  • Mekan adana-osmaniye-mersin olmasaydı kebapçı- kendinpişir kendinye-ocakbaşı-mangal servis yapan biryer açmanızı önerirdim ama dediğiniz gibi zaten butür işletmeler fazlasıyla kaliteli şekilde ve muhtemelen köklü olarak mevcuttur.

    Benim önerim konudada arkadaşın belirttiği gibi fırın işi yapmanız.

    İsteğe göre karadeniz pidesi, bafra pidesi, açık kapalı pideler, elazığın peynirli ekmeği, kete, doğudaki ekmek denilen lavaş gibi ürünleri yapmanız.

    Üniversite nufusu olsaydı tostçu,pilavcı,küçük burgerci-sandviççi açmanızı önerirdim.

    İlçede rağbet nasıl bilmiyorum ama yakın bir arkadaşım istanbulda okuduktan sonra ailesinin desteği ile memleketinde (malatya) daha çok orta ve ileri yaş grubuna yönelik bir nargilehane açmıştı. Müşteri kitlesi genelde esnaf-memur diyordu. Bunun yapılabilirliğini ve rağbetinide ölçersiniz.

    Sermaye çok olmadığından çok uç fikirler belirtilemez, malum nihayetinde bir ilçe ve halkının muhtemelen gelir seviyeside düşüktür.

    Kardeşinizin fikri olmadığı için büyük-küçükbaş hayvancılık, tavukculuk, hindicilik, çiftçilik önermek mantıklı değil.

    İlçenizde varmı bilmiyorum ama temizlik işini araştırın, ben samsun-bafralıyım, bu içede yaşamasamda sıklıkla gider gelirim. Burasıda bahsettiğiniz şekilde bir ilçe 100 k civarı nufusu var, gelir kaynağı çiftçilik biraz hayvancılık. Bu ilçede elemanın teki bir temizlik şirketi kurdu. Apartmanları temizletiyor, 10 personel almış, apartmanlar topladığı aidatları bu şikete veriyorlar, şirket elemanıda belirli günde belirli apartmana gelip merdiven temizliği filan yapıyor. Temizliğie gelen ablalardan daha verimli. Neden ? Bu ablaların genelinde bazı sorunlar yaşanıyor. Çocuğu hasta olur gelmez, ek işe gider es geçer özenmez, kendi hasta olur olurda olur yani. Bu şekilde hizmete çok rağbet var bizim ilçemizde. Kendi ilçenizde konuyu araştırabilirsiniz.

    İlçenizde yoksa english home gibi ev tekstili şiketlerinin mağaza yahut ürünleri üzerine araştırın, özellikle anadolu hanımları çok seviyor böyle şeyleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 6 Aralık 2016; 11:10:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX


    quote:

    Orijinalden alıntı: cancan_burak

    Kosgeb girişimcilik eğitimi alsın. Sertifikadan sonra dğkkanı açın masraflarınızın bir miktarını sonrasında devletten alabilirsiniz. Mutlaka araştırın.

    Hocam o benim aklımda.. Eğer ne iş yapacağımıza karar verirsek KOSGEB'i değelendireceğiz.
    Çok teşekkür ederim..

    İsteyince hemen olacak birşey değil. Zamanları var kursların, talep çok oluyor. Brnce heöen değerlendirsin. İşkurda kayıtlıysa devlet günlük para bile veriyor kursa gidenlere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlueHawk*

    Abi her şeyi geçin. Su bayiliği alın bir tane. Erikli falan ünlü markalardan. 20-30 Bin TL'ye açarsın dükkanını en fazla. Bir de Mitsubishi L300 minibüs alırsın oradaki dükkanlara, fabrikalara, evlere su gönderirsin. Çoğu kişi görmezden geliyor fakat benim yaşadığım il Kocaeli'nde bizim yan sokağa Seda marka su bayisi açtı adam. Daha 3 ay olmadan 4 tane araba yaptı herif. Ben bu olaydan önce de bu işi düşünüyordum da sermaye yok işte.

    - Katılıyorum bölge damacana su profiline uygunsa ev/iş yerleri o civarda alıyorsa Su-Soda bayiliği bile az sermaye ile güzel paralar kazandırabilir.

    - Ps 3/4 kafeler çok yaygın semtine göre düzgün dizaynlı çekici bir mekanla tıklım tıkış iş yapıyorlar düşünülebilir.

    - Araba al sat işi yapılabilir bu işten anlıyorsa geçim sağlayan sektöre çeviren çok var.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.