Şimdi Ara

6. SINIF TIP ÖĞRENCİSİNE SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, zamanında çok vakit geçirdiğim forumu görünce duygulandım ve yardımcı olmak i.in bu konuyu açtım, bölümle sınavla ilgili herşeyi sorabilirsiniz, allah yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi housedaki topal doktor -- 9 Temmuz 2018; 13:4:27 >

• tıpta mutlu değilim çünkü sevmiyorum, öğrencilik hayatım güzel fakat bu benlik bbir olay ben su ürünlerine gitsem yine öğrencilik hayatım güzel olurdu. 250 kişilik fakülte 100ü o insanların kafasındaki tıp öğrencisi profili geri kalan sıradan lise arka tayfa tip öğrenciler, istediğin yerde konum edinirsin. İnek mi olcaksın, var. Sosyal mi olacaksın, var. Lolcü mü olcaksın, var.
    Şöyle anlatayım tıpı sana 2 aya bir sınava girersin (ilk 3 sınıf için) (derse katılırsın katılmazsın sana kalmış) 2 ay kaç hafta? 8 hafta eder. Bunun 5 haftası bomboşsun istediğin her şeyi yaparsın, 1 hafta not toplama vs geriye kalan 2 hafta şuan çalıştığın gibi çalışıyorsun. Yani sosyal bir insansan diğer bölümlerden çok bi farkı yok gerçekten.Ek olarak aklıma gelmişken şunu da beklemeyin üniye gelip bir anda sosyal olmayı falan. Nasıl bir insansan öyle devam ediyor neyse çok karıştırdım özet olarak evet sosyal olursun
  • Geometri nasıl halledilir ?
  • Tıpa nasıl gidilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USMLE ile Amerika'da devam etmek istersem yine de tıp fakültesinden sonra 2 yıl zorunlu hizmet yapmam gerekiyor mu?
  • tıpta mutlu musun öğrencilik hayatın nasıl geçiyor yani sosyal faaliyet falan kız arkadaşı durumları falan nasıl tüm erkekler sap mı
  • İlk 10 k hedefleyen bir öğrenciyim ama ilgimi çeken bir bölüm yok. Sırf annemle babam ortamlarda oğlumuz tıp kazandı desinler diye tıpa gitmek de istemiyorum. Tıp seçmem için mantıklı sayılabilecek nedenler neler?
    Edit:İş tabi önce 10kya girebilmekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 3 Aralık 2017; 21:16:39 >
  • özel tıp mı devlet tıp mı? akademik ilerlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D8665FE2 -- 3 Aralık 2017; 21:43:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus J. Crawford

İlk 10 k hedefleyen bir öğrenciyim ama ilgimi çeken bir bölüm yok. Sırf annemle babam ortamlarda oğlumuz tıp kazandı desinler diye tıpa gitmek de istemiyorum. Tıp seçmem için mantıklı sayılabilecek nedenler neler?

Keşke tek derdimiz bu olsa ya
  • Zorunlu görev yapmamanın bir yolu varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Geometri nasıl halledilir ?

12 netle girdim ben çok cevap veremeyeceğim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConMerik

USMLE ile Amerika'da devam etmek istersem yine de tıp fakültesinden sonra 2 yıl zorunlu hizmet yapmam gerekiyor mu?

USMLE düşünmediğim için hiç bir bilgim yok ama büyük ihtimal gerekir diplomayı vermiyorlar mecburi yapmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kisilik bozucu lagger

tıpta mutlu musun öğrencilik hayatın nasıl geçiyor yani sosyal faaliyet falan kız arkadaşı durumları falan nasıl tüm erkekler sap mı

tıpta mutlu değilim çünkü sevmiyorum, öğrencilik hayatım güzel fakat bu benlik bbir olay ben su ürünlerine gitsem yine öğrencilik hayatım güzel olurdu. 250 kişilik fakülte 100ü o insanların kafasındaki tıp öğrencisi profili geri kalan sıradan lise arka tayfa tip öğrenciler, istediğin yerde konum edinirsin. İnek mi olcaksın, var. Sosyal mi olacaksın, var. Lolcü mü olcaksın, var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Geometri nasıl halledilir ?

12 netle girdim ben çok cevap veremeyeceğim :D

Eski sistem olsa 12 netle ben de bir yerlere gireceğim de yok işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus J. Crawford

İlk 10 k hedefleyen bir öğrenciyim ama ilgimi çeken bir bölüm yok. Sırf annemle babam ortamlarda oğlumuz tıp kazandı desinler diye tıpa gitmek de istemiyorum. Tıp seçmem için mantıklı sayılabilecek nedenler neler?

Aynı durumdaydım bende kesinlikle mutlu değilim, mf4üm 8k civarı geldi makina inşaat falan sevmediğim için yazmadım ama şimdi yazsaydım diyorum. Ama okunmayacak bölüm değil kesinlikle işin içine girince alışıyorsun özellikle klinikte ısındım diyebilirim. Yazmak için sebepleri saymayayım milletten farklı birşey demiyeceğim çünkü hazır iş, görece yüksek maaşlar vs
  • Kuzenım usmle ile amerikaya gitti ama zorunlusunu yapmamıştı hala orada yan dal yaptı orda çalısıyo galıba suan

• quote:

Orijinalden alıntı: ConMerik

özel tıp mı devlet tıp mı? akademik ilerlemek istiyorum.

Akademik için çok farketmez, tusta bunu düşünürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budala01

Zorunlu görev yapmamanın bir yolu varmı

İlk tusunu kazanırsan artık direk asistanlıktan başlıyorsun diye biliyorum ama uzman olunca yine mecburi yapıcaksın kaçış yok
  • housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    Hocam özel tıp okuyan da yapıyor mu?
  • Hocam 1. Sınıfım ne önerirsiniz

• housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    gayet güzel açıklamışsın hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.