< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi housedaki topal doktor -- 9 Temmuz 2018; 13:4:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi housedaki topal doktor -- 9 Temmuz 2018; 13:4:27 > |
tıpta mutlu değilim çünkü sevmiyorum, öğrencilik hayatım güzel fakat bu benlik bbir olay ben su ürünlerine gitsem yine öğrencilik hayatım güzel olurdu. 250 kişilik fakülte 100ü o insanların kafasındaki tıp öğrencisi profili geri kalan sıradan lise arka tayfa tip öğrenciler, istediğin yerde konum edinirsin. İnek mi olcaksın, var. Sosyal mi olacaksın, var. Lolcü mü olcaksın, var.
|
Şöyle anlatayım tıpı sana 2 aya bir sınava girersin (ilk 3 sınıf için) (derse katılırsın katılmazsın sana kalmış) 2 ay kaç hafta? 8 hafta eder. Bunun 5 haftası bomboşsun istediğin her şeyi yaparsın, 1 hafta not toplama vs geriye kalan 2 hafta şuan çalıştığın gibi çalışıyorsun. Yani sosyal bir insansan diğer bölümlerden çok bi farkı yok gerçekten.Ek olarak aklıma gelmişken şunu da beklemeyin üniye gelip bir anda sosyal olmayı falan. Nasıl bir insansan öyle devam ediyor neyse çok karıştırdım özet olarak evet sosyal olursun
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus J. Crawford -- 3 Aralık 2017; 21:16:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D8665FE2 -- 3 Aralık 2017; 21:43:45 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|