Şimdi Ara

6. SINIF TIP ÖĞRENCİSİNE SORULAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani şimdi ben gideyim yurt dışında tıbbi araştırmalarda görev alayım, bilim insanı olayım desem bile zorunlu hizmetle beraber 8 yıl TR'de vakit geçirmeden bir bok yapamayacağım? Mbg mi okusam?
  • Khalesii kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşında gitti Amerika'ya? Zorunluyu yapmadan diploma verilmiyormuş, nasıl gitti?
  • Geo katsayisi o zaman dusuktu eyvallah tamam da fizigi nasil hallettin?

House izlemek seni gazliyor muydu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, 11. Sınıfım, biraz taktik verirsen ne güzel olur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çapa tıp fakültesini kazandı bitirdi. Sonra zorunlu için atadılar 6 ay yapmıs zorunlu görevini yaparkende tusa hazırlanıp tusa girmiş.istanbulda dahiliye kazanmış. Kazandıktan sonra usmle denemek istemiş sonra türkiyedeki uzmanlıgını bırakıp amerikada dahiliye kazanınca oraya gitmiş hangi üniversite tam bilmiyorum orda uzmanlıgını yaptıktan sonra orda bi sınava daha giriyo mayo clinic te endokrin yan dal yapıyo buraya kadar normalde zorunlu hizmeti varmış sonra kaldırmışlar onun için hiç yapmamış değil 6 ay falan yapmış belki başarısından dolayıdır tam bilemiyorum ama yok yani zorunlu görevi şuan. Sonra bi ara türkiyeye dönmeyi düşündü koç falan teklif vermiş galiba ama amerikadaki profesörlerden bazıları onun orda kalmasını istemiş sonra bi sınava daha girdi orda kalmak için şuan orda çalısıyor. hiç sene kaybı yok sadece burda uzmanlıgı kazandı ya ilk amerikaya gitmedi ordan 1 sene kayıp heralde

• TUSa çalışıyor musun? Dershaneye gidiyor musun? Uzmanlık hedefin ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    Yazılım mühendisliklerine bakınıyorum hocam bu dönem. Tam burslu okusam fena olmaz herhalde? Ne dersin?

• Fizik hocam iyiydi çok ekstra bir şey yapmadım açıkcası fem final gibi temel kitapları çözdüm ki buna rağmen 21 net gelmişti sebebi bu yıldız cart curt çok çıkmıştı o yüzden, house tıp yazmamın sebebi diyebilirim mf3 5k mf4 10k gelmişti seneye bırakmayı falan düşünmüştüm. House sayesinde tıp yazdım diyebilirim 😂

• Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilmiyorum yazılımı ama yazılım yerine pc tercih ederim mühendislikte her zaman kapsamlı bölümü tercih etmelisin mesela otomotivin yaptığı işi makine yapıyor tam bilmiyorum ama yorum yapmam doğru olmaz

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Çalışmaya başladım ama son aylarda kasıp yükseltme taraftarıyım, ygsde böyleydi ilk 3 sene takdir alamadım mesela ama kazanmıştım TUStada aynı tarife yapmayı planlıyorum, dershane derslerine gitmeyeceğimi bildiğim için gitmiyorum, radyoloji veya kbb istiyorum. İnşallah yapabiliriz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

Çalışmaya başladım ama son aylarda kasıp yükseltme taraftarıyım, ygsde böyleydi ilk 3 sene takdir alamadım mesela ama kazanmıştım TUStada aynı tarife yapmayı planlıyorum, dershane derslerine gitmeyeceğimi bildiğim için gitmiyorum, radyoloji veya kbb istiyorum. İnşallah yapabiliriz bakalım

Başarılar kolay gelsin.

• housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    Hocam 11.sınıfım bu sene düzenli ders çalışmaya çalışıyorum onun dışında gecen senelerden de 0 değilim ama süper de değil açıkçası tıp kazanmak istiyorum ne yapmamı nasıl çalışmamı önerirsin

• onu bunu bosver hocam tip 1im genel bir tavsiye alabilir miyim( verimli calisma ileriki donemlere daha iyi hazirlik vs. )? ozellikle biyokimya cok bos geliyor :(

• Hem sosyal olup hem dersleri iyi tutabilirmiyiz? Yoksa ikisinden birini secmelimiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Budala01

Hocam özel tıp okuyan da yapıyor mu?

tabii ki ne farkeder özel devlet o mecburi YAPILACAK :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

Hocam 1. Sınıfım ne önerirsiniz

kardeşim tek yapman gereken sınıfını geçmek şahsi görüşüm 3 4 seni yeteri kadar kasacak, takılın şimdi. Günü kurtarın yani 1 2 deki bilgin ilerde senin işine yaramayacak çünkü unutacaksın 3e gel o zaman ciddi manada textbook oku makale oku. 1 2 tamamen çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

Hocam, 11. Sınıfım, biraz taktik verirsen ne güzel olur,

Ben kendimi anlatayım ama şimdi tyt cart curt diyor hani uyarla lise 1 2 karı kız peşinde koştum. okulum fen lisesiydi, 3. sınıfta ddüzenli bir ilişki yapmıştım hani beraber çalışığ beraber aynı üniye gitcektik falan bu beni baya gazladı. 11.sınıfta 11. sınıf konularını çok iyi bir şekilde öğrendim. 15 tatilde aralıksız 6 7 saat çalışıyordum (ygs). Yaz tatilinde sosyal hariç ygs bitirdim. Sonra sene içinde kopuşlar oluyo o yüzzden YAZ TATİLİ KESİNLİKLE İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ. Mesela lysye 1 ay kala çalışmadım kopuyo insan sonuçta. Okul puanına dikkat edin 1500 kişi geri attı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjsj9212

Hocam 11.sınıfım bu sene düzenli ders çalışmaya çalışıyorum onun dışında gecen senelerden de 0 değilim ama süper de değil açıkçası tıp kazanmak istiyorum ne yapmamı nasıl çalışmamı önerirsin

üstte açıkladım bence temel önemli ama temeli kötü adam için herşey bitmiş değil bunun en iyi örneği benim, tamamen motivasyon ve yaz tatilini iyi değerlendirmek olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogusCay

onu bunu bosver hocam tip 1im genel bir tavsiye alabilir miyim( verimli calisma ileriki donemlere daha iyi hazirlik vs. )? ozellikle biyokimya cok bos geliyor :(

tıp 1 tamamen alışma amaçlı, ileriki dönemlere iyi hazırlık için 1de bir şey yapamazsın. Sadece önerim fizyoloji çok iyi bir şekilde öğrenmen olur, kurulu geçmek için değil anlayarak çalış ileriki dönemlere yapacağın en iyi yatırım bui biyokimyaymış anatomiymiş ezberle geç unut, sana hiç bir katkısı olmaz tus için vs. Ama dediğim gibi bi guyton edin ve gerçekten anlayarak çalış hem baya zevklidirde
  • Hocam 7-8 senede tip bitirene Einstein diyorlarmis var mi oyle bir sey 6 sene de bitirmek zor mu gercekten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.