Şimdi Ara

6. SINIF TIP ÖĞRENCİSİNE SORULAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

baktımda yök önermiş kesin bişey yazmıyor ama çokta önemli değil 1. olmadığım için :D

2. sorunda aynen öyle ben gezdimde tozdumda ki zordur bizim okul. 2 hafta çalış günlük 3 5 saat çıkmış bak zorlanmadan geçersin
    Hocam taa en başa tercih zamanına döndüğünü düşün ve önünde 2 seçenek var tıp için. İngilizce tıp ve Türkçe tıp. Bunlardan hangisini seçerdin? Ve ek olarak ingilizce tıp okuyan arkadaşın varsa zorlandılar mı?
  • TheNavyInfantry kullanıcısına yanıt
    Oku işte be elalem tıp olsun diye 5 yıl sınava giriyor tutmuyor. Bu efendi ingiliççe mi olsun Türkçe mi diye kararsız.

Mehmet öz olacaksan İngilizce oku, ama nasıl olda devlet veya özelde calisican iste çok farkı yok.

Gerçi benim alakam yok da oku gitsin tıp olsun diye beler yapıyor el alem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KlasikNick

Hocam sizce TUS için nasıl bir çalışma izlemeliyim özellikle yazları, birde iyi bir biyokimya kitabı önerebilir misiniz
    kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama hiç bişey yapma tus dediğimiz sınav kısa belleğe atarsın öyle kazanırsın. tusta ki asıl önemli şey son 3 ayda 5 10 tekrar atacak kadar bitirmek konuları o son 3 ay kazandırıyor umarım anlatabilmişimdir
  • newweapon32 kullanıcısına yanıt
    çok bi bilgim yok ama temel bilimler için akademik kariyer kolay deniyor, ki sadece biyoloji falan yok bi sürü bölümde seçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: divergent99

Bizde de 420 kişide 120 kişi falan kalıyo işte bizimkinin zorluk seviyesi noluyor o zaman?
    babalar gibi zor oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNavyInfantry

Hocam taa en başa tercih zamanına döndüğünü düşün ve önünde 2 seçenek var tıp için. İngilizce tıp ve Türkçe tıp. Bunlardan hangisini seçerdin? Ve ek olarak ingilizce tıp okuyan arkadaşın varsa zorlandılar mı?

Alıntıları Göster
    tam bende o durumdaydım ybü ingilizce ve eskişehir. eskişehiri yazdım mutluyum benim bi arkadaşım gazi ingilizcedeydi 2 sene sınıfta kaldı sonra yatay geçiş yaptı belki o yapamamıştır ama bildiğim tek kişi bu, gerek yok ya ingilizceye benim fikrim

• kısa ve net soruyorum doktorların ilerde işsizlik sıkıntısı çekeceğini düşünüyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wikipedi.a

kısa ve net soruyorum doktorların ilerde işsizlik sıkıntısı çekeceğini düşünüyor musunuz
    Pratisyen hekimlerin evet, uzmanların hayır

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığın bilgi gerçek değil sanırım, umutlanmıştım..

6. SINIF TIP ÖĞRENCİSİNE SORULAR

• sonfecilord kullanıcısına yanıt
    Dostum sen baya ters anlmışsın . Burda benim dediğimle alakalı hiçbir şey yok . Diyorki eğer uzmanlık eğitiminde önce mecburi yapmadıysanız yani ilk mecburiyi atladıysanız yan dal eğitimi almanızda bu bir sıkıntı doğurmaz . Aynı zamanda uzmanlığınızı yaptığınız hastane de bunu bağlamaz diyor . Benim dediğim şeyle uzaktan yakından alakası yok .

Ben diyorum ki : Uzmanlığını yaptın . Yan dal sınavına girdin . Kazandın bir yerler . Gidip yan dalını bir eğitim araştırma hastanesinde yaparsan zorunlu yerine geçer diyorum . Burda ondan bile bahsetmiyor . Düzgün okuyalım lütfen .

Bilgiyi bizzat ben okumadım görmedim ama ablam şu an uzmanlık yapıyor . Hastanedeki arkadaşlarından öğrendiği bilgi buymuş yapanlar olmuş . Mevzuat değişebilir . Bilemem .

• Adam 1. Sınıf önemsiz demiş tıpta valla bilmiyordum 96 ortalama yaptım 1. Bitirdim 1. Yılı boşamı gitti şimdi

Tamam hocam neden bağırıyosun pardon :D dediğinizle ilgili herhangi bi yazıya erişemediğim için en yakın diğerini attım, umutlandırdı bi an

Dostum ev taşıyorum . Biraz agresif olmuş ister istemez . Kusura bakma özür dilerim :/

Maalesef burası türkiye . Üniversiteler hakkında , yatay geçii halkında , mesleki bilgiler , yurt dışına çıkış , uzmanlıklar vs her şey havada . Bilgiler sürekli değişiyor . Oturagelmiş bir geçerli bir şeyler yok . Herkes kafasına göre takılıyor . Halkı umursayan yok . Biz de ordan burdan duyma iş yapıyoruz . Ben de kaynak aradım insanlar sorar diye ama nafile . Ablam da bu uzmanlık işlerinde çok aradı etti ama herkes bireysel görüşmelere bakıyor . Üzücü bir durum ...

Ben de taşıdım hocam bi de öğrenci evi sıkıntısı. Çok haklısın son söylediklerinde. Bu işte daha yeniyiz ama şuan yaşayanların stresini sıkıntısını gördükçe insan tedirgin oluyor o yüzden dert yandım ben de, tekrar teşekkür ederim.

Her zaman . Tekrar kusura bakma

• up..
  • housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    Kac yasindasiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.