Şimdi Ara

6. SINIF TIP ÖĞRENCİSİNE SORULAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım bende başarabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Hem sosyal olup hem dersleri iyi tutabilirmiyiz? Yoksa ikisinden birini secmelimiyiz?

Şöyle anlatayım tıpı sana 2 aya bir sınava girersin (ilk 3 sınıf için) (derse katılırsın katılmazsın sana kalmış) 2 ay kaç hafta? 8 hafta eder. Bunun 5 haftası bomboşsun istediğin her şeyi yaparsın, 1 hafta not toplama vs geriye kalan 2 hafta şuan çalıştığın gibi çalışıyorsun. Yani sosyal bir insansan diğer bölümlerden çok bi farkı yok gerçekten.Ek olarak aklıma gelmişken şunu da beklemeyin üniye gelip bir anda sosyal olmayı falan. Nasıl bir insansan öyle devam ediyor neyse çok karıştırdım özet olarak evet sosyal olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırıkobpileee

Hocam bu aile hekimi olunca da zorunlu görev falan oluyor mu? Aile hekimliği nasıl sence? Ne kadar kazanıyorlar? Direk sımavsız mı başlıyorlar onlar göreve?

önceden pratisyenler direk aile hekimi olabiliyordu, ama şimdi uzmanlığı var. Tusu kazanıyorsun, 3 yıl asistanlık yapıyorsun sonra aile hekimi oluyorsun. Arkadaşlar zorunlu hizmet her durumda var kaçış yok :D bide kim korkuttu sizi bu kadar, merak etmeyin hiç bişey olmaz paşa paşa yaparsınız hatta güzel para kazanıyorlar çok hakkari şırnak olmadığı sürece diğer yerler gayet güzel, hem tus çalışırsın hem para biriktirirsin temiz :D

Aile hekimliği isteyen çok arkadaşım var, ama ben ne kadar sevmesemde mesleği bir şeyler yappmak istiyorum açıkcası o yüzden düşünmüyorum ben, kazanma mevzusuda 8 10 bin alıyorlar uzmanları diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HOLOFİRA GEÇTİ Mİ BURADAN

Hocam 7-8 senede tip bitirene Einstein diyorlarmis var mi oyle bir sey 6 sene de bitirmek zor mu gercekten

Yok kardeşim yalan o, tıpı sevmememin nededi bu, tıp okuyanlar hepsi abartmayı seven ve kendini beğenmiş insanlar siz öyle olmayın diyerek kamu spotunu vereyim :D bizim fakülte zordur(eskişehir) 250 kişiden her sene 6 7 kişi kalıyor. Duyduğum bir iki fakülte harici onlarda samsun akdeniz (30 40 kişi kalıyor dediler) dediğim gibi tamamen duyum. GAyet normal çalışan elini kolunu sallaya sallaya mezun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi housedaki topal doktor -- 5 Aralık 2017; 19:31:40 >
  • Gençler bu arada her konuda danışabilirsiniz.Çok şeyler gördüm geçirdim biraz deliydim o sıralar :D mesela bi arkadaş sınav senesi sigara durumunu yazmış, bırakmak istiyorum falan diye. Ha kesinlikle içmeyin orası ayrı ama sınav senesi sigara bırakılmaz belki bu durumda arkadaşlar vardır diye yazayım dedim, gerekirse anne baban ile konuşacaksın ben öyle yapmıştım geri kazanınca bırakacaktım hala içiyorum orası ayrı ama :D

Bir arkadaşımız kız arkadaşımla ayrılayım mı falan yazmış sürekli kavga gürültüyse direk ayrıl, sana iyi geliyorsa devam et ben kız arkadaşım olmasa kazanamazdım. O kazanamadı ben kazandım sonra ayrıldık hala içimde acıdır mesela o
  • quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

Gençler bu arada her konuda danışabilirsiniz.Çok şeyler gördüm geçirdim biraz deliydim o sıralar :D mesela bi arkadaş sınav senesi sigara durumunu yazmış, bırakmak istiyorum falan diye. Ha kesinlikle içmeyin orası ayrı ama sınav senesi sigara bırakılmaz belki bu durumda arkadaşlar vardır diye yazayım dedim, gerekirse anne baban ile konuşacaksın ben öyle yapmıştım geri kazanınca bırakacaktım hala içiyorum orası ayrı ama :D

Bir arkadaşımız kız arkadaşımla ayrılayım mı falan yazmış sürekli kavga gürültüyse direk ayrıl, sana iyi geliyorsa devam et ben kız arkadaşım olmasa kazanamazdım. O kazanamadı ben kazandım sonra ayrıldık hala içimde acıdır mesela o

tip okuyanlara kizlar teklif ediyormus bu da mi efsane

• quote:

Gençler bu arada her konuda danışabilirsiniz.Çok şeyler gördüm geçirdim biraz deliydim o sıralar :D mesela bi arkadaş sınav senesi sigara durumunu yazmış, bırakmak istiyorum falan diye. Ha kesinlikle içmeyin orası ayrı ama sınav senesi sigara bırakılmaz belki bu durumda arkadaşlar vardır diye yazayım dedim, gerekirse anne baban ile konuşacaksın ben öyle yapmıştım geri kazanınca bırakacaktım hala içiyorum orası ayrı ama :D

o kıza çok şey borçlusun :) farkındasın sen de sanırım zaten :) o olmasa kazanamayabilirmişşin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DogusCay

quote:

tip okuyanlara kizlar teklif ediyormus bu da mi efsane

uff ilk gün direk 10 kız yazmıştı :D işin şakası bir yana var ama özellikle klinikte 4 5 6 stajyer hemşireler deli gibi yazıyor hani ciddiyim 2 senede bana 10 kız numara vermiştir :D hemşireler harici yazan yok ama standart erkek işlevi görüyosun :D ama tıp dışı bir kıza yazarsan büyük artı oluyor diyorlar denemedim hiç ama

• quote:

Orijinalden alıntı: HOLOFİRA GEÇTİ Mİ BURADAN

quote:

o kıza çok şey borçlusun :) farkındasın sen de sanırım zaten :) o olmasa kazanamayabilirmişşin.

şimdi konuyu baltalamayalım ama bu sebepten ayrılmadık kendi hataları yüzünden ayrıldık diyeyim açma yaramı derindir :D

hemsireler beni gozuyle yiyor hocam

• Kısmet olursa bende Esogü yazmayı istiyorum.Esogü nasıldır biraz onun hakkında bilgi verir misin ? Hocalar,kampüs,yemekler vs.nasıl ? Ders aralarında falan neler yapıyorsunuz ? Birde nerelesiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1.sinif tip derslerinden hangilerini başlayayım?Bos zamanım çok oluyor hangi derse nereden çalışayım?

• Madem sevmiyorsun neden yazdın ? (Bende sevmem bu arada)

• quote:

Orijinalden alıntı: garavenli11

Kısmet olursa bende Esogü yazmayı istiyorum.Esogü nasıldır biraz onun hakkında bilgi verir misin ? Hocalar,kampüs,yemekler vs.nasıl ? Ders aralarında falan neler yapıyorsunuz ? Birde nerelesiniz ?

ESOGÜ fen değil ya ne kötü ne süper bi yer, kampüsle işin olmaz zaten hemen girişte hastane ve tıp derslikleri, yemekler kötüydü ama her üniversitenin kötü memnun olan duymadım. Şimdi nasıldır bilmiyorum hastanede yiyoruz şimdi. Ders aralarında çardaklar vardır meşhur orda takılır herkes çim kantin falan ben şuan sevmiyorum ama ilerde kesinlikle arayacağıma eminim bu ortamı, üniversiteyi falan. ankaralıyım hocam. Hocalar iyi olanıda var kötü olanıda var çoğu proftur ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

Hocam 1.sinif tip derslerinden hangilerini başlayayım?Bos zamanım çok oluyor hangi derse nereden çalışayım?

valla ne görüyorsunuz bilmiyorumda , üstte dediğim gibi fizyoloji hariç hiç biri işinize yaramayacak fizyo için kesinlikle guyton önerimdir. Diğerlerini slaytlardan, meşhur notlar textler falan vardır zaten kırtasiyede onlardan çalış. Ha ben iyi çalışmak istiyorum dersen hepsinin baba kitabı vardır, anatomi kaplan, biyokimya lipincot falan onları alabilirsin ama bence hiç gerek yok. hocanın kaynakları ve üst dönem notları işini görecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 Level Kahraman

Madem sevmiyorsun neden yazdın ? (Bende sevmem bu arada)

mf4üm kötü gelmişti,makine inşaat falan geliyordu istanbulda, o yüzden yazmadım 5k küsür sıralamayıda çöpe atamadım maalesef, etrafımdakiler de gazladı yazmış bulundum. Korkulacak kadar kötü değilama , ben istanbulda okumak istiyordum o içimde kaldı ama
    Guyton fizik alıp yapıştırayim mi? Bu kitapların ne kadar sürede yenileniyor bilgin var mı? Bu sene fizyoloji kitabını bitirsem seneye ünde çok işime yarar galiba ama bunun İngilizcesini mi alayım Türkçesini mi???

Tavsiyeleriniz için teşekkürler)
    Akdeniz diş’te okudum(şu an diş’te okumuyorum) ve bir sürü tıptan arkadaşım vardı 2016 senesinde 450 kişiden 250 kişi büte kaldı 150 kişi de sınıfta kaldı

• .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.