Merhabalar Dün Instagram’da hikaye bölümünde bir reklam gördüm. iPhone 11 %50 indirimli olarak öğrenci ve öğretmenlere diye. Bir bakayım dedim. Yeni kurulmuş bir site ve ETBİS’e kayıtlı. Sizce güvenip alım yapmalı mıyım? Bahsi geçen site: sepetliyor.com iPhone 11 64 GB (24 Ay Apple Türkiye Garantili) - Sepetliyor https://sepetliyor.com/product/iphone-11-64-gb-apple-turkiye-garantiliCevaplarınızı bekliyorum. Ona göre alım yapacağım dolandırılmak istemem. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Bin TL'ye iPhone Olabilir mi?
Günümüzde, akıllı telefon piyasasında çeşitli fiyat aralıklarına sahip seçenekler mevcuttur. 6.000 TL civarında bir bütçeyle iPhone sahibi olmak mümkün müdür? Bu soru, birçok kişi tarafından merak edilmektedir.
Öğrenci ve Öğretmenlere Özel İndirimler
Apple, öğrenci ve öğretmenlere özel indirimli iPhone 11 modelleri sunmaktadır. Bu indirimler sayesinde, iPhone 11'i daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Ancak, bu indirimlerden yararlanabilmek için eğitim kurumunuza kayıtlı olmanız gerekmektedir.
Tek Hat Tanımlı iPhone'ların Ucuzluğu
Tek hat tanımlı iPhone'lar, belirli bir operatörle sözleşme yaparak satın alınan cihazlardır. Bu cihazlar, genellikle kilitsiz cihazlara göre daha ucuzdur. Bunun nedeni, operatörlerin cihazların maliyetini sübvanse etmesidir. Ancak, tek hat tanımlı cihazlar, yalnızca belirtilen operatörün SIM kartıyla kullanılabilir.
Diğer Seçenekler
6.000 TL bütçesiyle iPhone 11 satın almak mümkün olsa da, diğer seçenekleri de göz önünde bulundurabilirsiniz. Örneğin:
- İkinci el iPhone 11 modelleri
- K12 Bilgisayar'ın öğrencilere ve öğretmenlere sunduğu indirimler
- Diğer akıllı telefon markalarının uygun fiyatlı modelleri
Sonuç
6.000 TL bütçeyle iPhone sahibi olmak mümkündür. Öğrenci ve öğretmenler için özel indirimler, tek hat tanımlı cihazlar ve alternatif seçenekler, uygun fiyatlı bir iPhone'a ulaşmanıza yardımcı olabilir. Ancak, satın almadan önce ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirmelisiniz.