Şimdi Ara

iphone kapalıyken alarm neden çalmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çünkü iphone sadece bir telefon değildir. aynı zamanda bir bilgisayardır. üzerinde işletim sistemi var. kapalıyken bir bilgisayar gibi düşünebilirsin. alarım için işletim sistemini başlatmıyo alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecrODesigN

çünkü iphone sadece bir telefon değildir. aynı zamanda bir bilgisayardır. üzerinde işletim sistemi var. kapalıyken bir bilgisayar gibi düşünebilirsin. alarım için işletim sistemini başlatmıyo alet.
    skandal
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabflickr

skandal

Alıntıları Göster
    ucak moduna alin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlms

ucak moduna alin...

Alıntıları Göster
    Sistemden besleme akımını kestiğinizde, almış olduğu komutları gerekli yerlere iletemiyor.Bu sebepledir ki fonksiyonlar çalışmayınca,sizin isteğiniz de gerçekleşemiyor.
    Aslında bunu IPhone'a,daha doğrusu Apple firmasına yakıştıramadım.Hem bu cihaz bir telefon değil aynı zamanda bir Bilgisayar diyeceksiniz,hem de böyle bir uygulamayı gözardı edeceksiniz.Bence de büyük bir eksikliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 22 Mayıs 2008; 17:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlms

ucak moduna alin...

Alıntıları Göster
    mrtlms ye katılıyorum. Şimdilik çözüm malesef sadece ucak modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relicks -- 22 Mayıs 2008; 22:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baha40n

Sistemden besleme akımını kestiğinizde, almış olduğu komutları gerekli yerlere iletemiyor.Bu sebepledir ki fonksiyonlar çalışmayınca,sizin isteğiniz de gerçekleşemiyor.
    Aslında bunu IPhone'a,daha doğrusu Apple firmasına yakıştıramadım.Hem bu cihaz bir telefon değil aynı zamanda bir Bilgisayar diyeceksiniz,hem de böyle bir uygulamayı gözardı edeceksiniz.Bence de büyük bir eksikliktir.

Alıntıları Göster
    @mrtlms güzel bir öneri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcelik

@mrtlms güzel bir öneri...

Alıntıları Göster
    Bu sadece iPhone'da olan bir şey değil Windows Mobile yüklü PDA'ler de kapalıyken, alarm vakti geldiğinde açılıp kullanıcıyı uyaramazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Bu sadece iPhone'da olan bir şey değil Windows Mobile yüklü PDA'ler de kapalıyken, alarm vakti geldiğinde açılıp kullanıcıyı uyaramazlar...

Alıntıları Göster
    ben alarm ı bulamadım 3.parti yazılımla mı geliyor?

bir de alakasız olacak ama mesaj seslerine ekleme yapabiliyor muyuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir thomas

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

Ana ekranda saate tıkla,alttaki seçeneklerden Alarm'ı seç,sağ üstte artı'ya bas,alarm'ı ayarla ve zil seslerinden dilediğini seç KAYDET DE.
    Mesaj seslerine ilave ise,her şeyi yapabilme imkanın var.Forumu araştırırsan bu bilgilere ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 23 Mayıs 2008; 13:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

Ana ekranda saate tıkla,alttaki seçeneklerden Alarm'ı seç,sağ üstte artı'ya bas,alarm'ı ayarla ve zil seslerinden dilediğini seç KAYDET DE.
    Mesaj seslerine ilave ise,her şeyi yapabilme imkanın var.Forumu araştırırsan bu bilgilere ulaşabilirsin.

Alıntıları Göster
    nokia da çalıyor. isteseler olmayacak bişi diil ama demek ki çok gerekli görmüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

nokia da çalıyor. isteseler olmayacak bişi diil ama demek ki çok gerekli görmüyorlar

Alıntıları Göster
    teşekkürler baha40n :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir thomas

teşekkürler baha40n :)

Alıntıları Göster
    dükkan kapalı iken kalkıp zırlamak istemez..

bundan olabilir..

diğer bir ihtimal koymamışlardır..

nedenini steve jobs a sormak gerek..

ayrıca bu kadar detayada takılmmak lazım 100 artı içinde 1 eksi aramak yerine 100 artıyı kullanmak daha mantıklı gibi bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

dükkan kapalı iken kalkıp zırlamak istemez..

bundan olabilir..

diğer bir ihtimal koymamışlardır..

nedenini steve jobs a sormak gerek..

ayrıca bu kadar detayada takılmmak lazım 100 artı içinde 1 eksi aramak yerine 100 artıyı kullanmak daha mantıklı gibi bence ..

Alıntıları Göster
    ilk defa burda okuyunca öğrendim telefonu kapama gibi bir alışkanlığım olmadığından ama ilginç açıklamalarda çok hoşuma gitti
    iyi Forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthis

ilk defa burda okuyunca öğrendim telefonu kapama gibi bir alışkanlığım olmadığından ama ilginç açıklamalarda çok hoşuma gitti
    iyi Forumlar

Alıntıları Göster
    uçak modu tek çözüm şuan için bu applein bir eksiği gibi görünüyor
  • arkadaşlar bugün konusu açıldı ve sanki iphone 4'te kapattığımda sabah alarmın çaldığını hatırladığını söyledim ama herkes çalmıyor dedi.

ben mi yanlış hatırlıyorum anlamadım ki

sanki çok eskiden telefon kapalıyken çalıyordu ya
  • Iphone'larda böyle bir özellik hiç olmadı. Hayalini kurdun herhalde.
    3-5 sene içerisinde belki IPhone 15 falan çıkınca eklenir.
  • Sen uyurken ağzınla melodi çalabiliyormusun ki bunu bi telefonun yapmasını bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

Sen uyurken ağzınla melodi çalabiliyormusun ki bunu bi telefonun yapmasını bekliyorsun

Şaka için yazdığını söyle yoksa gerçekten üzülürüm.
    20-25 sene önceki takoz denilen aletler yapıyordu bula bula bu örneği mi buldun?
  • android de çalıyor mu ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.