Şimdi Ara

6. Ayında Tavanı Paslanan GOLF 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yaşında çürümeye başlayan Golften sonra beni şaşırtmamıştır.

6. Ayında Tavanı Paslanan GOLF 7

Bu sorun "bayağı" önce yaşanmış diyen fanlar için edit:https://www.sikayetvar.com/volkswagen-golf-7-tavan-paslaniyor

Sorun 2017 haziran ayında yaşanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 9 Temmuz 2017; 0:57:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ama o folksvagen ondan iyisi şamda kayısı misali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik :(

• Ahhhh fosfagınnn ahhhhh das KAZIK AUTO alaman galitesi

• kardeşim o vagcomdan açılan gizli özellik.
  • Bu zaten bayağı önceden forumda paylaşılmıştı.

Bilgisayardan şikayetvar'a girip VW şikayetlerini araştırmanız ilginç gerçekten. Hiç sevmediğiniz markayla bu kadar yakından ilgilenmeniz beni daha çok şaşırtıyor.

VW'lerin boya kalitesi herkes tarafından bilinir. Ama bu araçlar seri üretim araçlar çok nadir böyle durumlar olabilir. Opel, Citroen her markada meydana gelebiliyor.

Citroen'de olunca olabilir normal deniyor, VW'de görünce arabaya hemen çamur atılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa zamanda patlak veren ikinci vaka.

Sanırım millete nakliyat hasarlı araçları iteleme durumu söz konusu, şüphe uyandırıcı. Taşınırken araçların altı şöyle bir güneş görmüş gibi sanki

Ya da üretim hatası.

Ya da kullanıcı hatası, bence en kuvvetli ihtimal budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Kısa zamanda patlak veren ikinci vaka.

Sanırım millete nakliyat hasarlı araçları iteleme durumu söz konusu, şüphe uyandırıcı. Taşınırken araçların altı şöyle bir güneş görmüş gibi sanki

Ya da üretim hatası.

Ya da kullanıcı hatası, bence en kuvvetli ihtimal budur

Hocam bu o forumda paylaşılan kırmızı araçtan çok daha önce olmuştu. Arkadaş yeni gibi paylaşmış.

Bu da forumda paylaşıldı çok önceden.

Opel, Citroen, Pejo'da olunca normal. VW'de olunca hemen nakliyat hasarlı oluyor araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 8 Temmuz 2017; 12:33:17 >

• şikayet var sitesinden vw grubu dışında bir marka için böyle bir konu açılsa ve yorumlara bakılsa konu sahibi linç edilirdi. 2012 yılından beri üretilen satılan markada 2 kere dile gelmiş bir durum başka örneği var mı?
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Mesajınız gerçek dışı ve fantastik bir şekilde ilerlerken kullanıcı hatasını gördüm ve bastım artıyı. Tabiki de kullanıcı hatası, yoksa VW kalitesini hepimiz biliyoruz. Göklerden bir araç inse markası VW olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Linç edenlerin sıkıntısı o da, kötüye kötü denilebilmeli. ;)

• SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Bayağıdan kastınız ne kadar bi zaman ?

• her markadan nadir olsa da hatali uretim cikar.

burada onemli olan markanin musteriye verdigi cevap olmalidir.
  • golf 7 de var bi şeylik de bakma, sanırım TR ye biraz üvey evlat muamelesi araç gönderiliyor olabilir. Gerçi bu iteye g,rsek her marka ve modele dair şikayetler bulabiliriz o da ayrı konu

• ArcherAngel A kullanıcısına yanıt
    Plastiğe hakaret etmeyin şayet bir plastiğin paslandığı nerede görülmüş

• Kimse de yazmamış yavvvvv

Pas auto

• Farklı tavan çift rengin 1.fazıdır o.4.fazda tavanı tamamen kaplar. Opsiyonel olarak satılır

• Her markada oluyomu bu tarz hatalar oluyor. Ama bunlar kullanıcı hatası değil paşa paşa üreticiler aracı değiştirmesi gerekmekte. Yok öyle para veripte kullanıcı hatası ibaresi yapıştırmak. Daciada olsan bentley de olsan değiştiriceksin bu bir tüketici hakkı paraya markaya bakmaz. Ama bu sıralar vw de çok duyuyoruz. Umarım tek tük çıkıp haber olduğundan duyduğumuz şeylerdir. Şimdi c hb bi araç baksam golf astra megane 308 araştırsam bunları görünce midem bulanır açıkcası. Marka bi açıklama yapıp aracı değiştirse imajını zedelemez ama diğer konuda arkadaş herkes birbirine paslıyo kimse sorumluluk almıyor dedi. Umarım markalar ürettiği malın arkasında durmayı bilir.

• Arkadasimdan duymustum.dogrudur bilemem.onun kaynagi neydi acikcasi onuda bilemiyorum

Gemiden indirirken vinclerle araci denize dusuruyolar.suyun dibinden cikariyolar.fabrikaya gidiyo elektirik aksam komple degisiyo.kurutup adam ediyolar.tabi boyle arabalarida isvicreye ingiltereye yollamiyolar.biz hindistan vs

Sonrada araba paslanmaya basliyo

Yine ayni arkadasin bi anisi.agac dibi yol kenarinda bira icip golgelenirken 0km a180 leri tasiyan tir kamyonla kaza yapiyo.arabalar devriliyo birbirine vuruyo felan.olumcul kaza degil ama arkadaslar yardima gecmis olsuna gidiyo.soforle sohbet ediyolar.abi nolcak bu arabalar diyo.soforde nolcak yaptirip 0 satcaklar cope atilcak hali yok diyo

Demem oki burasi turkiye hersey olabilir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.