Şimdi Ara

6. Ayında Tavanı Paslanan GOLF 7 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

golf 7 de var bi şeylik de bakma, sanırım TR ye biraz üvey evlat muamelesi araç gönderiliyor olabilir. Gerçi bu iteye g,rsek her marka ve modele dair şikayetler bulabiliriz o da ayrı konu

Üvey evlat mı? Arabanın çeşitli yerlerinde bulunan plakalardaki uyarılar önce türkçe, sonra almanca. Adamlar trye özel üretim yapıyorlar. Daha ne olsun?

Bu konudaki araca gelince de. Üç ihtimal var:
    Üretim hatası
    Depolama-nakliye hatası
    Kullanıcı hatası

Her üç ihtimal de olabilir. Her markada olur. Önemli olan genel kalitesidir ki vw bu konuda premiumlardan sonra gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 9 Temmuz 2017; 21:33:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

golf 7 de var bi şeylik de bakma, sanırım TR ye biraz üvey evlat muamelesi araç gönderiliyor olabilir. Gerçi bu iteye g,rsek her marka ve modele dair şikayetler bulabiliriz o da ayrı konu

Üvey evlat mı? Arabanın çeşitli yerlerinde bulunan plakalardaki uyarılar önce türkçe, sonra almanca. Adamlar trye özel üretim yapıyorlar. Daha ne olsun?

Senin adın bundan sonra golf amca olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

6. Ayında Tavanı Paslanan GOLF 7

Ben mi yanlış görüyorum şahıs mart 2016 da teşekkür etmiş.??

• Bu lig Fenerbahçe olmadan yarım.

Bu forum da Golf ya da VW olmadan yarım.
  • Çok öncelerden konusu açılmıştı bunun
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Madem öyle neden TR ye tesis kurmuyor voswos?
  • Araç malesef bana ait. Yazılanlar tamamı ile doğru hatta ve hatta eksiği çoktur. Burada başlık açılması ise beni baya baya şaşırttı. Açan kişiye teşekkür ediyorum. Arkadaşlar Volkswagen dogusun yüzünü işiniz düştüğünde anlıyorsunuz. Şuan kimse sallanıyor ve ugrasmiyor araçla. Umarım dava sonuçlandığında gülen taraf olurum
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    İlk vaka nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreavci16 -- 10 Temmuz 2017; 2:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavci16

İlk vaka nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun, hukuki süreç sonunda umarım mağduriyetiniz giderilir.

Diğer vaka kısa süre önce yine bir Golf 7 konusu açılmıştı, aynı sizin araç gibi tavanda boya kalkması ve paslanma mevcuttu. Kırmızı renkti araç, konu linki :

https://forum.donanimhaber.com/1-yasinda-curumeye-baslayan-vw-golf-rezalet-icerir--127282882#127282882

• rst78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Doğuştan çok sıkıldım. Müşteri memnuniyeti sıfır. Yaşananların ayrıntısını bir gün en ince detayına kadar yazıp rezil edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavci16

Araç malesef bana ait. Yazılanlar tamamı ile doğru hatta ve hatta eksiği çoktur. Burada başlık açılması ise beni baya baya şaşırttı. Açan kişiye teşekkür ediyorum. Arkadaşlar Volkswagen dogusun yüzünü işiniz düştüğünde anlıyorsunuz. Şuan kimse sallanıyor ve ugrasmiyor araçla. Umarım dava sonuçlandığında gülen taraf olurum

Konuyu ben açtım hocam, rica ederim. Umarım lehinize sonuç çıkar. 6 aylık araçta bu tarz sıkıntı yaşamak can sıkıcı..

İsterseniz kendiniz daha detaylı bir konu açabilirsiniz, isterseniz gelişmeleri bu konu altında da bizlere aktarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Bu zaten bayağı önceden forumda paylaşılmıştı.

Bilgisayardan şikayetvar'a girip VW şikayetlerini araştırmanız ilginç gerçekten. Hiç sevmediğiniz markayla bu kadar yakından ilgilenmeniz beni daha çok şaşırtıyor.

VW'lerin boya kalitesi herkes tarafından bilinir. Ama bu araçlar seri üretim araçlar çok nadir böyle durumlar olabilir. Opel, Citroen her markada meydana gelebiliyor.

Citroen'de olunca olabilir normal deniyor, VW'de görünce arabaya hemen çamur atılıyor.

Citroen araç iadesi alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

Bilgisayardan şikayetvar'a girip VW şikayetlerini araştırmanız ilginç gerçekten. Hiç sevmediğiniz markayla bu kadar yakından ilgilenmeniz beni daha çok şaşırtıyor.

VW'lerin boya kalitesi herkes tarafından bilinir. Ama bu araçlar seri üretim araçlar çok nadir böyle durumlar olabilir. Opel, Citroen her markada meydana gelebiliyor.

Citroen'de olunca olabilir normal deniyor, VW'de görünce arabaya hemen çamur atılıyor.

Bir tane Cactus'un kapılarını değiştirmişlerdi hocam. İade hatırlayamadım.

• quote:

quote:

quote:

C4 (Normal C4) kullanıcısı bir arkadaş motor arızası yaşadı yolda kaldı birkaç sefer sonra iade aldılar sorun düzeltilemedi çünkü .(Garantisi vardı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 10 Temmuz 2017; 16:11:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Bu lig Fenerbahçe olmadan yarım.

Bu forum da Golf ya da VW olmadan yarım.

Euroleague'i kastettiniz değil mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

C4 (Normal C4) kullanıcısı bir arkadaş motor arızası yaşadı yolda kaldı birkaç sefer sonra iade aldılar sorun düzeltilemedi çünkü .(Garantisi vardı.)

Mahkemelik olmadan iade alan firma duymadım. Citroen de mahkeme sonrası almıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Senin adın bundan sonra golf amca olsun

Şeninki megan dayı olmasın ama. Sen daha objektifsin değil mi 😂😂😂

• quote:

Madem öyle neden TR ye tesis kurmuyor voswos?

Sonuç olarak ab gümrük birliği içinde türkiye. Burda, almanyada veya bulgaristanda farketmez onlara
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Sorunu yaşayan arkadaş yönetime mesaj atmış sonra almışlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.