Şimdi Ara

6 AYDIR ÜZERİNDE KAFA YORDUĞUM O RESİM ! [SSLİ] (CİDDİ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
26
Favori
10.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanan kitaplardan : Okumak yetmez hayatına sokmak gerekir okuduklarını anlamını çıkardım yoksa boş birer sayfa olarak kalır.
    Tablodan Hayata nasıl bakarsan öyledir. İstersen en kötü şeyleri bile iyi görebilirsin anlamlarını çıkardım
  • çatışma gördüm.
    dünyanın küçük bir özeti.
  • Ressamın adını unuttum ama bu elemanin her resmi olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Aslına bakarsan çok ilginç bişey çıkardım. Ağacım yaprakları heykelin kafasında, çocuk yaprak ve kendi resmi olan kitabı yakmış. Çocuk bence insanlığı temsil ediyor. Doğayı kendi menfaatlerimiz için kullanıyoruz. Bu ağaç ve heykelden anladığım. Yanan kitapda ise çocuğun yani insanlığın ve ağacın resmi var. Aslında doğaya zarar verirken kendimizede zarar veriyoruz gibi bir anlam çıkardım. Çıkan duman gemiyle alakalı ve bu oda bence dünya. Zarar veriyoruz makineler yapıyoruz, küresel ısınmayı arttırıyoruz. Küresel ısınmayıda gemiye benzettim. Yaptığımız zararlar ınun dahada ağırlaşmasını sağlıyor. Burda eve su girmiş. Küresel ısınmayla su seviyesi artmış. Yani gemiyi ne kadar ağırlaştırırsak o kadar deniz taşmış.

Çok doğru geldi bence dediklerin hatta hepsine katılıyorum.

• şarkı gerçekten harika ayrıca resmi yeni sekmede açıp şarkıyıda açınca tadından yenmez oluyo uyumu çok iyi yakalamışın tebrik ederim
  • Bizim fakültenin duvarında asılı lan bu resim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll knk devam et incele dur çok sır saklı o resimde

• siz anlamazsınız cahiller ama ben çözdüm tek bakışta... :)

şömine kitapları tutuşturmuş ama ama kızlar işine devam ediyor neden ?

ateşin panzehri sudur :) ee su da kapıdan geldiğine göre ? zaten su eve gelince kızlar pencereden çıkacaklar... evin hemen dışında da bir motor onları bekliyor...
  • http://www.appia-d.ch/index2.htm

adamımızın sitesinde çalan şarkıyı bilen var mı?

edit: buldum bu abimiz yapmışhttps://myspace.com/ultradieez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euphemia -- 10 Ocak 2014; 16:11:50 >
  • benim anladığım bu resimden kim ne alırsa onu çıkartır

tablonun yamuk asılışında pizza kulesinin düz bırakılması, eriyen buzullar, yükselen sular, kuruyan ağaçlar vs vs

yani sonu kıyamet
  • Tehlikeli den sonrasını okumadim

Not resim guzelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha dalgalar adamın kafasını oluşturmuş

• italyadaki dev bir yanardağ patlayıp çöken dev kayalar akdenizde tsunamiye neden olmuş ve buda tsunami sonrası
  • Bu tabloyla ilgili bir şey anlatsam bir daha tabloya bakamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yes indeed

6 AYDIR ÜZERİNDE KAFA YORDUĞUM O RESİM ! [SSLİ] (CİDDİ)

Çok tatlı lan bu Clementine. TWD'nin dizisin de de böyle bir kız olsaydı keşke. Bu arada TWD'yi hem izliyorum, hem de oyununu şu anlık bititrdim yeni episode'u bekliyorum.

• Yalnız bu resım harbı efsane. Bende eve aldım geçen gün. Ne bilim çok değişik bi aurası var bu resmin.
    Ne olduğu belli değil, anlatılmak istenen birşey var ama anlaşılmıyor,
    Bende mesela canım sıkıldığında resme bakıyorum harbi değişik kafa rahatlatıyor.
  • işte hep lsd hep kokain bunlar
  • LSD
  • resimde 4 mevsim simgeleniyor ayrıca arka tarafta akan zaman uçan balonla ondan sonra trenle ve son olarak gemiyle simgeleniyor ölüm gemiyle birlikte kadının evine giriyor.
    ilk baharı simgeleyen kafasında çiçek olan büstün arkasında zaman akşam vakti ve tren kadının evine doğru yol alıyor ama henüz ulaşmış değil bu yüzden kadının surat ifadesi öfkeli ama ölüme daha hazır değil.
    kadının çocukluğundan yaşlılığına kadar olan evrimini işaretledim aynanın üstünde vesikalık resim var bu kadının yaşlı halinin fotoğrafı ve ölümüne az bir zaman kalmış ayrıca kitaplıkta işaretlediğim kitaplardan birinin adı decamfron bu bir dağın ismi ölüm dağları olarak geçiyor araştırırsanız görürsünüz. tablodaki eğik kule pizza kulesi yani kadın italyada yaşıyor. resim kısaca ölümü ve akan zamanın kadına olan etkisini anlatıyor.

6 AYDIR ÜZERİNDE KAFA YORDUĞUM O RESİM ! [SSLİ] (CİDDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingelton -- 10 Ocak 2014; 18:25:09 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.