Şimdi Ara

6 AYDIR ÜZERİNDE KAFA YORDUĞUM O RESİM ! [SSLİ] (CİDDİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
26
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmi yırtıp atmak istiyorum ama atamıyorum birşey beni engelliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

resmi yırtıp atmak istiyorum ama atamıyorum birşey beni engelliyor

Adresini ver gelip tokatlayacam seni bu nedir ağa git kuş,böcek,deniz resmi as alla alla.
  • ayaktaki kız 2 parça diğeri şeffaf.
  • benim kurguma göre kız birşeylerin arayışı içersinide sanki birini kaybetmiş büyük bir çaresizlik içinde her zaman o kaybettiği kişinin geliceğini umuyor. bunun içinde o kaybettiği kişinin hatırlarından bir şekilde birşeyler çıkartmya çalışıyor
  • Arkadaki heykelden korktum cok korkunç bence. Aynada bir tane vesikalik var resmi çizen icin bir anlamı olmalı. Yerdeki kırmızı kitabi ise Kur-an ' a benzettim yanlıs anlamışta olabilirim . Insanların degerlerine saygısızlık soz konusu olmadıkça resim teknik olarak cok başarılı benim fikrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm kızın gövdesi yok lan
  • Çıkarttığın 1 tane anlamı yazsana merak ettim
  • manası derin...
  • http://www.youtube.com/watch?v=BnexAvrISLY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömürlük talebe -- 8 Eylül 2014; 21:04:11 >
  • Paranoyak olmussun, kitap okumak insanı her yere götürür.

• la bu resim bizim evde asılı. harbiden bende çok kafa yordum zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaya9778

Duvardaki çerçevesi yamuk kendi düz olan pisa kulesinden anladığım şey şu mesela bi suçlu bir adamı kesiyor ve onu yerken bundan enfes bir tad alıyor ve pişman olmuyor. Biz ise adama dışardan bakınca onun bu yaptığının yanlış olduğu kanısına varıyoruz halbu ki bizde birini kesip yesek adamın yaptiğı bize o kadar mantıklı gelicek ki işte bu anlattıklarım pisa kulesinin düz olmasının veridigi fikir bize insan yiyen insanın yaptigi hareket dogru gelirken diger insanlar yanlis gelmeye baslayacak ve iste bu da aziz dostlarim sizinde tahmin edeceginiz gibi bizlere cercevinin yamuklugunu anlatiyor yani hayatta mutlak dogruluk diye bir sey yoktur tesekkurler

bu adam ölmüştür herhalde

• Odalarda hic kolon veya kiris yok . Ben de boyle sacma bisey buldum. Galiba celik konstruksiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm güzel yapmışlar lan beğendim

• Güzel

• Küresel ısınma olduğu belli sağdaki buzullar eriyor taş toprak bırakıyor sel olarak geri dönüyor çicekler yukarıda çünkü önem kazanmış decameron var ve vesikalık olan şey isa çünkü kafasında dikenler var ayrıca o yakılan kitaplar ise kutsal kitaplar bence benden bu kadar benden
  • Jumanji diye bi film vardı o aklıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Bazılarınız için bu resim hiçbişey ifade etmiyor olabilir çok basit bi resim olabilir, ama bu resim o kadar çok şey anlatıyor ki, aylarca içinden çıkamadım en küçük ayrıntıdan bile anlam çıkarttım, bayağı bir yol katettim, aslında burada sizinle paylaşmayacaktım bu resmi çünkü gerçekten çok tehlikeli bir resim yanan ateşten kitaplardan, yanmayan kitaplardan, kızın neden gövdesinin olmayışından arkadaki yarım görünen kafadan, sağdaki gemiden, yerdeki parkelerin sayısına kadar herşeyden anlam çıkartılabilecek bir resim, ama sonra sizinde fikirlerinizi almak istedim, çünkü bu forumdada boş olmayan insanlar var. Bu resimden ne anladınız ne çıkarttınız lütfen benimle paylaşın arkadaşlar

EDİT: Aklıma gelmişken bu resim en iyi bu şarkıyla yorumlanıyor, bu şarkıyı dinlerken resme bakarsanız daha iyi yorumlarsınız..

Onu bunu birakta muzik guzelmis var mi baska boyle

• bakış açısı kanka. bkz.pisa kulesi
  • Her resimde bir anlam bulmanın mantığı nedir?Belki ressam dadaisttir , kendine göre anlam çıkartmaya çalış ressamın düşünce mekanizmasını çözmeye çalışma.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.