Şimdi Ara

6 Ay Sonra Ehliyeti Geri Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 ay once 1. kopru girişinde alkollu yakalandım (sait ciftci) ve ehliyetime el kondu. Ehliyetimi nereden almalıyım, cezai 15 gun icinde odemiştim. Ehliyeti almaya giderken herhangibir belge vs.gerekli mi? Tşkler.

• Hatırladığım kadarıyla aktarayım, ben alalı yaklaşık altı yıl oldu. Konu öksüz kalmasın..

Hangi ilde yakalattıysan, o ilin trafik şube müdürlüğüne gidiyorsun. Benden herhangi bir belge istememişlerdi, kimlikle halletmiştim. Ama sen yine de tedbiren (varsa) ceza makbuzu ve ödendi belgesini alabilirsin..
  • Ehliyetin gayrettepede trafik subede
    Odemeye gerek yok o senin maliyeye borcun
    Odemezsen katlaniyor tabi dert olur
    6 ay bittigi gibi alabilirsin
    Gecmis olsun
    Almak icin ehliyeti kimlik yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi akla hizmet alkollü araç kullanıyorsunuz ? Sizin malınız, canınız umurumda değil ama hiç mi trafikteki insanları düşünmüyorsunuz ? Ben de ayda bir kaç kere içerim ama ya evde ya da toplu ulaşım ile gider, taksiyle geri dönerim.
  • Yapılan hatanın tekrarlanmaması dileğiyle, geçmiş olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Hangi akla hizmet alkollü araç kullanıyorsunuz ? Sizin malınız, canınız umurumda değil ama hiç mi trafikteki insanları düşünmüyorsunuz ? Ben de ayda bir kaç kere içerim ama ya evde ya da toplu ulaşım ile gider, taksiyle geri dönerim.

ankara toplu ulaşım 11 den sonra balkabağına dönüşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Hangi akla hizmet alkollü araç kullanıyorsunuz ? Sizin malınız, canınız umurumda değil ama hiç mi trafikteki insanları düşünmüyorsunuz ? Ben de ayda bir kaç kere içerim ama ya evde ya da toplu ulaşım ile gider, taksiyle geri dönerim.

Bunlar bahane değil, taksi diye bir şey var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Gün Öncesine rapor alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Bunlar bahane değil, taksi diye bir şey var.

belediyenin insanı düşünmediği yerde, insanın insanı düşünmesi abes olmakla beraber, yorumlarınıza tamamen katılıyorum, eleştirim büyükşehir belediyesine

• cevap veren, iyi dileklerde bulunan arkadaslara tesekkurler.

Atıp tutan arkadaslar, yarım bardak birada cıkıyor, kaldıki ben 0,59 'la girdim. alkollü yakalanınca sanıyorsunuzki korkutuk sarhos insanlar, Levent Kırca 'nın sarhos tiplemesi gibi bisey degil bu.
  • Ehliyet alırken iki bardak bira 50 promile karsilik geliyor yaziyordu kitapta.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

cevap veren, iyi dileklerde bulunan arkadaslara tesekkurler.

Atıp tutan arkadaslar, yarım bardak birada cıkıyor, kaldıki ben 0,59 'la girdim. alkollü yakalanınca sanıyorsunuzki korkutuk sarhos insanlar, Levent Kırca 'nın sarhos tiplemesi gibi bisey degil bu.

Ne farkeder ki ?
    Alkollü müsün ?
    -Evet.
    Yasalarca tehlikeli kabul edilen sınırın üstünde misin ?
    -Evet.

Hala birde pişkin pişkin öyle değil böyle değil diyorsunuz.
  • Adam nasıl alırım diye sormuş millet yine başlamış siz kendinizi ne sanıyorsunuz alkol araba ölüm filan demeye sen burada adama öyle deyince gerçekten çok yararlı oluyor, birden beyninde ampuller yandı ve hass.. ben ne yapıyorum dedi 6 ay ehliyetsiz kalmak zaten gerekli uyarıyı vermiştir. Sarhoşken araba kullanılmamalı ama bir bardak bira, şarap vs ile sarhoş olunacağını sanan cahiller de yok değil aramızda. Yine de son söz söyleyelim sarhoşken araba kullanıp insanların canını tehlikeye atmayalım
  • Merhaba birşey sormak istiyorum egliyetimi kaptırdım bende bu ceza araca mı yazılıyor yoksa ehliyete mi araç benım üstüme değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Adam nasıl alırım diye sormuş millet yine başlamış siz kendinizi ne sanıyorsunuz alkol araba ölüm filan demeye sen burada adama öyle deyince gerçekten çok yararlı oluyor, birden beyninde ampuller yandı ve hass.. ben ne yapıyorum dedi 6 ay ehliyetsiz kalmak zaten gerekli uyarıyı vermiştir. Sarhoşken araba kullanılmamalı ama bir bardak bira, şarap vs ile sarhoş olunacağını sanan cahiller de yok değil aramızda. Yine de son söz söyleyelim sarhoşken araba kullanıp insanların canını tehlikeye atmayalım

en basarılı yorum

• Trafiğe çıkan insan bir sorumluluk altındadır hem kendine hem de çevresindekilere karşı.
    Normal şartlarda bile çok dikkat ve özen gerektirir.İnsan canı söz konusu çok dikkat edilmelidir.
    Bilindiği gibi normal şartlarda bile çok hafif bir dikkatsizlik bile çok kötü sonuçlara yol açarken
    1 bardak veya daha az ne olursa olsun sonuçta o madde beyni etkiliyor dikkati azaltıyor.
    Çoğu miligramlık ilaçların prospektusunda bile araç kullanma ile uyarı yer alır.
    O yüzden miktarı ne kadar olursa olsun alkol alıp araç kullanmamalı.
  • bugün itibarıyla ehliyetimi geri aldım. Güncel bilgi paylaşayım. Her ne kadar emniyet müdürlüğü internet sitesinde vergi dairesinden "borcu yoktur" kağıdı alınması gerektiği yazsa da ocak 2018'de bu gereklilik kaldırılmış. ben de bunu sabah ilk iş "borcu yoktur" kağıdı almak için vergi dairesine gittiğimde öğrendim. artık emniyet kesilen cezanın ödenip ödenmediğini ekrandan görebiliyor ve sadece kimlik ve ehliyet geri alma tutanağı ile ehliyeti teslim ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.