Şimdi Ara

5s var 6 plus istiyorum ama.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok istiyorsan çalış kendin al diyicem geç kaldın okullar açılıyor gerçi üniversiteye gidiyorsan yine part time çalışılır zira ben öyle yaptım yazın çalıştım para biriktirdim 5s sattım hem okul harçlığımı çıkardım hem iphone 6 paramı zaten sigaram falan olmadıgından pek bi giderimde yokdu işim kolay oldu yani.

aslında sürekli cihaz değiştiren biri değilimdir ama iphone 5s zarifliği güzelliğinin yanında çok narindi bunuda ben kaldıramadım sinir ediyordu lanet şey.

ha sorarsan akıl karı bir iş mi tabii ki değil gerek yok bunu bende biliyorum ama bende huydur bir şeyi kafaya koydum mu o şey öyle yada böyle alınır bizimkilerden istemeye yüzüm yoktu bende kendi kendime kaynak yarattım
  • Bence saçmalamışsın. Hem daha yeni almışsın hemde arada zaten pek bi fark yok ekran büyüklüğü dışında.bende iph5 var hafıza sıkıntısından dolayı ve parmak izinden dolayı iph6 alacağım bence sende beklemelisin iph6s çıkarsa onu alırsın.kamera vb daha gelişmiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kullaniyordum, tel bozulunca, nakit sorunumdan dolayi 4s alamadim. faturaya ek taksit yapiyorlar diye turkcell t50 aldim,Her isimi goruyor. 4te ne yapiyorsam, bunda da aynisini yapiyorum.
    Kendi parani kazanmaya basladiginda, ne demek istedigimi anlayacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 13 Eylül 2014; 1:13:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibine gelince asla aileni zora sokma. kendi paranı kazandığın zaman kendini istediğin kadar sıkıştırırsın :)

• Ayağını yorganına göre uzatacaksın derler fakat bu laf kendi paranı kazanmayı başladıktan sonra asıl anlamını gösterir. Bir iphone 6 mış 6 plus mış.. yahu daha ne iphonelar çıkar. Belki hepimize iphonu attıracak telefonlar gelecek daha.. illa bende olmalı çok süper çok güzel diye maddi olaylara takılırsanız mutlu olamazsınız. Haaa çok mu sahip olmak istiyorsun çalışır alırsın kimsede birşey diyemez fakat çalışıp parayı cebine koyduktan sonra gözünde istediğin şeyler eski değerlerini korumuyor olabilirler.

kızım 5 yaşına girdiğinde oyuncaklarının çoğu ile oynamadığını farkettim. Oyuncaklarının yarısını oyuncağı olmayanlara vericez dedik. Oturduk 20 tane bebeği varmış yarısını ayırdık. Bu arada vay ne kadar kaliteli falan dediklerimi verilecekler kısmına atarken ne dandik şey lan bu aha koluda yok falan dediklerimi kalacaklar kısmına koydu kızım. Ogünden karar verdik ihtiyacı dışında birşey almayacağız dedik. Haftalık 5 TL harçlık veriyoruz. Şekerdir , jetonlu oyuncaktır , bebektir istediği birşey varsa biriktirir alırsın dedik.

Artık jetonlu parklarda hepsine binceğim diye tutturmuyor hatta buna biniyim jeton atmıyım diyor :)

Birde şu anım var bu haftalık olayından önce kendisine bizim iphonelara bulaşmasın hemde sar muhabbeti olmasın diye 3 sene evvel ipod touch almıştık güzel bir koruma ile. Zamanla oyunlar kasar oldu tabiki bana geldi artık bu çok yavaşladı yenisini almak lazım dedi. Amerikadan falan bakıyım dedim uygunsa alırız diye düşündüm baktım pahalı geldi. Kızım pahalı baya şuan alamayız dedim. Bana cevabı siz hersene yeni telefon alıyorsunuz benim ipotum niye eski kalıyor oldu..

• Böyle şey mi olur ben babama yük olmamak için kendim biriktirdim az bir miktar kalıncada abim ekledi bu şekilde alıcam.
    kullandığın telefonda 5s yani .bende 4s olsa bile en azından bu yıl da kullanırdım.seneye başka telefona geçerdim.
    açıkçası çocuğum bana böyle birşey dese elindeki teli alırdım.yazları çalıştırırdım okulun kıymetini para kazanmanın zorluğunu anlasın diye.
    ne var şu telefonda alsan ne yapıcaksın merak ediyorum.

biraz sert çıktım kusura bakmayın ama babanın durumu da önemli

• Yorumundan 15 yaşında ergen bir kız çocuğu olduğunu düşünüyorum. 5S almış fazlasını istiyor aslında baban onu elinden alıp sana 3G vermeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Bu zamana kadar samsung galaxy young kullanmış adamım . Ve o telefonu aldığımda kimse benim kadar sevinmiş olamazdı. Yaklaşık 2 yıl kullandım . İlk alındığı gün gibiydi nasıl bakıyorsam ben telefonuma artık. Durumumuz vardı ama bizde bilinir yani 2000 tl hatta 3000 tl bir telefona. Üzerine para koyunca bir yıllık ev kirasını bile bulabilirsin . Tıp kazan benden istediğini dile dedi babam. Kazandım 5C istedim . 5s de isterdim ama yapmadım . Eğitimime daha çok para kalmasını istedim . 15 inde üniversiteye başlıyorum. Doktor maaşım bağlanınca o para benim zaten. Alamayacağım bir şey var mı? Ailemin gözünde mükemmel biri olarak kaldığım için benimle hep gurur duyacaklardır. Maddiyattan önemli şeyler bunlar işte. Ha 5C ha 6 plus ne değişti(Genel anlamda söylüyorum)

doktor olacaksın da pişman olma :)) çıplak maaşın pratisyen için 1800. eğer tüm ay çalışmazsan dönerin eksik yatar o zaman zıçtın :)

Bu nasıl konuşma tarzı ?

• FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Aman ne kibarlık?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Aman ne kibarlık?

saol

• Aile aylık geliri 20 bin Tl üzerindeyse al gitsin...

• Ben de hala 4 var adam I6+ diyor.5S de gayet iyi cidden şaka mısın birader?
  • 6'nın kasa 5s'ten güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3GS kullaniyorum suan. iPhone 6/Plus alacagim, cunku coktan bitti 3Gs in omru. Ancak seninki duz israf olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz hep istiyoruz 6s çıksın onuda isticeksin şimdi bunu alsan ama bende hiç zorlama fazlada fark yok hani okadar sıkıntıya giricek bi telefon değil bence iphone 6 bekle 6s ozaman durumunuz iyi olunca alırsın
  • Kapitalizmin koşulsuz kölesi olmuşsun. iPhone 5s gayet yeterli bir telefon. Ekrandan başka hiç bir fark yok. Eğer aldırabilsen bile ailenin gözünde bütün kredini tüketirsin. iPhone 5s uzun süre gidecek ve değer kaybetmeyecek bir ürün. Seneye 6s duyurulduğunda satar, üzerine koyar onu alırsın. Valla baban sabırlıymış, benim oğlum olsan indire kaldıra döver, duvardan duvara vururdum seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 14 Eylül 2014; 19:22:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.