Şimdi Ara

5s degil 6 lar deger kaybedecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şerefsiz siyonist apple, logonda sende umarım en kısa sürede batarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREEYMN -- 22 Mart 2016; 17:13:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen hatta ben cok sevindim yeni kasalarin 5 serisinden devam etmesine. İphone 7 de bu kasalarla ayni olacak. Bence 5s in suan tek eksigi pili 5 saat kullaninca bitiyor.

• Forumdaki en saçma konular arasından zirveye oynar bu konu..

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Sacma macma, samsung bozmasi 6 kasalar tarih oldu. Buna itirazi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Sacma macma, samsung bozmasi 6 kasalar tarih oldu. Buna itirazi olan var mi?

Var? Fazlasıyla saçmalamışsınız
  • 5S tasarımı 6'dan daha çok beğeniliyor genelde Rose Gold 5S tasarımında çok güzel durmuş bence.

• vlkn216 kullanıcısına yanıt
    Yakinda goruruz kimin sacmaladigini ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Yakinda goruruz kimin sacmaladigini ;)

Bos ver hocam iphone 7 cikinca aglayacaklar ip6 ve 6s iphone tarihinin yuz karasi bence steve jobs gorse aglardi

• Bencede saçmalamıssınız 6 daki ekran kullanımı 5 e 10 basar elinde 5 serisi var satmayı düşünüyosun heralde 😂😂😂

• Apple dolaylı olarak iPhone 6'nın da önünü kesti. Nasıl mı? Fiyatı yüzünden, iPhone SE; 16GB 1999TL ve 64GB 2399TL fiyatlarıyla Apple'ın sitesinde yer aldı. Ama iPhone 6'nın fiyatı da 16GB için 2699TL. Ekran boyutu dışında bir farkları yok ve iPhone SE donanım olarak iPhone 6'dan daha iyi gözüküyor.
  • Hem satislar düşer hemde 2. El fiyatlari duser 6 ve 6s'in.

• İphone 6 nın ekran boyutu dışında SE den hiçbir fazlası yok hatta SE nin kamerası işlemcisi daha iyi kimse daha fazla verip 6 almak istemez SE varken :) ya 6S alınır ya SE

• 6-5S kıyası yapmam, SE'yi de herhangi bir cihazla kıyaslamak istemiyorum, lakin kimse 2016'nın ortasındayken 2012 görünümlü bir cihaz almak istemez.
    Kimse iPhone'larla server kurmuyor, profesyonel rendering şu bu vs yapmıyor, normal kullanıcıya iPhone 5 veya 5S de yetiyor.
    Dolayısıyla şu forumdaki "lafta" ve kağıt üzerindeki performans farklılıkları cihaz tercihinde etkili olmuyor.
    4 senede Apple cihazı bitiriyor, donanımsal olarak bitmeyecek olsa bile yazılımsal olarak 4 senede bitiriyor cihazı. 2+2=4
    iPhone 5S'in 1 sene 6 ayı kaldı, iPhone 6'nın 2 sene 6 ayı kaldı, iPhone SE'nin bugün itibariyle 4 senesi kaldı.
  • İphone 5 fena değil. Halen iş görüyor gençlik. 750 liraya temiz bi iphone 5 alıp bakın keyfinize.
    Apple 4 inç telefonda efsane. İp SE de çok iş yapar. 110 gram telefonda her iş çevirebiliyosun bundan daha güzel bişey yok. Tabak gibi tel alıp, koyacak yer bulamayanlar ne akla hizmet bu cihazları alır bilinmeZ.
    Gelecekte o 5 inç 6 inç cihazlar tarihe karışacak. İnsanlar pratik olanı korur. Zor olanı silinir gider.
    Ben 4.7 inç bir telefona 6 ay zor sabrettim.
    İphone telefonla yapılabilecek işleri en pratik biçimde çözen bir firma. Tamam bazı şeyler saçma bluetooth olayı müzik film yüklemenin zorluğu vs. Ama gülü seven dikenine katlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben ip5 kullanıyorum ve bir süre daha kullanmayı da düşünüyorum Ama performans kaygısından dolayı 7.1.2 ile kullanıyorum. İos 9 a güncellemedim. Bu da uygulama uyumauzlukşarına yol açmaya başladı iyice. Açıkçası güncel donanımlı ve ufak ekranlı bir modeli bekliyordum. Kasanın 4 sene önceki model olması da benim için bir dezavantaj değil. Zaten beğendiğim bir kasa. Bu yüzden iphone se yi kendi adıma olumlu buluyorum. Bu sene iphone se alsam ios 9 10 ve 11 için kafa rahat olacak. İos 12 yi de kısıtlama da olsa alacak. Sonrasına yeni se varyasyonuna bakılır. Ben 4 inch tayfasındanım. Eşim ip6 kullanıyor.kendim bir süre Lg optimus G kullandım. Hem yazılım hem de cihaz olarak ios ve 4 inch iphone benim için doğru cihaz.

• Telefon ekranları çok aşırı büyüdü zaten, 4 inç ideal bir ekran, ama 5SE 4.3 inç ekran olsaydı, daha iyi sükse yapardı.. Beklenedeyiz, bakalım 5SE kullanıcılarının yorumlarını bekleyelim.

• Bu konuyu açanın mantıgıyla gidersek ıphone 6s te ıp7 çıkınca 2 eski kasa olmuş olacak ıphone 6 ölmez daha uzun süre güncelleme alır

• Böyle bi telefondan sonra gelecek güncellemelerle birlikte 5s alacaklar se almaya karar verecektir. Ayrıca 5s'e göre ömrü daha uzun olacağından o fark verilir. (2000 tl den 1800 tlye kısa süre içinde düşeceğini dünüyorum)

• iphone 6 var bende degil deger kaybetmis olmasi isterse cöpe dönsün enayi gibi kosup Apple´in beni kaziklamasina asla izin vermiycem gitttigi yere kadar gider enayiler durmasin kossun ne isterse alsin ...
  • Konu sahibinin elimde ya 5s var piyasası artsın istiyor, yada i6 almak istiyor onunda düşmesini istiyor. Ağır saçmalamıssın bilader keriz değil insanlar boş boş konular açmayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.