Şimdi Ara

5s degil 6 lar deger kaybedecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2012 görünümlü demişlerde rose gold alın o zaman? ayrıca iphone 6 ve 6s arasında s harfi hariç kasada en ufak fark yok
  • EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ?
    Bmw yeni 1 serisi cıkarttığında satılmakta olan 5 serisi modelleri eski kasa mı kalıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s kaybetmeyecek cünkü 5se alt model.. 5s yeni 5se gibi duracak.. ama 6 kaybedecek.. hem amiral gemi modeli hemde 6sten tek farkı arkasında s yazmaması...
    5sinde arkasında SE yazmıyor ama olsun.. kaybetmeyecek 5s 6 kaybedecek.. 5s amiral gemi modeli 5se değil. 5s kullanıcıları bunamı seviniyor
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Bu eylulde 4S in 4.yili doluyor 4s iskartaya cikarilacak senelere 1 yil ekle bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mantik dolu bir yorum.. Demek 5s 650 700 olmasi gerekiyodu oyle mi? Su an bu dedigin fiyata sifir 5 alsana? Ya da vazgectim sifir 4s al bakim 650 liraya? 700 lira 5s olucaksa samsung s5 500 lira s4 250 lira iphone 4s 300 lira olur sonra bu s7 ler Se ler 6 lar firmalarin birak elini g.tunde patlar.

• Bit kadar ekranda performans verse ne olur yahu 6nın ekran boyutu ideal bence
  • Bu 5s fanatikliginiz de bitmedi. 6 sahiplerinin durup durup konu açtığını hatırlamıyorum ama 5s sahipleri yediremiyor kendine 6yi bir türlü. SE ara model tasarım değişikliği olmaması normal, 7nin de bu tasarımla gelmesi imkansız, yada insanların akın akın 6dan SE'ye geçmesi. İsteyen istediği tasarımı da seçer, bu sidik yarısının anlamı nedir

• 6 lar niye eskiyecekmis . 2016 yilinda 2014 kasa Mercedes cikarip 2016 mercedes gücünde olsa kimse buna dönüp bakmaz, cünkü para yaptiran sey kasadir, kasa ne kadar eksikse telefonda o kadar deger kaybeder, dolayisiyla SE serisi ölü dogmustur. 5C ler noldu? SE lerin sonuda aynidir, gördügüm en sacma olay eski kasayi makyajlayip piyasaya sürmek. 6 lar deger kaybedecek olmasi mantigi dogru olsa 5S lerin deger kazanmasi gerekirki buda imkansizdir, baslik sacmaliktan ibarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Forumdaki en saçma konular arasından zirveye oynar bu konu..

Dedi iPhone 6 sahibi adam

• Durun! Siz kardeşsiniz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsım adına söyleyeyim 5-5s kullanan birisi olarak kasa, elde tutuş, kullanış olarak harika. kardeşimde 6 var o bile büyük geliyorken geçen telefoncuda 6s plusı tutayım dedim telefon masaya kabloyla bağlı olmasına rağmen korktum düşüreceğim diye. O kadar büyük telefon mu olur arkadaş? tam 5s'i yaptırdım kullanmaya devam edeyim diyordum ki 5se gördüm. eski kasa ama performans olarak yeni cihazlara yakın.
    Eee sırf kasası diye 6 alacağım daha fazla bayılıp öyle mi? apple güncellemelerle kullanılmaz halen getirince ne yapacağım? kasa mı kurtaracak beni?
    bu yüzden 5-5s bitti bitecek dönemlerinde 5se harika bir seçim olur
  • Liseli detected.
  • gfj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

6-5S kıyası yapmam, SE'yi de herhangi bir cihazla kıyaslamak istemiyorum, lakin kimse 2016'nın ortasındayken 2012 görünümlü bir cihaz almak istemez.
    Kimse iPhone'larla server kurmuyor, profesyonel rendering şu bu vs yapmıyor, normal kullanıcıya iPhone 5 veya 5S de yetiyor.
    Dolayısıyla şu forumdaki "lafta" ve kağıt üzerindeki performans farklılıkları cihaz tercihinde etkili olmuyor.
    4 senede Apple cihazı bitiriyor, donanımsal olarak bitmeyecek olsa bile yazılımsal olarak 4 senede bitiriyor cihazı. 2+2=4
    iPhone 5S'in 1 sene 6 ayı kaldı, iPhone 6'nın 2 sene 6 ayı kaldı, iPhone SE'nin bugün itibariyle 4 senesi kaldı.

Hocam 5 senedir foruma üyeyim. Teknoloji bölümlerinde gördüğüm en mantıklı yorumu yapmışsınız tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Bu 5s fanatikliginiz de bitmedi. 6 sahiplerinin durup durup konu açtığını hatırlamıyorum ama 5s sahipleri yediremiyor kendine 6yi bir türlü. SE ara model tasarım değişikliği olmaması normal, 7nin de bu tasarımla gelmesi imkansız, yada insanların akın akın 6dan SE'ye geçmesi. İsteyen istediği tasarımı da seçer, bu sidik yarısının anlamı nedir

Hocam ben de 6 sahibiyim geçenlerde 5s sahibi biri 6'yı kötüledi kötüledi sonra cevap yazdım öyle atarlı bir cevap verdi ki bulsa dövecekti resmen beni
  • Kendisiyle aynı saçı yaptıran gerizekalı kız mantığıyla konu açıyorsunuz. Yok kasası bilmemne olmuş, derdiniz ne sizin? Erkek olanın böyle saçma dertleri olmaz, yeni nesil gittikçe femininleşiyor.
  • 6larin coktan dusmesi gerekiyordu hala yuksek rakamlarda o degilde 6larda 5s gibi yere cakildiginda bakalim 2.elde sifir fiyati ceken arkadaslar ne yapacak

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Kasalar aynı değil araştırıp öyle yorum yapın. 5lerdeki siyahla se lerdeki siyah kasa arasında çok ciddi bir tonlama farkı var.

• Evet se kasasi dahada kalinmis minor degisiklikler. Yoldaki adama sorun ayietedecekmi

Se serisinin eski kasayla gelmesi daha iyi oldu yeni kasayla gelse i6 lar deger kaybederdi o yuzden apple eski kasayla cikardi. 2 sene sonra aynini simdiki kasaya yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 24 Mart 2016; 7:39:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.