Şimdi Ara

2000 model 1.6 clio rxt alinirmi?? Yorumlariniz ve deneyimleriniz benim icin onemli.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun denk geldigim bi arac hakkinda yardimci olursaniz sevinirim... Arac 2000 model rxt , agir bakimlari yapilmis, lpg ruhsata isli, aracin farkli zamanlarda yaptigi 3 adet carpma tramerde cikiyo.. 800, 900 ve 1137 gibi uc farkli kazasi var... Arac 2003 trafige cikisli ilk sahibi bayan , 2014 yilina kadar tek elden kullanmis... 2014 te ikinci bi sahis almis tum agir bakimlarini yaptirmis, tupu yenilemis ve bu ay muayeneden gecirmis. Fiyat bana makul geldi. Fakat arac komple boyali, degisen olmadigi soyleniyo... Sizce bu araci alsam cok sorun olurmu benim icin... Kararsiz kaldim, yaptiginiz yorumlar karar vermemde etkili olacak... Simdiden tesekkurler.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bende pazartesi 2002 modelini almaya gidiyorum. anlaştık hasar kayıtlarının nerelerde olduğunu sor bence km si iyimiş ne kadara aldın ? ben 15000 tl ye aldım 142.000 binde 2 parça değişeni var arka kapı ve arka tampon. Çok araştırdım bu fiyatlara alınabilecek en iyi araç bence sonuçta symbollerle karıştırmamak lazım ki onlarda çok dayanıklı bir araba bence
  • Aracı cuma günü aldım... Perşembe günü reno servisinde bilgisayara, ve kaportacıda değişen olup olmadığına baktırdım.. Araçta değişen yok... Boyada gayet iyi yapılmış. Kısacası beklentimin üstünde bi performansla karşılaştım... 16,000 lirayı bitti. Ama içime sindi...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.