< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Vodafone 4G'de patlama noktasına geldiği için acele istiyor. Turk Telekom İstanbul'da pek çok noktada 5G veriyor. N28 vs. testleri de yapıyor. Turkcell daha sessiz ama start verildiğinde hızlı çalışacaktır. Baz istasyonlarını sıklaştırmaya devam ediyor bu arada. Her istasyona N78 koyup geçebilecek hani kurulumlarda. |
| _____________________________ |
|
4g hatta 3g bile ihtiyaçları karşılıyor 5e gerek yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bari bu forumda şunu yapmayın ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Turkcell baz istasyonu nerede sıklaştırıyor merak ettim. Çünkü bizim mahallede ve başka bir yerde daha baz istasyonunu söktüler. Tabii 2 örnek münferit sayılabilir ama şu anda Ümraniye'nin en önemli yerlerinden birinde Turkcell 4G hizmeti veremiyor. Vodafone ise evet cidden patladı ama biraz tuhaflar. Yani adamlar yoğun olduğunu bildikleri bir yerde hala Band 20'den 4G veriyor. Doğal olarak normal bir günün akşam saatinde bile patlıyorlar. Mesela 3G'yi 800'e aktarıp 2100'den 4G verse en azından çağrı düşme sorunu olmaz. Telefonumda TT'nin sinyal bölümü önceden 5G kısmı boştu şu anda "Nr SDMActivation" yazıyor. (Dipnot iPhone) |
|
|
|
Baz istasyonu sökülmez diye bir şey yok ki. Kira süresi dolup yer sahibi ile anlaşamayınca sökerler pekala. Ama işlerin içinde tam ne dönüyor bilinmez. Burada bir mahallede yüksek bir kule vardı. Kulede de tüm operatörler var. Diğerlerini bilmiyorum ama Turkcell sinyali kesti ve iki tane mobil istasyon koydu yüksekçe yerlere, oradan hizmete başladı. Birkaç ay sonra da reklam panosu kamuflajında iki tane kule dikti ve hizmete aldı. Bir istasyon kapanıp yerine iki istasyon açtı. Peki garip olan ne? Kapanan istasyondaki tüm donanımlar hâlâ kule üstünde duruyor. Onları alıp başka bir yere kursa yüksek hızlar verebilecek bir istasyona daha kavuşmuş olur. Ama öylece duruyorlar kulede. Benim burada Turkcell'in baz istasyonu olmayan tek bölge evimin etrafı kaldı. Bir kilometre mesafede iki tane var ama yükselti farkından bana pek faydaları yok. Buraya ne zaman kurarlar bilmiyorum. Uzaktan alakasız istasyonlardan sinyal geliyor. |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |