Şimdi Ara

500l verilip 159 JTD alınır’mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alacağımdan sormuyorum ama merak ettim bildiğiniz üzere iki aracında piyasası pek yok, versem kafa kafaya yada 3, 5 bin₺ farkla alabiliyorum, sizde 500l olsa 159 JTD takası yapar’mıydınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakımlı ise alınabilir , eğer temizliğinden emin değilseniz huyunu bildiğiniz aracı değiştirme riskine değmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakımlı bir 159 ise bence yapılır
  • sende her hafta 500l verip bir şeyler alıyorsun. ne 500l miş arkadaş
  • Çoluk çocuk varsa değiştirmezdim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: duggac

sende her hafta 500l verip bir şeyler alıyorsun. ne 500l miş arkadaş

Herhafta derken 2 kere açtım bir sıfır egea bide bu baştada belirttim sadece danışmak için yapacam diye değil, kafandan uydurma bence

• Abi sen banlanıyorsun yine açıyorlar banlanıyorsun yine açıyorlar. E biraz sen de ara ver şu konu ve yorumlarına veya hiç ban atmasınlar seni böyle kabul etsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 206 Dizel Alınır mı?
    17 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Peugeot 206 cabrio alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Abi sen banlanıyorsun yine açıyorlar banlanıyorsun yine açıyorlar. E biraz sen de ara ver şu konu ve yorumlarına veya hiç ban atmasınlar seni böyle kabul etsinler.

Kötü biri değilim çünkü fitne fesatçı değilim

• " Ben masumum hakim bey sadece vakit caliyorum "

• 500l vergisi daha az bakimi daha ucuz.

Ic hacmi daha genis, ben olsam degistirmezdim.

• babandan bi şamar daha yersen şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

babandan bi şamar daha yersen şaşırmam

Yok be ufuk hocam ne şamarı şaka yaptım konularımda bu yaştan sonra ne şamarı, şimdi baba oğul dışarı çıktık sıfır renault clio alacam dedi baba ne cliosu fullback al dedim sıfır, bana çalıştığın zaman git kendine al dedi.

• iki haftadır 500 l dizel manuel bakıyorum az çok kanaat edindim araçla alakalı
    piyasası pek yok satmaya kalkın aylarca beklersiniz buna eminim baktığım araçlar neredeyse 1 yıldır satılık bekliyor güzel araba bana göre ama kronik direksiyondan gelen ses sorunu 2013 modellerde bazı 2014 lerde varmış ön kapı üstü su alma start stop sorunları kafamı iyice çorba etti ikinci elde araca istenilen fiyatta öyle ucuz değil bu handikapları benim kesin kararımı bile aynı paraya alabileceğim alternatiflere yönlendirdi açıkcası
    uzun yıllardır opel markasının çeşitli araçlarını kullanan biri olarak karşılaştırırsam eğer iç mekan malzeme kalitesini düşük bulduğumu da belirtmek isterim ama tüm bunlara rağmen içime sinen bir araç olursa da alma taraftarı olduğum bir araba kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 28 Aralık 2017; 15:58:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.