Şimdi Ara

500 Bin TL’lik Modifiye | Dünyada Tek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ilandaymış bu arada
    sahibinden.com
    BMW / M Serisi / M2 Competition / -AUTONATION- BMW M2 COMPETITION SAN MARINO BLUE F87 S55 PROJECT sahibinden.comda - 691921333
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-gkc-motors-bmw-m2-competition-san-marino-blue-f87-s55-project-691921333/detay

• Boya takıntısı olan Türk halkı, tavanı değişmiş çamurlukları kesilmiş komple boyalı arabayı nasıl satın alıcak merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ringo33 kullanıcısına yanıt
    Motoru tamamen değişik demeyi unutmuşsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşın kendi parası bir şey diyemem helal olsun uğraşmış etmiş bu arada zayıflarsa bu aracın 0-200 ü falan 2-3 saniye daha düşer.
  • Şanzımanı da unuttuk tüh

• ee şimdi bu araba ruhsatta 228i olarak mı görünüyor? vergisi nası olacak devlet arabalarda motor değişimine izin veriyormuydu ki genelde aynı motor takılmıyormu araçlara.

Ozaman alalım bi c180 takalım üstüne c63 motoru gezelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenzoParis

ee şimdi bu araba ruhsatta 228i olarak mı görünüyor? vergisi nası olacak devlet arabalarda motor değişimine izin veriyormuydu ki genelde aynı motor takılmıyormu araçlara.

Ozaman alalım bi c180 takalım üstüne c63 motoru gezelim
    Bende bu olayı merak ediyorum ruhsatı nasıl oluyor? Vergilendirme sistemi nasıl oluyor? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500 Bin TL’lik Modifiye | Dünyada Tek

bu sekilde cıkıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 8 Haziran 2019; 12:19:1 >

• normal m2 nin ise bu sekılde cıkıyor

500 Bin TL’lik Modifiye | Dünyada Tek

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Bende bunu diycektim 3.0 ların 4360-4360 vergisi olması lazım ama 1700-1700 çıkıyor 228i'ler 2.0 acaba ruhsatta hala 228 i olarak mı duruyor
    araba muayene'den hayatta geçmez bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 8 Haziran 2019; 12:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Bende bu olayı merak ediyorum ruhsatı nasıl oluyor? Vergilendirme sistemi nasıl oluyor? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim

Alıntıları Göster
    Ruhsata isletirsin biter gider. Beyler 500 bin masraf yapan adam muayneyi vergiyi dusunmez heralde napiyonuz siz

• gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ta biyki düşünmez ben verginin parasın öneminden bahsetmiyorum demek istediğim yasal mı yani ozaman alalım bi c180 1.6 156 bg lik araba 4.0 510 bglik c63 motoru takalım bu yasal mı yani? Genelde sadece orjinal motorla değişim olmuyormu merak ettiğim bu

Benim bilidğim "Araç üreticisinin , o araca takmış olduğu hacim üstünde motor takamassınız" şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 8 Haziran 2019; 12:58:25 >
  • bu arac muayneden nasil gecicek

• Ben 500 binlik modifiye göremedim nasretrin hocanın fıkrası geldi aklıma et burdaysa kedi nerde kedi burdaysa et nerde hesabı, 500 bin lik modifiye varsa araba hiçmi para etmiyor araba 500 binse modifiye hiçmi para etmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 13 Haziran 2019; 14:48:31 >
  • Neresine harcamış 500 bini bunun.Sıfır M2 Zaten 60 bin euro.Motor şanzıman 15 bin euro.EEE geri kalan 65 bin euro yu nereye harcamış ?
  • Swap yapılırken motor silindir hacmi, üzerindeki motorun hacminin yüzde 20 si kadar fazla olabiliyor.

• Oltayı atmış ama ömrünü bitirir o oltanın dolmasını beklerken.
    Orjinal M2 almak yerine niçin sanayi köşelerinde çar çakalın elinde kesilip biçilmiş arabaya aynı para verilsin.

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Hoca merhaba,motoru değişen arabanın,ruhsat kaydı nasıl değiştiriliyor?

Kanunen yasal mı?

• Araba guzel. Kabul etmek lazim.
    Alir miyim? Almam. Ustunde oynanmis hicbir arabayi almam.
    Bmw muhendislerinin yaptigi orijinal bi m2’ye binmek varken sanayi koselerinde hirpalanmis cakma m2’yi ne yapayim..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.