Şimdi Ara

50 Numara Ayakkabı Nereden Bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok pahalı olmayacak şöyle 3-4 ay idare edecek 4-5 çift 50 numara ayakabı arıyorum nereden bulabilirim

• Ordu envarterine bak.
  •  50 Numara Ayakkabı Nereden Bulabilirim

Sizin için özel ürettik
  • Aslında hepsi lazım Ayakkabı,Terlik,Sandalet vs 50 numara çok zor bulunuyor vallahi arkadaşlar 50 no ayakkabı bulun rica ediyorum
  • shaq a sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boy kaç üstad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

boy kaç üstad?

Benim boy 1-83 ama ayakkabıyı mesai arkadaşıma arıyorum kendisi eski güreşçilerden 120 kilo 1-88 boy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

mesajı okuyup sonra nick e bakınca gözümde bu canlandı
  • Boyum 193cm kilom yüz ilk kez kendimden büyük ayakkabı arayanı gördüm güzel duygu( 47 numara) Merter de kş spor mağazası, sportave mi neydi sonra onun arka caddesinde adidas mağazası oralarda var ama tipsiz ayakkabılar hep. Beyenir mi bilemem.
  • Ne yapcan iki ayağını bi pabuca mı sokcan...
  • seninki ayaklıktan çıkmış toynak olmuş hacı
  • Taksimde bir yerde vardı hocam, bir araştırın.
  • Adamın yaşı 45 güzelligine bakmaz ayagına uygun buldugu zaaman hemen alıyor bulamıyor her zaman balıkesirdeyiz o yüzden anca netten sipariş verebiliriz netten bulamazmıyız
  • quote:

Adamın yaşı 45 güzelligine bakmaz ayagına uygun buldugu zaaman hemen alıyor bulamıyor her zaman

50 no ayakkabıyla şeytana papucunu ters giydirirm be
    ha bide büyük nolu ayakkabılar biraz pahala oluyo benim bildiğim bulunması zor oluyo ya ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 16 Ağustos 2011; 23:41:50 >
  • istiklale bakın ama pek güzel modeller yok benim bir arkdaşımın ayağı 45 numara oralardan buluyor.
    Ama basketçi ayakkabıları söylüyüm pek güzel tipli olan yok
  • Dostum yurt dısından getireceksin. Olmadı palet takabılırsın.
  • eğer biraz parana kıyacaksın Lacoste Ayakkabı al.

http://www.lacosteayakkabi.com/

yurtdışında büyük bedenleri bulunuyor, site sahipleriyle iletişime geçersen yurtdışından sana özel getirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeak -- 17 Ağustos 2011; 13:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanzer

Boyum 193cm kilom yüz ilk kez kendimden büyük ayakkabı arayanı gördüm güzel duygu( 47 numara) Merter de kş spor mağazası, sportave mi neydi sonra onun arka caddesinde adidas mağazası oralarda var ama tipsiz ayakkabılar hep. Beyenir mi bilemem.

hocam merterden misin
  • Aha naviler canlandi ..(maviadam)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.