Ahauhauhauhahuhaua çok komik espriler, çok komik ss ler.
Beyler salak mısınız niye böyle her büyük ayakkabı konusuna böyle abuk sabuk espriler yapıp, ss ler koyuyorsunuz? Ne dünyada herkes 45 ve altı mı giyecek herkesin ayağı bir mi?
kuzenim 49,5 giyiyor. kardeşim Amerika'dan getirmişti 2007de 7-8 çift. geçen sene de arkadaş getirdi 4-5 çift öyle idare ediyor. İzmir'de Kemeraltında Adidas mağazasında vardı büyük numaralar ama çok kaba duruyordu. Adana'da Gazipaşa ya da Ziyapaşaydı tam hatırlamıyorum xx spor mağazası vardı Dockers falan satıyordu orda da kösele tarzı ayakkabılar vardı. Boy uzun olduğundan ayağın büyük olduğu farkedilmiyor bile.
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
Ne yapcan iki ayağını bi pabuca mı sokcan...
quote:
Orijinalden alıntı: punishim
quote:
Orijinalden alıntı: sispanzer
Boyum 193cm kilom yüz ilk kez kendimden büyük ayakkabı arayanı gördüm güzel duygu( 47 numara) Merter de kş spor mağazası, sportave mi neydi sonra onun arka caddesinde adidas mağazası oralarda var ama tipsiz ayakkabılar hep. Beyenir mi bilemem.
hocam merterden misin
Napcan o tiplerden mi hoşlanıyorsun
Değilim, ZBLİYİZ.
quote:
quote:
quote:
Boyum 193cm kilom yüz ilk kez kendimden büyük ayakkabı arayanı gördüm güzel duygu( 47 numara) Merter de kş spor mağazası, sportave mi neydi sonra onun arka caddesinde adidas mağazası oralarda var ama tipsiz ayakkabılar hep. Beyenir mi bilemem.
hocam merterden misin
Değilim, ZBLİYİZ.
ne alakası var ben merterdenim de o yüzden
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam merterden misin
Değilim, ZBLİYİZ.
ne alakası var ben merterdenim de o yüzden
Öle desene Kusra bakma içim fesat.
Yakınım ama Davutpaşa' da oturuyorum.
Boy 197 miş az önce sordum ayak noda 48,miş ama 50,de rahat oluyor diyor
Bugün bir ayakkabıcıya gitmiş istedigin noda kalıp getirirsen ben sana her zaman yaparım demiş yoksa dedigi gibi kalıp bulsak ayakkabıcı yapsa dahamı iyi olur acaba
Benim ayağımda 48.5 gittigidiyor tarzı sitelerden bulabiliyorum sadece
Çok pahalı 99 liradan başlıyor bize 50 liradan başlayan bişeyler lazım
quote:
Orijinalden alıntı: maviadam
Çok pahalı olmayacak şöyle 3-4 ay idare edecek 4-5 çift 50 numara ayakabı arıyorum nereden bulabilirim
kuzene büyük gelen 2 adet ayakkabı var sketchers ve starbury marka biri siyah biri beyaz renk ilgilenirsen pm ;)
Forum lara bakıyorum fakat halen büyük numara ayakkabı ile alakalı bir seyler yapılmamış
sizlere 2 tane hen mağaza hemde net üzerinden büyük numara ayakkabı alabileceğiniz iki site önericem 3xl den 10xl ye kadar giyim içinwww.bigstyle.com.tr (magaza larını ziyaret edin daha avantajlı) bir de ihtiyaç olan 44 numaradan 51 numaraya kadar ayakkabı içindewww.bigstepon.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme