Çağrı merkezi çalışanıyım 1 yıldır bunu iş olarak saymıyorum çalışmak değil bu dert dinlemek psikoloji bozmak. 5-10 yıl çalış sürmenaja gir. Mecbur yapıyoruz. 50 bin lira onaylı kredim var elimde meslek yok ne iş kurabilirim? çektiğim 50’yi hiç etmekte var. Tavsiyeniz gerek. Hayırlı ramazanlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50 bin lira ile iş kurma tavsiyeleri

-
-
-
Bimden su al sat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de çok düşündüm küçük bir dükkan açmak falan. Ama masrafları, vergileri bilmem neyi hesaplayınca bi de bu dönemde intihar olur böyle bişey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 bin tl ile iş kurulmaz bir yere ortak bile yapmazlar o parayla
-
Valla riske atacaksan coin kazım işine gir internette araştır Facebook da falan gruplar var maliyet kazanç hesabı falan yapanlar destek verenler sistem satanlar
Birkaç sene önce 50 bin güzel paraydı iş de yapılırdı araba da alıp satılırdı şimdi hiç bir değeri kalmadı. Gerçi hala araba al sat yapabilirsin ama işten anlaman lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane iyi kamera ve 1 internet sitesi ile yürürsünüz hocam.
Hocam 50k paraya alt sinif araba alabiliyorsun bu devirde
Sen is kurmaktan bahsediyorsun
Borsaya gir en iyisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimden peripella al sat.
1. O paraya iş kurulmaz
2. Ne iş kuracağını bilmeden birinin lafıyla iş kurulmaz.
50 bin liranın değeri yok malesef iş kurabilmek için
kredi çekeceksen çok riskli olmakla birlikte 50 bin tl ile mining yapmanı tavsiye ederim.
-
Bir arkadaşım kutu oyunu tasarladı ve üretip satmak istiyordu, 50-100 bin lira gibi bir sermaye ile yapabileceğini düşündü. Daha sonra girişimcilik ile uğraşmaya başladı, üniversitelerin teknokentlerinden ofis danışman vs pek çok destek aldı kurslara katıldı ve işi öğrendiğinde kendisine 1.5 milyon lira sermaye gerektiğini, kuracağı şirketin 3 yıl boyunca kara geçemeyeceğini gördü. 50 bin lira ile de iş kurulur ancak işletmenin pek çok gider kalemi okacaktır, bütün parayı işe gömersen ilk aydan batarsın.
Kaldı ki günümüzde iş kurmak için 50 bin lira cidden çok küçük bir rakam. Bu para ile iyi bir meslek okulundan ilgili olduğunuz bir alanda eğitim alıp daha kalifiye bir iş ile uğraşabilirsiniz. Örn: gastronomi, oyunculuk gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hocam 50k paraya alt sinif araba alabiliyorsun bu devirde
Sen is kurmaktan bahsediyorsun
Borsaya gir en iyisiBorsa bu ara sıkıntılı hocam. %40 zarardayım şu an. Yabancı kaçıyor bizim borsadan. Düzelir ama ne zaman düzelir meçhul. Maliyeti çıkarabilsem coin işine gireceğim
Kalıp al ucuza hızlı kuruyan harç bul dekoratif duvar deseni dök sat. Şömine de olur.
anca emlakçı olur
-
1 sene kadar önce olsaydı al bir kaç ekran kartı mining yap derdim ama şimdi hem ekran kartları fiyatı 2,3'e katlandı hem de Temmuz ayından sonra ne olacağı belli değil.
-
Dükkanı aç borsaya falan yatırma çünkü onlar krediyle olacak iş değil gerekirse su sat aldırış etme küçükte olsa kazan
beledıyede tanıdıgın var ıse grı pasaport ıle kac kurtar kendını o parayla
1. O paraya iş kurulmaz
2. Ne iş kuracağını bilmeden birinin lafıyla iş kurulmaz. |
Bimden su al sat
|
beledıyede tanıdıgın var ıse grı pasaport ıle kac kurtar kendını o parayla |
Bir arkadaşım kutu oyunu tasarladı ve üretip satmak istiyordu, 50-100 bin lira gibi bir sermaye ile yapabileceğini düşündü. Daha sonra girişimcilik ile uğraşmaya başladı, üniversitelerin teknokentlerinden ofis danışman vs pek çok destek aldı kurslara katıldı ve işi öğrendiğinde kendisine 1.5 milyon lira sermaye gerektiğini, kuracağı şirketin 3 yıl boyunca kara geçemeyeceğini gördü. 50 bin lira ile de iş kurulur ancak işletmenin pek çok gider kalemi okacaktır, bütün parayı işe gömersen ilk aydan batarsın.
Kaldı ki günümüzde iş kurmak için 50 bin lira cidden çok küçük bir rakam. Bu para ile iyi bir meslek okulundan ilgili olduğunuz bir alanda eğitim alıp daha kalifiye bir iş ile uğraşabilirsiniz. Örn: gastronomi, oyunculuk gibi. |
Valla kardeşim, öncelikle fikir yokkene, hazır paranız bu belli olmayan fikir için yatırım yapılmaz, fikir olsa bile tamamı kredi olan bir para ile asla bir işe girmeyin. Öz sermayeniz olsun önce. çünkü işi kurarken ciddi bir masraf yapmak zorundasın ve işi kurduktan sonraki ay para kazanmaya başlamıyorsun zaten! bu işin durumuna göre de zaman istiyor. --- önce fikir peşinde koşun, farklı koşullarda ufak risksiz denemeler yapın, zaten iyi bir fikir oluşunca, sermaye bulunur... |
Dinler misin bilmiyorum ama sokak sütcülüğü çok revaçta. Kendine 2005-2006 model bir doblo alacaksın,1.3 az yakan çok kaçan. Daha önce iş için kullanılanları uygun olur belki arada masraf çıkartır ama olsun. Daha sonra elinde 5-6 bin lira kalır onunla da aracın içini güzel kaplatacaksın plastik bir tank alacaksın ve kendine aüt alabileceğin bir çiftlikle anlaşacaksın. Önce çevrenle başlayıp yavaaş yavaaş ev müşterisi kazanmaya başlayacaksın. Sütün litresini 4 liraya alıp 5 liraya satsan %25 kâr. Batma riski yok, en kötüsü aracı geri satarsın krediyi kapatırsın.
Yani böylelikle kendi işinin sahibi olacaksın, çalışma saatlerin sana kalmış olacak mesela memur kesimine akşm 5 den sonra dağıtabilirsin. Dağıtırken ürünleri çeşitlendirebilirsin mesela köy yumurtası çok popüler. Herkese bol şans. |
Benzer içerikler
- desert eagle türkiye'de yasak mı
- gliserin kulak damlası
- tırnak batması ameliyatı olanların yorumları
- saça sarımsak kullananların yorumları
- pall mall amber
- telegram indirim kanalları
- çay bardağı emojisi
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- deprem güvenlik bilgileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X