Öncelikle şu kadar param var ne yapabilirim söylemi mantıklı değil zira benim sadece 20k sermaye ile yapabileceğim işi sen yapamazsın senin 50k sermayenle yapabileceğin işi ben yapamam. Eğitimin ne tecrüben hangi sektörlerde yaşın kaç nerede yaşıyorsun bunlar konusunda detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım. Geçenlerde buradan bir arkadaşla yapmayı düşündüğü iş hakkında uzunca bir yazışma yaptık şimdi projesini hazırlıyor 2-3 arkadaşa daha fikir vermişliğim tecrübe bilgi paylaşmışlığım var, sana da yardımcı olmak isterim. Ama öncelikle kafanda az buçuk ne yapacağını belirlemen lazım para kısmı işin en kolayı |
50 bin lira ile iş kurma tavsiyeleri (3. sayfa)

-
-
Hocam çağrı merkezi öyle böyle zor bir iş değil. 2 ay yaptım 1 ay daha yapsam kafayı kırardım. Şahitliği geç 2 sene çalışanı komple kliniğe yatırıp tedavi etmeleri lazım bir süre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gireceğin sektör hakkında bilgin varsa 50 binle iş yapılır ama direk dalacaksan batarsın
-
Evet doğru arkadaşım. Tam 1 yil oldu gireli. O kadar bunaldım ki normal hayatta birisi dert anlatsa tahammülsüzlük başlıyor terk edesin geliyor orayı. En ilginç yanı çağrı merkezi benim ilk işim... rahat yönleri var mı var. Ben kendi evimde pijamalarımla kedin kucakta çağrı alıyorum. Ama zorluk rahatlığa çok baskın..
quote:
Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesaiBu ara neden yazılıma laf sokuluyor çözemedim hala Elektrik elektronik mühendisi mezunuyum yazılım bilmesem kimse suratıma bakmaz ha biriktirdiğim para ile borsaya girmiştim pandemi başında artık çalışmama bile gerek yokta zamanında çalışmak için bilmem gerekiyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HalilowichMadencilik yapılmaz. Sene sonuna doğru ethereum Proof of Work sisteminden Proof of Stake sistemine geçecek. Madencilik bitecek yani ethereum için. Ekran kartları elinde kalır. Başka coin kazar derseniz de hiçbiri ethereum kadar karlı değil.
Sırf bu yüzden ben de girmedim bu işe milet deli gibi alıyor ama ellerinde patlayacak.
-
Kutuphane ac
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim millet iş bulamıyor hele şu pandemi döneminde maaşını al bak dalgana.He ilerde eline fırsat geçer yatırımlık birşey bulursun değerlendir.Şu zamanda yerinden kıpırdama bir yere...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fikir aklıma yattı. Özel mesaj attım geri dönerseniz sevinirim
Green card başvur amerika gidersen o para lazim olur
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hangi hissedesin hocam
Valla bi kac ay ekrana bakma derim
Bende alark ve mavi var benimde hemen hemen %40 zararim var
Alıntıları GösterKONTR. Cuma günü +10 ile kapattı neyse ki zararı biraz azalttık. Ama bidenin soykırım kararı yine bizim borsayı etkileyecek gibi.
O kadar ucuz muymus?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim projemi düşünebilirsin :)) Uygun rakamlı çekme karavan alarak,onu sabit bir noktaya koyuyorsun.Sonra el altından kiraya vermeyi araştır uyarsa düşün derim.Bahsettiğim sistem böyle bir
-
Açıkta süt satmanın yasak oldugunu ve ciddi cezai yaptırımları olduğunu biliyorsunuz dur umarım? En ufak bir terslikte.. örnek içinden birşey çıkan süt bozuk ürün vs cins bir müşteri şikayetçi olursa hayatınız kararır bazı şeyleri düşünmeden her işe atlamamak lazim..
Ari belgeli çiftliklerin sütünü satmak serbest.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X