< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
50 bin lira ile iş kurma tavsiyeleri (2. sayfa)

-
-
Valla kardeşim,
öncelikle fikir yokkene, hazır paranız bu belli olmayan fikir için yatırım yapılmaz,
fikir olsa bile tamamı kredi olan bir para ile asla bir işe girmeyin. Öz sermayeniz olsun önce. çünkü işi kurarken ciddi bir masraf yapmak zorundasın ve işi kurduktan sonraki ay para kazanmaya başlamıyorsun zaten! bu işin durumuna göre de zaman istiyor.
---
önce fikir peşinde koşun, farklı koşullarda ufak risksiz denemeler yapın, zaten iyi bir fikir oluşunca, sermaye bulunur...
-
10 tane rx 580 al 4000 tl cıvarı yapar ustunude dıger parcalar ıcın kullan ve 300 mh lı bır rıg kur
aylık 4-5 bın tl gelırın olur.
yoksa 50 bın teleye acacagın mekanın tamırat masrafına anca yetıstırırsın.
-
-
Madencilik yapılmaz. Sene sonuna doğru ethereum Proof of Work sisteminden Proof of Stake sistemine geçecek. Madencilik bitecek yani ethereum için. Ekran kartları elinde kalır. Başka coin kazar derseniz de hiçbiri ethereum kadar karlı değil.
-
Dinler misin bilmiyorum ama sokak sütcülüğü çok revaçta. Kendine 2005-2006 model bir doblo alacaksın,1.3 az yakan çok kaçan. Daha önce iş için kullanılanları uygun olur belki arada masraf çıkartır ama olsun. Daha sonra elinde 5-6 bin lira kalır onunla da aracın içini güzel kaplatacaksın plastik bir tank alacaksın ve kendine aüt alabileceğin bir çiftlikle anlaşacaksın. Önce çevrenle başlayıp yavaaş yavaaş ev müşterisi kazanmaya başlayacaksın. Sütün litresini 4 liraya alıp 5 liraya satsan %25 kâr. Batma riski yok, en kötüsü aracı geri satarsın krediyi kapatırsın.
Yani böylelikle kendi işinin sahibi olacaksın, çalışma saatlerin sana kalmış olacak mesela memur kesimine akşm 5 den sonra dağıtabilirsin. Dağıtırken ürünleri çeşitlendirebilirsin mesela köy yumurtası çok popüler. Herkese bol şans.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Ortam da Kredi ile iş kurmak pek mantıklı değil 50 bin 36 ay vade ile kredini çektiğini var sayalım sadece bankaya günlük 70 lira ayırman gerekiyor..
-
ilk etapta 50-70k arasına piyasadaki düzgün corsa 1.3 ve meriva 1.3 leri topla 3-5 yukarısına sat. gidişata göre ilerlersin.
şuan en mantıklı (bana göre)iş para getirecek olan tarım ürünü üretebilmek ve satabilmek. bal üretmek,manda sütü,ejder meyvesi üretimi,çilek üretimi,keçi sütü,eşşek sütü ,çeşitli mantar üretimleri vs vs
bu konularda devletin çeşitli teşvikleri de mevcut. tabi hayatın komple değişecektir,belki taşınmak zorunda falan kalabilirsin.
bu konularda bir sürü yotube videosu artık mevcut.bakabilirsin.
öteki türlü şehirdeki var olan ticaret şuan bitik bence. artık kırsalda birşeyler üretip şehire satma zamanı.
bol şans.
-
50 k ya coin fln kazılmaz aga iş olarak yani. Daha iyi bi para lazım o iş için ekran kartı fiyatları arşı buldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ABD ye git turist vizesi ile fln sonra dil okuluna gir dilini geliştirmek için. f1 vizem alıyosun 1.5 yıl fln işe de başlarsın kaçak olarak 50k borcuda çabuk kapatırsın. Tavsiyem bu şekilde yoksa 50k ya bi b*k olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam öncelikle merhabalar ciddi bir şekilde cevap verme tenezzülü hissettim kendimde çünkü şu anda sermayesizlikten kendim girişemediğim karlı ve az riskli bir işi paylaşarak bir kişinin hayatını değiştirebilirim. Öncelikle 50000 Türk lirası bahsedeceğim iş için gayet yeterli ve aslında TL bazlı olmayacak, dolar bazlı olacak buda en az 6000 dolar eder başlangıç için iyi bir para. Geçenlerde umutsuz bir şekilde Youtube'de gezerken birkaç kanala denk geldim bu kanallar TUGER AKKAYA ve MEHMET TEK bu kanallar Amazon üzerinde pek çok farklı iş modellerini barındıran e-ticaret üzerine eğitim ve bilgilendirici içerik çekiyorlar hem de ücretsiz aynı zamanda Udemy üzerinde pek çok ücretli kursları da bulunmakta bunlardan da faydalanabilirsin. Ve dahi bu kişiler güvenilirlik konusunda şaibe vermeyecek kadar içerik üreticisi olmasının yanında verdikleri danışmanlık hizmetleri de kayıtlı web tabanları üzerinde ve akademik çalışmaları olan kişiler danışmanlık için GİRİŞİM MEKTEBİ ve AMZ AKADEMİ'ye bakabilirsin. Detaylara girecek olursam hocam elbet kendin bir eğitim süreci başlat Udemy'den ve bilgini arttır e-ticaret üzerine ardından danışmanlık alarak ki o da girişim mektebinde kdv dahil max 16000 TL MEHMETTEK10 indirim kuponu var ondan faydalanabilirsin. Amazon hesabı aç ve kendi markanı yaratarak satmaya başla buradan yazarak çok bir detay aktaramıyorum fakat danışmanlık alırsan bu süreçler rahat işler bu arada reklam yapıyormuşum gibi oldu yanlış anlaşılmasın sadece tavsiye. Ardından Çin'den veya toptancıdan ucuza temin ederek kendi logon üzerinde ürettiğin ürünleri Amazon FBA ile satmaya başlayabilirsin. Bir araştırma süreci edin kendine 3 aylık, bu işin ne kadar az risk barındırdığını tabi profosyönel danışmanlıkla ve ne kadar karlı olduğunu 1 üründen aylık 400000 ciro yapabilirsin deneyimle ve geç kalmadan başla derim eğer farklı soruların olursa yazabilirsin az çok bilgim var şu anda udemy kursunu alıyorum bende hatta Discordta var merak ettiğin şeyler olursa şimdilik sıkmamak ve daha fazla uzun olup anlaşırlığını azaltmamak adına burada noktalayayım.
-
50 bin lira ile kanada'da coop programına git oradada asgari ücretle bi işe girersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Nisan 2021; 18:43:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopollanca emlakçı olur
Emlakçı olmak sermaye isteyen bir iş değil doğru ama sosyal çevresi geniş ve ikna kabiliyeti yuksek bir insan olmalısın.
Yani bu forumun günümüzdeki kullanıcılarını gördüğüm zaman ortalama bir üye bu işi yapamaz.
Hangi işi yapacağını bile kestirememişken iş kurmayı düşünmek :D hemde şu piyasada. 50 bini tuvalete at sifonu çek.İkisi aynı şey hiç farkı yok.
-
50 bin ile kurulan işin batma olasılığı %70-80
En iyisi işten ayril daha rahat bir iş bul
50 bin ilede borsaya gir sansin varsa parayı 1 yılda 100 bin yaparsin
Online ticaret. Örn. Trendyol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyla alakasız ama, 5 yıl boyunca çağrı merkezinde çalışmış birisinin mahkemede şahitliği kabul edilmiyormuş. Böyle bir şey duymuştum arkadaşımdan. Deli yerine mi koyuyorlar, yoksa bunlar çok yalan söyler o yüzden inanmayak mı diyorlar anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X