Arkadaşlar koca yaz geldi geçti, bi fırsatını bulupda tatile gidemedim, o işide bu önümüzdeki 5 günde halledicem, o nedenle aranızda olamayacağım bu süre içinde (iyi olmuş diyenlerin sesinide duyar gibiyim) Bu süre zarfında hem buradaki görevli mod arkadaşlar hemde adminlerimizden @Beyazbüyü bölümle ilgilenicekler.
Günde çokça soru pm leri alıyorum (gerçekten çok), elimden geldiğince cevaplamaya da çalışıyorum, konuyu asıl açma sebebimde buydu, bu süre zarfında doğal olarak kimsenin sorusunu cevaplayamayacağım, bu nedenle sorularınız varsa bana pm atmak yerine forumda araştırarak yada üst konuda bunu dile getirerek olmadığım süre boyunca daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.
Son olarak "Fifa vs. Pes" vede "Xbox360 vs PS3" tartışma içerikli 2 günde 100 e yakın mesaj sildim, lütfen artık buna bir son verelim, herkes istediği konsolu kullansın, istediği oyunu oynasın, zaten her iki konsol ve oyun içinde ayrı ayrı bölüm ve konularımız var gördüğünüz gibi.
Not: Ufak bir bilgilendirme yapmak amacıyla konuyu açtım, Mod arkadaşlar bir süre sonra kilitleyip yada siliceklerdir, bilginiz olsun.
Hepinize iyi forumlar
Sensiz burası kan gölüne dönmezse aha bak şuraya yazıyorum
kişisel olarak:iyi tatiller dilerim Burayla ilgili ise:Döndüğünde bıraktığın gibi bulamayabilirsin
iyi tatiler dilerim,5 gün sonra 500 kişi banlanmaz umarım
yaşasssın ev pardon forum bize kalıyoooor
oppss beyazbüyü bakıcakmış bize
olsun onu da kendimize benzetiriz
şaka şaka gözün arkada kalmasın
başlığı görünce dedim biri yine bişayler yazmış kilitlenir nasılsa bu sefer ki modmuş
iyi tatiller pcden ayrıl 5 gün kafanı dinle fakeler ile biz uğraşırız
öncelikle iyi tatiller...
yalnız artık 5 gün boynca çok farklı bir forum göreceğimizi zannediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
iyi tatiller pcden ayrıl 5 gün kafanı dinle fakeler ile biz uğraşırız