Şimdi Ara

5 ay hergün konuştuğum kıza açıldım ve reddedildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76
Cevap
6
Favori
14.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ortamda tanışmıştık sonra 5 ay boyunca hergün konuştuk telefondan buluştuk ben ona doğum günü süprizi yaptım onun üzerine titredim 5 ay sonun da açılınca da seni arkadaşım olarak görüyorum dedi abi şaka mı neyse siz siz çolun çok fazla bir kıza bağlanmayın dağılıyorsunuz.

//EDİT kız bundan 4 ay önce bana tekrar yazmıştı böyle olmaz arkadaşlığımıza devame delim diye tamam demiştim 1 ay sonra başkasıyla sevgili oldu bana düzgün selam bile vermedi sonra.

//EDİT kız 5 ay sonra gelip sevgili olmak istedi ve olduk.

//EDİT 1.5 ay sonra ayrıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoonyTynes -- 21 Ocak 2020; 14:45:53 >

LoonyTynes bu mesajı paylaştı

Birine sahip olma isteğini aklınızdan çıkarın. Aşık olmak için kızlarla ilgilenmeyin. Yine red yiyeceğinizi aklımızdan çıkarmayın. Bırakın olacağı varsa olsun. Sizi isteyen zaten peşinizden koşacaktır. Hiç bir kıza “Seninle bir şey konuşacağım” diyerek açılmaya kalkmayın. İletişiminizi güçlü tutun. Cebinizi kontrol edin kendinizi kullandırtmayın. Sırf birini etkilemek için saçma sapan yükler altına girmeyin. Olmadığınız insan olmaya çalışmayın. Daha fazla kitap okuyun ama öyle hikaye roman değil kişisel gelişim olsun. Konuşmanızı güçlendirin. Kaybedecek birşeyiniz olmadığını hissettiğinizde kaybetmezsiniz. Sırf iki dakikalık zevk için aslında ilginiz olmayan insanlara iltifat edip değerlerini yükseltmeyin. Net olun. Bilgisiyle, tecrübesiyle, konuşmasıyla güçlü insanlar tercih edilir. E tabi bir de babadan maddi şanslı olanlar ;)
    Bende bir kızın peşinde 8 ay koşmuştum. sabahlara kadar telefonla konuşup dertleşiyorduk. Ama kaç kere teklif ettiysem kabul etmedi beni. Red de etmedi öyle konuşmaya devam etmek istedi. Sanırım benimle konuşmak iyi geliyordu ona. Ama beni daha fazla oyalamasına canım sıkıldı ve askere gitmeden önce kestim görüşmeyi. Askerden gelince ciddi bir ilişkiye başlamıştım ki bir AVM de denk geldik bununla. Merhabalaştık ve tekrar telefon numaramı aldı benden. Akşamına telefonla görüştük ve benim ilişkim olduğu halde bana ben her şeye razıyım ve buradayım. İlişkini bitir ban gel dedi. Yani bu kadınları anlamak zor gerçekten. Bence biraz daha zorla derim ama seni oyaladığını anladığın anda bırak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Bu kadar zaman nasil friendzone da olduğunu anlamadın
    hata yaptı işte çok ilgilendim çok sevdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3. kez reddederse anlaki bu iş olmayacak.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Benim konuştuğum bir olur diyor bir olmaz diyordu mesela bir evlilikten konuşuyordu arada ailen beni kabul etmez sen beni beğenmezsin diyordu daha sonra beni sevmediğini söylüyordu ben ise hiç geri adım atmadım.birgün git diyordu birgün kal ama sevgili değildik yani bu durum ne sence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Defalarca red yemiş, sürekli arkadaş olarak görülmüş biri olarak öneriyorum;

Birine sahip olma isteğini aklınızdan çıkarın. Aşık olmak için kızlarla ilgilenmeyin. Yine red yiyeceğinizi aklımızdan çıkarmayın. Bırakın olacağı varsa olsun. Sizi isteyen zaten peşinizden koşacaktır. Hiç bir kıza “Seninle bir şey konuşacağım” diyerek açılmaya kalkmayın. İletişiminizi güçlü tutun. Cebinizi kontrol edin kendinizi kullandırtmayın. Sırf birini etkilemek için saçma sapan yükler altına girmeyin. Olmadığınız insan olmaya çalışmayın. Daha fazla kitap okuyun ama öyle hikaye roman değil kişisel gelişim olsun. Konuşmanızı güçlendirin. Kaybedecek birşeyiniz olmadığını hissettiğinizde kaybetmezsiniz. Sırf iki dakikalık zevk için aslında ilginiz olmayan insanlara iltifat edip değerlerini yükseltmeyin. Net olun. Bilgisiyle, tecrübesiyle, konuşmasıyla güçlü insanlar tercih edilir. E tabi bir de babadan maddi şanslı olanlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birber80 -- 30 Temmuz 2019; 10:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

evlilik hikayelerinin büyük çoğunluğu şöyle başlar.
    ilk teklif ettiğimde reddetmiştim,ama sonradan üsteleyince kabul ettim.
    yani ilk deneme başarısız diye pes etme,ısrarcı ol,onu gerçekten sevdiğini ispatla.
    3. kez reddederse anlaki bu iş olmayacak.
    Yok yani düşünmek için uzun süresi vardı sevdiğimide biliyodu bidaha peşinden gitmem içimde kalsın daha iyi

• LoonyTynes kullanıcısına yanıt
    5-6 kıza dediğim gibi davran, sonucunu alırsın

Edit: Bir kızı etkilemek istiyorsan, bütün ilgini o kıza yoğunlaştırma, tam tersi, birden fazla kıza aynı davran, kıskançlıklar, ilgi istemeler başlar, devamı gelir, bir kıza tek başına ne kadar ilgi gösterirsen göster yanında rekabet edeceği bir kız yoksa hiçbir şey ifade etmezsin. Kızlar rekabeti sever, diğer kızlarla yarış içinde olmak ister, elde etmek ister, sen böyle davranınca onun için çantada kekliksin, aldırış etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 30 Temmuz 2019; 10:57:43 >
  • Bende bir kızın peşinde 8 ay koşmuştum. sabahlara kadar telefonla konuşup dertleşiyorduk. Ama kaç kere teklif ettiysem kabul etmedi beni. Red de etmedi öyle konuşmaya devam etmek istedi. Sanırım benimle konuşmak iyi geliyordu ona. Ama beni daha fazla oyalamasına canım sıkıldı ve askere gitmeden önce kestim görüşmeyi. Askerden gelince ciddi bir ilişkiye başlamıştım ki bir AVM de denk geldik bununla. Merhabalaştık ve tekrar telefon numaramı aldı benden. Akşamına telefonla görüştük ve benim ilişkim olduğu halde bana ben her şeye razıyım ve buradayım. İlişkini bitir ban gel dedi. Yani bu kadınları anlamak zor gerçekten. Bence biraz daha zorla derim ama seni oyaladığını anladığın anda bırak.
  • İlişkilerin bu kadar üzerine düşmeyin. İlla adını koyacaksın diye bir şey de yok. Birde bunun içi açılmaya gerekte yoktu. Reddedilmeden de azıcık bir arayı açsaydın tepkilerine göre anlardın zaten. Neyse Kadın erkek arasında hep yaşanan şeyler bunlar. Kadınlarda genelde en iyi arkadaş oldukları insanlar yerine onları köpek edenlerden hoşlanıyorlar.

Orijinalden alıntı: Hacxtr

İlişkilerin bu kadar üzerine düşmeyin. İlla adını koyacaksın diye bir şey de yok. Birde bunun içi açılmaya gerekte yoktu. Reddedilmeden de azıcık bir arayı açsaydın tepkilerine göre anlardın zaten. Neyse Kadın erkek arasında hep yaşanan şeyler bunlar. Kadınlarda genelde en iyi arkadaş oldukları insanlar yerine onları köpek edenlerden hoşlanıyorlar.
    sürekli konuşuyorduk eğer mesaj atmazsam noldu diye mesaj attı açıldım ve olmucak dedi ama arkadaş kalalım dedi ben olmaz dedim selam bile vermedim bu sefer mesaj attı böyle olmaz görüşelim diye
    Hocam kadınlar gerçekten özellikle şu zamanda malesef çok anlaşılmazlar. Benim size tavsiyem hiç bir şekilde adını koyma çabası harcamayın. Alın bunu samimi arkadaşlık gibi ilerletin. Sizde keskin davranmayın. Ha duygularınızı artık açmışsınız kolay mı açmamış gibi davranmak zor. Zoru başarın bence. Malesef artık kadınlar ilişkilerinde çok farklı arayışlardalar. Hem çevresindeki insanlar yüzünden hemde koşullar öyle etkiliyor. Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum fakat eğer altınızda bir mercedes son model araç ve bir şirketiniz olsaydı ki olmadığını düşünerek yazıyorum var ise ayrı. Şimdi durum tam tersi olacak ve o yazacaktı bir yerde yardım edin ne yapmalıyım diye. Dikkat edin duygularınız bu işin sonunda daha ağır yaralanabilir. çok daha mutlu da bitebilir. Bunu belirleyecek şey tavırlarınız olacaktır. Ağırdan satın kendinizi. Sizde hoşuna giden şeylerin tekrar üzerinden geçin ve daha vurgulu yaşayın o şeyleri. Örneğin sallıyorum. Sizin belli bir gülüş şekliniz vardır ve bu onun hoşuna gidiyordur. Kalabalık yerlerde özellikle bunu vurgulayın. O gülüşlerin sahibinin o olmadığını anlasın. Ve bunun gibi daha nice şeyler siz biliyorsunuz oralarını ben değil.

Kendimden örnek vereyim. Bir kız arkadaşım oldu yıllar önce. Ozamanlar 18 li yaşlardaydım. O da 16. Ama olgunduk. Çok saçma sapan sebeplerle ayrıldı benden. Uzaktan akrabamdı. O istanbul da ben Ankaradaydım. Neyse aradan 4 yıl geçti. Bir düğünde karşılaştık. Onun küçük kardeşide beni çok severdi. Kardeşi koşarak yanıma geldi sarıldı felan. Ben onu hiç görmedim bile. Ama nasıl biliyor musun. Sanki aynı evde yaşadığın kardeşin olur ya hani sıradandır sana suratı. Aynen öyle davrandım. Kardeşi mesela benimle konuşurken o aralara girip bir şeyler söylüyordu. Ben o kadar soğuk kanlı tepkiler veriyordum ki. Duygularımda ne bir öfke nefret, ne bir yakınlık. Yani nötr bir tutum. Ama bende sevdiği ne varsa yaptım. Gülüşüm olsun, espirim olsun, giydiğim kıyafet olsun. Başkalarının masalarına geçip kahkahalar atıp eğlendim mesela. Afalladı ne yapacağını şaşırdı biliyorum. Neden çünkü o bekliyor ki mal gibi bir köşede onu süzüp süzüp bir yerini kaldırayım. Sonra bir daha yakın zamanda bir organizasyonda karşılaştık. Ben yine aynı şekilde. Sanki böyle bir arkadaş ortamında girersinde 10 kişi vardır herkese merhaba dersin ya. Aynı şekilde davranmaya devam ettim. Göz göze dahi gelmedim. Karşılıklı bir konuşma olması halinde de yine ne nefret ne sevgi hiç bir duygu belirtisi olmadan 40 yıllık tanıdığım biri ile konuşur gibi konuştum.

Sonunda telefonum çaldı bir gün. Arayan oydu. Değişmişsin dedi bana Hayır değişmedim dedim. Eğer sevgimin ya da seni nasıl önemsediğimi gözlerimde göremediysen gözüme girememişsindir dedim. Ama daha ileriye gitmedim. Fazla da kırmadım. Sonra konuşmalar vs derken. Bir anda farklı bir taktik sergiledi. Sen eskisi gibi değilsin, haklısın, olmanda mümkün değil felan nasıl zorluyor. Yemedim hiç birini. O kadar güzel yuvarlak cevaplar verdim ki. Neyse bu acayip bir mevzu uzun uzadıya sıkmayayım seni. Sonuç ne mi oldu. Ben seni hep sevdim hata yaptım diyerek baya bir sürümcedi. Bense hiç unutmadım onun yarı yolda bırakışını. Ve beni bir kere yarı yolsa bırakma hakkın vardı ve sen benimle şuan yaşamak istediğin hiç bir şeyi yaşamadan bu hakkını kullandın diyerek numaramı değiştirdim bir daha da karşısına çıkmadım. Ha o gün kadınlara karşı bakış açım değişti. Ciddiyetim değişti. Adını koyma hastalığım değişti. Günü anı yaşadım. Çok mutlu oldum. Aldatılma korkusu, reddedilme korkusu olmadan. Adını koymadan usta. Baktık eğleniyoruz onlar dedi hep. Eee biz şimdi neyiz diye. O kadar rahat bir kafa ki. Ben hep öyle yaptım o günden sonra. Hep kendime aşık ettim. Aşıkta oldum. Duygularımı köküne kadar yaşattım. Önemsedim. Özendim ama adını koymadım hiç. Karşı taraf için en doğru yaklaşım bence bu. Etrafımdan ve deneyimlerimden yola çıkarak o bayana biraz bu şekilde davran.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacxtr

Hocam kadınlar gerçekten özellikle şu zamanda malesef çok anlaşılmazlar. Benim size tavsiyem hiç bir şekilde adını koyma çabası harcamayın. Alın bunu samimi arkadaşlık gibi ilerletin. Sizde keskin davranmayın. Ha duygularınızı artık açmışsınız kolay mı açmamış gibi davranmak zor. Zoru başarın bence. Malesef artık kadınlar ilişkilerinde çok farklı arayışlardalar. Hem çevresindeki insanlar yüzünden hemde koşullar öyle etkiliyor. Maddi durumunuz ne durumda bilmiyorum fakat eğer altınızda bir mercedes son model araç ve bir şirketiniz olsaydı ki olmadığını düşünerek yazıyorum var ise ayrı. Şimdi durum tam tersi olacak ve o yazacaktı bir yerde yardım edin ne yapmalıyım diye. Dikkat edin duygularınız bu işin sonunda daha ağır yaralanabilir. çok daha mutlu da bitebilir. Bunu belirleyecek şey tavırlarınız olacaktır. Ağırdan satın kendinizi. Sizde hoşuna giden şeylerin tekrar üzerinden geçin ve daha vurgulu yaşayın o şeyleri. Örneğin sallıyorum. Sizin belli bir gülüş şekliniz vardır ve bu onun hoşuna gidiyordur. Kalabalık yerlerde özellikle bunu vurgulayın. O gülüşlerin sahibinin o olmadığını anlasın. Ve bunun gibi daha nice şeyler siz biliyorsunuz oralarını ben değil.

Kendimden örnek vereyim. Bir kız arkadaşım oldu yıllar önce. Ozamanlar 18 li yaşlardaydım. O da 16. Ama olgunduk. Çok saçma sapan sebeplerle ayrıldı benden. Uzaktan akrabamdı. O istanbul da ben Ankaradaydım. Neyse aradan 4 yıl geçti. Bir düğünde karşılaştık. Onun küçük kardeşide beni çok severdi. Kardeşi koşarak yanıma geldi sarıldı felan. Ben onu hiç görmedim bile. Ama nasıl biliyor musun. Sanki aynı evde yaşadığın kardeşin olur ya hani sıradandır sana suratı. Aynen öyle davrandım. Kardeşi mesela benimle konuşurken o aralara girip bir şeyler söylüyordu. Ben o kadar soğuk kanlı tepkiler veriyordum ki. Duygularımda ne bir öfke nefret, ne bir yakınlık. Yani nötr bir tutum. Ama bende sevdiği ne varsa yaptım. Gülüşüm olsun, espirim olsun, giydiğim kıyafet olsun. Başkalarının masalarına geçip kahkahalar atıp eğlendim mesela. Afalladı ne yapacağını şaşırdı biliyorum. Neden çünkü o bekliyor ki mal gibi bir köşede onu süzüp süzüp bir yerini kaldırayım. Sonra bir daha yakın zamanda bir organizasyonda karşılaştık. Ben yine aynı şekilde. Sanki böyle bir arkadaş ortamında girersinde 10 kişi vardır herkese merhaba dersin ya. Aynı şekilde davranmaya devam ettim. Göz göze dahi gelmedim. Karşılıklı bir konuşma olması halinde de yine ne nefret ne sevgi hiç bir duygu belirtisi olmadan 40 yıllık tanıdığım biri ile konuşur gibi konuştum.

Sonunda telefonum çaldı bir gün. Arayan oydu. Değişmişsin dedi bana Hayır değişmedim dedim. Eğer sevgimin ya da seni nasıl önemsediğimi gözlerimde göremediysen gözüme girememişsindir dedim. Ama daha ileriye gitmedim. Fazla da kırmadım. Sonra konuşmalar vs derken. Bir anda farklı bir taktik sergiledi. Sen eskisi gibi değilsin, haklısın, olmanda mümkün değil felan nasıl zorluyor. Yemedim hiç birini. O kadar güzel yuvarlak cevaplar verdim ki. Neyse bu acayip bir mevzu uzun uzadıya sıkmayayım seni. Sonuç ne mi oldu. Ben seni hep sevdim hata yaptım diyerek baya bir sürümcedi. Bense hiç unutmadım onun yarı yolda bırakışını. Ve beni bir kere yarı yolsa bırakma hakkın vardı ve sen benimle şuan yaşamak istediğin hiç bir şeyi yaşamadan bu hakkını kullandın diyerek numaramı değiştirdim bir daha da karşısına çıkmadım. Ha o gün kadınlara karşı bakış açım değişti. Ciddiyetim değişti. Adını koyma hastalığım değişti. Günü anı yaşadım. Çok mutlu oldum. Aldatılma korkusu, reddedilme korkusu olmadan. Adını koymadan usta. Baktık eğleniyoruz onlar dedi hep. Eee biz şimdi neyiz diye. O kadar rahat bir kafa ki. Ben hep öyle yaptım o günden sonra. Hep kendime aşık ettim. Aşıkta oldum. Duygularımı köküne kadar yaşattım. Önemsedim. Özendim ama adını koymadım hiç. Karşı taraf için en doğru yaklaşım bence bu. Etrafımdan ve deneyimlerimden yola çıkarak o bayana biraz bu şekilde davran.
    Hocam öyle bir yazmışsın kii sana aşık oldum :D neyse ağırdan satmak her zaman işliyor ama benimiçin bitti zaten o kişi 5 ay çok yakın olup sonra selam bile vermemek ki aynı ortamda bulunuyoz sürekli koyuyor ama sonuna kadar haklısın koştunmu peşinden arka ceplerine koyuyorlar şuan da bir kızla konuşurken bana random atıp geçiyorsa yada görüldü yapıyorsa yazmıyorum bile gidiyorum başka kızla konuşuyorum elinde sonunda bana mesaj atıyolar napıyorsun diye bende senin kafandayım şuan da

• birber80 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu açılma kısmına takıldım, nasıl olmalı sizce ?

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Hocam, kadınların isteğini anlamak zor. Bazen aşık olacakları adamı ararlar ve piyasada adam olmadığından şikayet ederler, bazen de yok herkes kankam olsun vakit geçireyim isterler. Benim tavsiyem olabildiğince sosyal olmaya çalışmak. Karşındaki kişiyi her şeyden önce insan olarak görüp daha fazla vakit geçirmeye çalışmak. Karınlar bizler gibi gördüğü gibi aşık olmuyor. Tanıdıkça güvendikçe bağlanıyor. Siz kendinizi sürekli göz önünde tutun. Ama mesafenizi koruyun. Vakit geçirmek için bahaneler üretin size alıştığında zaten kendinizi ilişki içinde bulacaksınız. Unutmayın her zaman tip en önemli unsur değildir. Tip, fizik, düşünce görüş vb bir çok kriter olacaktır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.