< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoonyTynes -- 21 Ocak 2020; 14:45:53 > |
|

2 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoonyTynes -- 21 Ocak 2020; 14:45:53 > |
|
Birine sahip olma isteğini aklınızdan çıkarın. Aşık olmak için kızlarla ilgilenmeyin. Yine red yiyeceğinizi aklımızdan çıkarmayın. Bırakın olacağı varsa olsun. Sizi isteyen zaten peşinizden koşacaktır. Hiç bir kıza “Seninle bir şey konuşacağım” diyerek açılmaya kalkmayın. İletişiminizi güçlü tutun. Cebinizi kontrol edin kendinizi kullandırtmayın. Sırf birini etkilemek için saçma sapan yükler altına girmeyin. Olmadığınız insan olmaya çalışmayın. Daha fazla kitap okuyun ama öyle hikaye roman değil kişisel gelişim olsun. Konuşmanızı güçlendirin. Kaybedecek birşeyiniz olmadığını hissettiğinizde kaybetmezsiniz. Sırf iki dakikalık zevk için aslında ilginiz olmayan insanlara iltifat edip değerlerini yükseltmeyin. Net olun. Bilgisiyle, tecrübesiyle, konuşmasıyla güçlü insanlar tercih edilir. E tabi bir de babadan maddi şanslı olanlar ;) |
|
Bende bir kızın peşinde 8 ay koşmuştum. sabahlara kadar telefonla konuşup dertleşiyorduk. Ama kaç kere teklif ettiysem kabul etmedi beni. Red de etmedi öyle konuşmaya devam etmek istedi. Sanırım benimle konuşmak iyi geliyordu ona. Ama beni daha fazla oyalamasına canım sıkıldı ve askere gitmeden önce kestim görüşmeyi. Askerden gelince ciddi bir ilişkiye başlamıştım ki bir AVM de denk geldik bununla. Merhabalaştık ve tekrar telefon numaramı aldı benden. Akşamına telefonla görüştük ve benim ilişkim olduğu halde bana ben her şeye razıyım ve buradayım. İlişkini bitir ban gel dedi. Yani bu kadınları anlamak zor gerçekten. Bence biraz daha zorla derim ama seni oyaladığını anladığın anda bırak.
|
|
evlilik hikayelerinin büyük çoğunluğu şöyle başlar.
ilk teklif ettiğimde reddetmiştim,ama sonradan üsteleyince kabul ettim. yani ilk deneme başarısız diye pes etme,ısrarcı ol,onu gerçekten sevdiğini ispatla. 3. kez reddederse anlaki bu iş olmayacak. |
|
Bu kadar zaman nasil friendzone da olduğunu anlamadın
|
|
Neden açıldın ki
kıza yakın davran, ilgilen fakat asla sevdiğini belli etme, bir şey diyecek gibi ol ama asla deme, o sana teklif eder Etmezse de sevmiyordur, düşündüğün şeye bak |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birber80 -- 30 Temmuz 2019; 10:26:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 30 Temmuz 2019; 10:57:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|