Şimdi Ara

10 ay evvel ayrıldığım sevdiğime mesaj attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar, dayanamadım artık, dün gece WhatsApp'tan biraz uzunca bir mesaj attım. Bizim kendisiyle hiç şahsi problemimiz olmamıştı, araya giren başka kişiler yüzünden, saça sapan bir sebepten ayrılmıştık 10 ay evvel. Kendisini hala gerçekten çok seviyorum. Yalvarmadım, yaşayamıyorum, sensiz ölüyorum falan da demedim, sadece seni unutamadım, hep bekledim, gel artık dedim genel olarak mesajda.
    Ben açıkçası böyle bir şey beklemezdim kendisinden. O'nun gibi zarif, hoşgörülü, nazik bir insan, o mesaja cevap vermeliydi. 15-16 saat geçti üzerinden, 2 kelimelik bir cevap dahi vermedi... Çok koydu be dostlar... Neticede gururumu tümüyle bir kenara bırakıp yazmıştım ben O'na içimdeki her şeyi... "İstemiyorum, bana mesaj atma" bile demedi, 2-3 kelimeyi çok gördü.
    Ne diyelim, böyle takdir etmişse bize boyun eğmek düşer. Bu da geçer...

• Aglattiniz cuma vakti hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bi gunde bi kkz konu acsin su forumda cevap vermiyo erkek diye

• Önünüze bakın hocam ,o yeni birini bulmuştur

• Önceden çok sevip de şimdi konuşmadığım kı beni arıyor cevap vermiyorum. Mesaj attı çok uzatmadan kestim konuşmayı o da ayıp olmasın diye. Gurur duyabilirsiniz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Ulan bi gunde bi kkz konu acsin su forumda cevap vermiyo erkek diye

Onlar açmaz çünkü erkek milleti yufka yürekli, bir başka deyişle kızlara nazaran daha merhametli. Eğer dün gece O'ndan gelmiş olsaydı bana o mesaj, ben kendisine koşardım, sarılırdım, güzel şeylerden bahsederdim, O'nu mutlu etmek için her şeyi yapardım. Ama gel gör ki, kızlar daha bir merhametsiz oluyorlarmış, bunu anladım. Oysa ki kendisi bu dünyanın en hoşgörülü, en hanımefendi, en zarif, en kibar insanıdır. Gerçekten böyledir, tanısanız sizde aynısını düşünürsünüz, eminim.
    O bile bana cevap vermediyse bundan sonra benim için kız mevzusu kapanmış oldu böylelikle. Hakkımızda hayırlısı olsun artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Ulan bi gunde bi kkz konu acsin su forumda cevap vermiyo erkek diye

Onlar açmaz çünkü erkek milleti yufka yürekli, bir başka deyişle kızlara nazaran daha merhametli. Eğer dün gece O'ndan gelmiş olsaydı bana o mesaj, ben kendisine koşardım, sarılırdım, güzel şeylerden bahsederdim, O'nu mutlu etmek için her şeyi yapardım. Ama gel gör ki, kızlar daha bir merhametsiz oluyorlarmış, bunu anladım. Oysa ki kendisi bu dünyanın en hoşgörülü, en hanımefendi, en zarif, en kibar insanıdır. Gerçekten böyledir, tanısanız sizde aynısını düşünürsünüz, eminim.
    O bile bana cevap vermediyse bundan sonra benim için kız mevzusu kapanmış oldu böylelikle. Hakkımızda hayırlısı olsun artık...

Bnmde bu duruma benzer 2 ay once yasadim sinirlenip agzima geleni soyleyip engelledim heryerden simdi mesaj atsa ana avrat soverim tost kasarina cunku tost olan biri gozumde degeri kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görüldü yapıp cevap vermediyse sıkıntı büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabbra Cadabra

Önünüze bakın hocam ,o yeni birini bulmuştur

Yeni birini bulmadığını biliyorum aslında, ama belli ki beni hiç sevmemiş. Zorla kendimi sevdiremem, elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki...
    Bende bulmayacağım asla başkasını, ikimizde kız/erkek peşinde koşan insanlar değildik zaten, hala da değiliz, ikimizde birbirimizin ilkiydik ve son olsun istemiştik. O'nu bilmem, ama bendeniz sözümde durdum ve duracağım.
    Hoşça baksın zatına, Rabb'ime emanet olsun, tek diyebileceğim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

görüldü yapıp cevap vermediyse sıkıntı büyük

O nazik karakterine her ne kadar yakışmasa da öyle yaptı maalesef...
  • Bence yanlis yaptin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Bence yanlis yaptin

Mesaj atmakla mı?
  • kwsinlikle baska birini bulmustur yada hoslaniyordur. benimki de baya oldu ayrilali bir kac ay, daha yeni her yerden engellemis. demek ki birini bulmus

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

kwsinlikle baska birini bulmustur yada hoslaniyordur. benimki de baya oldu ayrilali bir kac ay, daha yeni her yerden engellemis. demek ki birini bulmus

Başka birini bulmadığını biliyorum da belki dediğin gibi hoşlandığı biri olmuştur.
    Yolu bahtı açık olsun, varsın o mutlu olsun, bir daha yoluna çıkmayız...
  • Iste biz herkesi kendimiz saniyoruz ondan biz unutmuyoruz ama gel gorki o coktan unutmuş bile

• quote:

Orijinalden alıntı: komando57

Iste biz herkesi kendimiz saniyoruz ondan biz unutmuyoruz ama gel gorki o coktan unutmuş bile

Unutmadığını da biliyorum aslında ama benim gibi biçare gezmiyor belli ki. Kötü bir niyetle söylemiyorum ama hala aldığım şeyleri kullandığını görüyorum. Yani illaki aklına geliyorumdur diye düşünüyorum. Mutlu ediyor açıkçası, helali hoş olsun.
  • 10 ay sonra mesaj attıktan sonra kollarına mı atlayacaktı belki üzülme diye cevap dahi yazmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaNGar -- 26 Ağustos 2016; 14:38:58 >
  • Benzer durumu yaşadım kadınlar hemen unutup yoluna devam ediyor ve ben kadınların sevgisine asla inanmiyorum artık birde gereksiz bir gurur yapıyorlar ayrılınca deli gibi srven bi bakiyon seviyordum ama bitti kolay mi öyle gercek sevginin bitmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: komando57

Benzer durumu yaşadım kadınlar hemen unutup yoluna devam ediyor ve ben kadınların sevgisine asla inanmiyorum artık birde gereksiz bir gurur yapıyorlar ayrılınca deli gibi srven bi bakiyon seviyordum ama bitti kolay mi öyle gercek sevginin bitmesi
    ben de şu an aşırı ikilemdeyim

yazsam da yazmasam da değişen bir şey olmayacak biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

10 ay sonra mesaj attıktan sonra kollarına mı atlayacaktı belki üzülme diye cevap dahi yazmadı

Kollarıma atlasın demiyorum, zaten o kadar basit, düşük bir insan değil ama yeniden bir şeyler olabilirdi. Hiç değilse yolda karşılaştığımızda aramızda bir selamlaşma olabilirdi. Ufak ufak sohbet ederdik, ya da buluşur durumumuzu değerlendirir, net bir sonuca falan varırdık. Neyse işte, sonuç olarak beni çoktan bitirmiş o ela gözlü dilber, anlamış oldum. Bahtı açık olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.