Şimdi Ara

4x4 Arazi Ve Karavan Çekecek Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOT: TERCİHİM MİTSUBİSHİ L200 BLİZZARD A-T MODELİ OLMUŞTUR. BEYLİKDÜZÜ AS-KALEDEN SIFIR 2016 MODEL ARKA ÇEKİ DEMİRİ + BAGAJ HAVUZU VE KAPAĞI + GERİ GÖRÜŞ KAMERA + ÖN ARKA PARK SENSÖRÜ 112.500 TLYE MAL OLMUŞTUR TEŞEKKÜRLER.

Merhabalar, çok şükür mevcut aracımı sattım ve kendime 40 100 bin arası 4x4 hem arazi ve aynı zamanda karavan çekebileceğim bir araç arıyorum. Ancak takdir edersiniz ki sürekli kamp, dağ, av gibi engebeli yollarda olacağım gerek vergi, gerek yakıt konusunda beni kesinlikle tatmin etmeli bu neden ile üst 70 bin olan limitimi 100 olarak değiştirdim belli ki o paralara istediğimi elde edemeyeceğim benim burada belirtmediğim ancak ihtiyaçlarıma cevap verebilecek olduğunu düşündüğünüz bir model varsa yazarsanız çok memnun olurum.

Baktıklarım arasında

Toyota Hilux ( Vergi yüksekliği ve bazı forumlarda yakıtının çok olduğu söyleniyor )

Mitsubishi L200 ( Vergi yüksekliği var ama yakıt konusunda çok korkulacak olmadığı söyleniyor )

Ford Ranger WİLDTRAK ( Yakıtı neredeyse 3.2 motor olmasına rağmen 2000 motorlar ile aynı eğer vergi derdi olmasa düşünmeden bunu alırdım )

Wolkswagen Amarok Canyon ( Bu araç hakkında arazide çok iyidir çekişi çok iyidir diye tek yorum okumadım ancak sonradan modifiye ile çok iyi olabileceği söyleniyor yorum sizin )

AZ YAKMASI, VE VERGİ AVANTAJI ELBETTE ÖNEMLİ ÇÜNKÜ BU ALACAĞIM ARAÇ İLE HEP HAYALİM OLAN UZUN BİR SEYAHAT BELKİ YURT DIŞI KARAVAN ÇEKMEYİ PLANLIYORUM BAŞKA MARKA MODEL VARSA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM, YADA YOK ZORLUK ÇEKECEĞİNE ŞUNLARDAN BİRİNİ AL'DA DİYEBİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

EDİT:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-l200-blizzard-4x4-otomatik-turkiye-de-ilk-ve-tek-275711344/detay BU ARAÇ İÇİN BİRAZDAN GÖRÜŞMEYE GİDECEĞİM SANIRIM 100 DÜZ HESAP ANLAŞACAĞIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLminSSaH -- 12 Haziran 2016; 11:16:44 >

• grand vitara baktıklarınız arasında en güzel seçenek bence.
  • yazdıklarınız arasında bana en yakın amarok geldi.

az yakması için dci duster güzel ama performansını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 5 Haziran 2016; 22:44:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forester

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

yazdıklarınız arasında bana en yakın amarok geldi.

az yakması için dci duster güzel ama performansını bilmiyorum.

Banada en mantıklı amarok gibi geliyor ama oda benim limitin tam uçlarında temizini bulmak çetin olacak biraz gibi.
  • L200 incelenmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mitsubishi L200'e bir göz atmanızı öneririm.

• hem karavan hem romork ceken bırı olarak su tavsıyelerı verebilirim.

* eger cekecegınız karavan 750kg altındaysa 100-110hp bir araç işinizi fazlasıyla görecektir.
    *eğer 1000-1500kg karavan çekecekseniz en az 160hp dizel araç tavsiye ederim.
    *karavan çekerken yakıt tüketiminiz hissedilir şekilde artar..750kg karavan çekerken yakıtın üzerine %25 daha ekleyin.
    *eğer ticari muamelesi görmeyi kabul ederseniz pickuplar bu iş için biçilmiş kaftandır.
    *seyahatleriniz uzun yol dayanıklılık gerektiriyorsa ise japon araçlarına yöneliniz.
  • Babamda grand vitara var, 2006 2.0 XL7 di galiba, adamin girmedigi arazi kalmadi

• Mitsubishi L200 kesinlikle
  • pick-up araçların arka koltuk konforu zayıftır. onun haricinde vergi olarak da 4x4 olduğu için binek araçlar ile aynı dilime girmektedir. yakıt olarak 2.5 dizeller beklediğiniz ekonomiyi sunmayabilir.

lpg'li grand vitara 2.0 jlx-al iyi bir seçenek olacaktır. arazi performansı uygun lastiklerle altını vurmadığı her yolda ilerler.
  • Arkasına karavan takılacak denince benim aklıma hep Amerikanlar geliyor nedense.

Mesela Jeep Patriot. Buna takılacak karavanla çok şık görünür. Veya tekne çekerken bile güzel görünecektir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2010-jeep-patriot-2.0-crd-140-hp-4x4-6-ileri-limited-orjinal-299765772/detay
  • Sorento f/p de candır can

• Hem arazi performansı hem de karavan diyorsanız bence 4x4 bir pick-up almanız en doğrusu olur. Ama Amarok değil.
  • Karavan denilince akla, hemen onun adı gelir

L200

L200

L200

• Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim günlerdir bakıyorum araştırıyorum sanırım Pick Up bir araç alacağım seçeneklerimin başında yakışıklı ve heybetli olması nedeni ile Amarok vardı ancak gerek bu forum gerek diğer tüm forumlarda Amarok ile ilgili hiç iyi şeyler okumadığım için sanırım tercihim ya Toyota Hilux yada Mitsubishi L200 olacak gibi aslında gönülde yatan aslan Ford Ranger ama bu vergi olayı insanı tiksindiriyor gerçekten.
  • Canyon değil ama normal 4x4 amarok kullanıcısıyım, bu güne kadar yüzümü hiç kara çıkartmadı hemde asfalt lastikleri ile girmediğim yer kalmadı ve başarılı şekilde çıktım. aracım şu an 90 bin km de nazar deymesin rutin bakımlar dışında masraf açmadı.

Şu an üzerinde bf goodrich at lastikler var arazi kabiliyeti dahada arttı. forumdaki bu segmenti kullanmayanlar kulaktan dolma l200-navara-dmax gibi araçları tavsiye ediyorlar ama gerek kalite gerekse prestij gibi faktörlerden dolayı ben almadım. Yeni kasa ranger(wildtrack) ve hilux ile birlikte sınıfında alınabilecek tek araç.

Aracımın bana göre artıları

- vergi avantajı
    - zf otomatik şanzıman
    - konfor , kokpit binek araçlar ile aynı
    - yakıt
    - yüksek ikinci el değeri
    - prestij

Geçen hafta bir eski kasa rangeri olan arkadaş bindi, sessizliğine yol tutuşuna hayran kaldı, düşünsenize adam araç yol tutsun diye kasaya ağırlık koyuyormuş. Tabi bu yazdıklarıma karşı çıkacak ve tartışma yaratacak forumdaşlar olacaktır. Ben kullanıcı olarak yorumumu yaptım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.