Şimdi Ara

4x4 araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi forumlar dilerim. 4x4 araç almayı düşünüyorum bütçe olarak 400 bin veya max 450 bin TL civarı önerilerinizi ve önerdiğiniz araçlar ile ilgili var ise deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Şuanda corsa 1.7 2003 model aracım var fakat aklımdaki araç grand cherokee 5.2 idi ama %85 gibi bir oran ile almamamı tavsiye ettiler (bakım ve yakıt maliyeti çok yüksek gibi şeyler belirttiler).

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-daihatsu-2008-terios-gold-1109174558/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 14 Ekim 2023; 17:1:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakım ve yakıt maliyeti önemliyse eski kasa duster'lara bakabilirsin 2011-2013 model aralığında olanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FFFaust F kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ki şuanda sahip olduğum araç için de maddi olarak çok yorucu diyorlar genelde fakat sürekli sorun oluşturan bir araç değil yani o kadar aracı zorlaya zorlaya son sınırlarda kullanan birisi değilim. 5.2 için çok terredütlüyüm kullanan kişilerin yorumları genelde olumsuz fakat ben sürekli araziye gir çık yapmayacağım bu nedenle hala daha almaya niyetim var 😅 hem duruş hem gücü gerçekten bende hayranlık uyandırdı senelerdir almaya niyet edip edip sonra vazgeçiyorum maalesef

• 500 bine alınan eski kasa 4x4 araba 500 de sanayide yer onun için terios bakılabilir temiz bir araba bulursanız en azından potansiyel masraf az olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız bir araç mı ? Çıkardığı masraf vs nasıl bilginiz var mı?

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Benim de tereddütüm o yönde :) tamamdır onlara da bakayım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Dizel Araç tavsiyesi..
    12 yıl önce açıldı
    Suv otomatik araç Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.