Şimdi Ara

47LA660S (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
10
Favori
69.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sorun modele mi özgü acaba?
    Eğer paneller aynı ise 620s 660s 740 lar da da bu sorun olabilir öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Bu sorun modele mi özgü acaba?
    Eğer paneller aynı ise 620s 660s 740 lar da da bu sorun olabilir öyle değil mi?

aynen öyle aceleniz yoksa bekleyin oled tv ler çıkacak paranızı çöpe atmayın.
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Aslın da be plazmaları ben daha çok beğeniyorum.
    Bir dostum 47" alacak madem 2000 lira+ civarı para verecek
    iyi bir şey alsın isterim.

Oled tv ler de tepki süresi nasıl ,plazma ile eş değermidir bilginiz var mı?
    Bu sene OLED TV lerin bu fiyatlara yakın olacağı doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 22 Nisan 2014; 8:47:55 >
  • 47LA660S'de usb'ye video kayıt var mıydı?
  • kullanıcı arkadaşlara birsey soracam ben lg47la660s ile PHILIPS 47PFL6198K/12 arasında kaldım her ikisini de kullanmış bilen arkadaşlar kıyaslayabilir mi
  • Arkadaşlar benim gözlerde mi bir sorun var yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum ama mağazalarda karşılaştırdığımda la620s'in görüntü kalitesi lg la660s den biraz daha güzel gibi geliyor.
  • Aynı panel bakış açınız farklı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 47LA660S model TV var bende. Yardımlarınızı bekliyorum. Sorun şu; Televizyonu almadan önce uydu alıcısı(receiver) kullanıyordum. Yerli yabancı kanallar mevcuttu(paralılardan bahsetmiyorum) Kurulum ekibi geldi, receiverı söktü ve sitenin merkez uydusuna bağladılar. Yalnız şöyle bir sorun var ki, televizyonda sadece yerli kanallar mevcut. Ben buna yabancı kanalları nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Eski receiverı takıp bağlantı mı yapmalıyım? Yoksa aynı sistemde yabancı kanalları da ekleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spakeas

Arkadaşlar 47LA660S model TV var bende. Yardımlarınızı bekliyorum. Sorun şu; Televizyonu almadan önce uydu alıcısı(receiver) kullanıyordum. Yerli yabancı kanallar mevcuttu(paralılardan bahsetmiyorum) Kurulum ekibi geldi, receiverı söktü ve sitenin merkez uydusuna bağladılar. Yalnız şöyle bir sorun var ki, televizyonda sadece yerli kanallar mevcut. Ben buna yabancı kanalları nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Eski receiverı takıp bağlantı mı yapmalıyım? Yoksa aynı sistemde yabancı kanalları da ekleyebilir miyim?

Hocam merkezi uyduya bağladılarsa ve merkezi sistem de tek çanak bağlıysa yapabileceğiniz pek bir şey yok hocam. ya şahsi çift çanaklarınıza dönüş yapıp yabancı kanalları izleyeceksiziniz ya da böyle devam. receiver ya da televeizyon alıcısının bu olayla bir ilgisi yok.

• Güncelleme gelmiş.
  • arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim
    47 LA 660 ı üç gün önce aldım
    ilk izlenimim hiç iyi değil hatta berbat eski tv Samsung 40C650 idi yani LCD ikisine aynı anda bakıyorum samsungun görüntüsü daha net hd si de cam gibi hd olmayan kanalları da LG ye göre daha net (Digitürk kullanıyorum) hatta bazı kanllara resmen çamur gibi
    internetten film seyredeyim diyorum kağnı gibi (bağlantı hızımda sıkıntı yok bilg.den takılmadan izliyorum)
    moralim bozuldu iyice o kadar da araştırmıştım.
    LG nin ne kırmızısı kırmızı ne sarısı ne mavisi. HD yayında bile bir pusluluk var. Samsung görüntü cam gibi.
    Sorum şu
    1- acaba uzman ayarında birşeyler mi yapmak lazım. yoksa bu görüntü ne yapsak değişmezmi
    2- internetten niye film syrederken daha başlangıçta bile donup kalıyor(bellek yetersiz hatasını kastetmiyorum daha oralara gelemedik bile)
    3- açılmış ürünü iade etme hakkımız var mı? (Teknosa.com dan almıştım)
    acil (özellikle3. yü) cevaplarsanız teşekkürler

• ha bu arada karanlık ortamda farkettiğim (kanal geçişi esnasında ekran 1-2 saniye tamamen karadığı için) felaket ışık sızması olayından bahsetmeyi unutmuşum.
  • Kafa iyice karıştı ya bu TV' yi araştırırken şimdi 46F6340' amı yönelsek ?
  • geçen yanılmıyorsam bu forumda bir yerde okumuştum diyorduki "tv teknolojisi ileriye gideceğine geriye gidiyor" diye hakkaten doğruymuş.
  • hepsiburadada 2200 tl bugün. 100 tlde puan veriyor. bankanın kampanyasındanda 85 tl puan kazandırıyor. aldık bizde hemen.
  • çok kararsızım ne yapacam bilemiyorum yarını bekleyeceğim.sakin kafa ile bir düşüneyim fiyat iyi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: B1RBaBaHiNDi

Işık Sızması Sonuçlar :

[simage]https://store.donanimhaber.com/c3/ca/42/c3ca42c68473036a652e7174a5d9fc8a.jpg [/simage]

Vertical Banding Testinde de 3 adet dikey gölge az da olsa belli oluyor

Mac izlemediğim icin vertical banding testini pek önemsemedim ama mac yayınına bakcağım.

Filmlerde de deneyeceğim ışık sızmasını ; izlediğim filimler tam ekran olmadı akşam bıraktım yattım 3D sinde hiç bir sıkıntı yok.

Dts yazan film denedim (gercek dts bilmiyorum ama) bir sorun yaşatmadı, türkce altyazıda'da hiç bir sıkıntısı yok bir kac formatta film denedim.

Işık sızması normal tv de bir sıkıntı yaratmıyor ama kanal gecişlerde bulutlanma kendini belli ediyor.

İade etmeyi düşünmeye başladım philips denerim diyorum onlarında sıkıntıları ayrı

bence bu tip fotograflar, diger tvlerle benchmark - karşılaştırma için çok mantıklı degil,

cektiginiz fotonun iso degeri vb ye gore 3 kurusluk bir ısık süzmesini bile cok guclu gostrebilir.

bunun bir standartı yok ki
    iso800de 1 saniyelik pozlamayla cektiginiz foto ile,
    iso400de 0,5 saniyelik pozlamyla cektiginiz foto arasında ısık süzmesi 4 kat farklı gorunur.

ornek fotolarda tv sehpası hiç görünmüyor.

baska arkadas sonyi cekecek onda, sehpa hafif görünebilecek kadar lık bir fotograf degeri olacak, e o zaman da ışık süzmesi çok daha azmış gibi gorunecek "mesela"

• aynı ışık sızmaları bende de var hatta fotoğrafta daha az görünüyor çıplak gözle daha bariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya46

arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim
    47 LA 660 ı üç gün önce aldım
    ilk izlenimim hiç iyi değil hatta berbat eski tv Samsung 40C650 idi yani LCD ikisine aynı anda bakıyorum samsungun görüntüsü daha net hd si de cam gibi hd olmayan kanalları da LG ye göre daha net

bu konuda asla büyük vs kucuk tv yi karşılaştırmayın..

47 olan yaklaşık %40 daha buyuk bir ekran sunuyor 40'a göre..
    tabi ki ekran buyuyunce SD yayınlardaki hataları daha bariz gosterecek.

birçok kiş i yapıyor bu karşılaştırma hatasını, Eskiden de zaten 37 ekran tüüplü tvmiz 55ekran buyuk tvmizden daha netti hatırlarsanız....

• 47 ekran tv almayi planliyorum. Bu tv yi onerir misiniz? Ya da baska marka model?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.