Şimdi Ara

47LA660S (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
10
Favori
69.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peşin 2.350 ellerinde varmış biraz daha bu fiyattan satacaklarmış..
    lg turkiye garantili..
  • arkadaşlar ben 2gün önce 47la620s aldım bugün ekranını silerken ekranın sağ tarafının çerceveyle birlestiği yerden içeri doğru esnediğini fark ettim bu durum sizce normal mi? servis çağırsam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruel

arkadaşlar ben 2gün önce 47la620s aldım bugün ekranını silerken ekranın sağ tarafının çerceveyle birlestiği yerden içeri doğru esnediğini fark ettim bu durum sizce normal mi? servis çağırsam mı

Bütün köşeler bendede aynı. Galiba normal bir durum.
  • 660S de harici diske kayıt özelliği var mı? Varsa kullananlar tavsiye eder mi? Ayrıca dual play için ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanefe H kullanıcısına yanıt
    kardeş dediğin fiyata 47" vermeleri imkansız hele vatanbilgisayarın. çünkü bende gittiydim vatana yüzde 30 indirim varken dediğin fiyata hediyesiz haliyle veriyorlardı. hediyeler nerden baksan 150tl ediyo.eğer o fiyata aldıysan süper fiyata almışsın.ben internetten 1900tlye 42"ini aldım. bi kere lg kamera 100tl kdmi kabloyla prize 30tl desen usb 20tl desen toplam 150tl. 2300-150=2150 tl ki 250tl süper bir rakam 5" fark için.
  • Tv'nin wifi si evdeki modemi görmüyor başka modemleri çekiyor.

ne iş anlamadım?

başına gelmiş olan yada böyle bişey duyan bilen biri var mı acaba? yada bi fikri olan
  • Tv super toplamda iki haftadır kullaniyorum. Ilk gelen tv min dahili uydu alicisi bozuldu servis degisim raporu tuttu sagolsun. (Mardin LG servis çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum...). Yeni tv geldi kurulumu yapildi. Beni rahatsiz etmeyen ama lg tvlerin neredeyse hepsinde bulunan ışık sızması her iki tv de de vardı. Ancak bu durum tv izleme zevkime bir engel teskil etmiyor. Mkvod uygulamasiyla sinemayi eve tasidik. Sırf bu uygulama icin bile lg tercih edilebilir. Bu uygulamayi hazirlayip gelistiren arkadaslara sonsuz tskler hakkınızı helal edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruel

arkadaşlar ben 2gün önce 47la620s aldım bugün ekranını silerken ekranın sağ tarafının çerceveyle birlestiği yerden içeri doğru esnediğini fark ettim bu durum sizce normal mi? servis çağırsam mı

Normal hepsi esniyor lg lerde onde panel var ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfear

kardeş dediğin fiyata 47" vermeleri imkansız hele vatanbilgisayarın. çünkü bende gittiydim vatana yüzde 30 indirim varken dediğin fiyata hediyesiz haliyle veriyorlardı. hediyeler nerden baksan 150tl ediyo.eğer o fiyata aldıysan süper fiyata almışsın.ben internetten 1900tlye 42"ini aldım. bi kere lg kamera 100tl kdmi kabloyla prize 30tl desen usb 20tl desen toplam 150tl. 2300-150=2150 tl ki 250tl süper bir rakam 5" fark için.

Hocam Tv nin fiyatı son bir kaç haftada coştu. Aralık ve Ocakta bu fiyatlara alınabiliyordu. Ben de Aralık ayının ortasında gittigidiyordan 2080 tl'ye aldım. World -puan ve avantajix le 1950 tl ye geldi tv. ama köprünün altından çok sular aktı.
    İnsanın aldığı bir ürünün fiyatının artmasına ayrı bir güzel oluyor Ne de olsa teknolojik ürünlerde çok fazla yaşadığımız bir durum değil.

• Arkadaşlar dün 1080p Wolverin izledim. (47LA660S)
    Ekranda özellikle karanlık sahnelerde olmakla birlikte inanılmaz derecede iz bırakma yaşadım.
    Yakın plan çekimlerde insanların yüzlerinin küçük hareketleri yenilenmiyor ve insanların suratı bariz bir şekilde yamuluyor.
    Bu durum suratlarda inanılmaz derecede ortaya çıkıyor ancak dikkat ettiğinizde filmin tümünde görüyorsunuz.
    Bu sorunun sebebi televizyon mudur? Yoksa filmin riplenmesinde mi sorun vardır.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Zaten bir çok şey yazılmış, ben çok beğendiklerimi ve beni rahatsız edenleri yazayım.

Çok beğendim;

-Görüntü kalitesi beklediğimin üstünde, merkezi, turksat uydu yayını olmasına rağmen HD kalitesinde sanki.

-wifi özelliği sayesinde, evde herkesin elinde akıllı kumanda oldu, Android LG Remote Control uygulaması sayesinde. (Tablet ve telefonlarda kullanılabiliyor.)

-Açamadığı video ve ses formatı yok MediaPlayer'a gerek kalmıyor. (görebildiğim kadarıyla, DTS ses türü dahil)

-Sanırım dahili belleği 1.6 GB, haliyle nette çok başarılı, ara ara belleği temizlemek gerek tabi.

-Smart Share sayesinde, kablosuz ağ aracılığı ile Windows 7 ve sonrası işletim sistemi olan bilgisayardaki medya dosyaları otomatik görülüyor (Bilgisayardaki Windows Media Player sağlıyor bunu), Önceki versiyonlar için (XP de denedim) LG sitesinden Smart Share uygulaması indirilip, kurulup aynı işlev sağlanabiliyor. Bağlantı kablosu derdi yok.

Gelelim eksi yönüne (şimdilik gördüğüm);

-Eşantiyon gibi verilen dahili HD uydu alıcısı çok başarısız. Kanal düzenleme çok zor, silme yok, geçişler zayıf ama rahatsız edici değil. 5 günde iki defa yaşadığım, Kanal D ve Cartoon Network un olduğu frekans, TV kapatılıp açıldığında silindi, yeniden eklemek zorunda kaldım. Dediğim gibi hediye gibi neticede, ne beklenebilir ki, ama bu durumların geliştirilmesini isterim. Çok TV izleyen biri olmadığım için (film amaçlı kullanıyorum) beni rahatsız etmiyor, olursa da harici bir uydu alıcı ile çözülebilir.

İlave: 3. kez olay başıma geldi. Bu kez farklı kanallar kayboldu, ilk açtığımda CI modülü yok diye bir hata verdi.Kontrol ettiğimde farklı kanalların kaybolduğunu gördüm. Frekansları yeniden eklemem gerekti.

SONUÇ OLARAK:

Gayet başarılı, dahili uydu ile ilgili geliştirme yaparlarsa tadından yenmez. Resmini de ekledim :)

47LA660S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 17 Şubat 2014; 13:48:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haryigit

Arkadaşlar dün 1080p Wolverin izledim. (47LA660S)
    Ekranda özellikle karanlık sahnelerde olmakla birlikte inanılmaz derecede iz bırakma yaşadım.
    Yakın plan çekimlerde insanların yüzlerinin küçük hareketleri yenilenmiyor ve insanların suratı bariz bir şekilde yamuluyor.
    Bu durum suratlarda inanılmaz derecede ortaya çıkıyor ancak dikkat ettiğinizde filmin tümünde görüyorsunuz.
    Bu sorunun sebebi televizyon mudur? Yoksa filmin riplenmesinde mi sorun vardır.

Yardımcı olursanız sevinirim.

aynı filmi ben de 1080p izledim herhangi bi sorunla karşılaşmadım
  • lider22 kullanıcısına yanıt
    Kanal geçişlerinin sebebi televizyonun sabit çözünürlükte değil de kanal çözünürğüne göre çözünürlük değiştirmesinden kanal geç görüntüleniyor.Dsmart maknelerinde ise çözünürlük sabitlenir geçiş hızı ondan hızlıdır.Dsmart makineleri kalitede televizyonun uydu cihazının yanına yaklaşamaz.Dsmartı modül ile televizyona bağlarsanız mükemmel görüntü alırsınız
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Komşular ve aynı evde kaldığınız insanlar subwoofer çalışırken sıkıntı yaratan bir seçim.
  • qwertyaxe kullanıcısına yanıt
    Başka filmlerde de Wolverine'deki kadar olmasa da bu sorunu yaşadım. Fakat her filmde olmadığını da gördüm.
    Bi arkadaş codecle alakalı olduğunu söyledi. Fakat tv'nin codecleri güncellenebiliyor mu yada ona uygun filmi indirmeden önce nasıl seçebiliriz bilmiyorum.
  • Fiyat/performans, tasarim açısından şu an için LG nin en ideal tvsi bana göre. ...

• 2100 lere alanları görünce şimdi almaya elim gitmiyor. G.G da 2300 tl civarı şu an..
  • arkadaşlar ürünü media marktaki satış elemanına burada acıp deneyip alabiliyor muyuz diye sordugumda evet cevabını aldım.

sımdı ben cıhazı actım denedım sorun yok dedım aldım geldım ve evde dırek kurdum kullanmaya basladım.servıs cagırmama gerek var mı? servıs sadece kurulum ıcın mı gelıyor? yoksa garantı suresını baslatmak ıcın mı? garantı suresı faturayı kestıklerı andan ıtıbaren medıa mark magazasından cıktıgımda baslamıyor mu?
  • Arkadaşlar merhaba,

Bir soru da benden : Kemiksiz indirimsiz fiyatları 660s 2600 lira civarı iken 640s 2100 civarı..

2 dual play gözlük, 2+1 dahili ses sistemi mi tek farkları ? İşlemci ve panel farkı da var mı ? Ve sizce değer mi ?

İyi forumlar !!
  • Arkadaşla 660s i önerir misiniz yarın alacağım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.