Next 2071 cihazlarda wifi bağlantı sorunu
Merhaba..
2 farklı yerde bulunan iki ayrı Next 2071 cihazı usb wifi anten ile kablosuz çalışmakta...
Ancak hergün cihazları ilk çalıştırdığımızda "bağlantı yok" mesajı alıyoruz... direkt iptv uygulaması çalışmıyor.... illa ki önce next'in ana menüye girip internet bağlantısı üzerine gelmemiz gerekiyor... Ama işin tuhafı bağlantı aslında var görünüyor sadece sorun ilk çalıştırmada internet bağlantısına girip sadece "kaydet" yapmamız gerekiyor... yani cihaz internet bağlantısını görüyor olmasına rağmen ilk çalıştırmada bağlanamıyor.. Bu neden olabilir? Nasıl çözüm bulabiliriz??
Elegoo Neptune 4 Pro cam tabla Z ayarı
Yazıcımla PLA filametlerde sorunum yok. Ben 0,2 mm nozzle kullanıyorum ve katman yüksekliğim de 0,12mm Bu ayarlarla PLA'da sorun yok...
Ancak PLA filament güneş ışınlarına dayanıksız, bastığınız figürü arabanın içinde unutsanız yumuşayıp yamuluveriyor...
Ben daha dayanıklı olması nedeni ile ABS filament kullanmak istiyorum. Benim yazıcım açık kasa bir yazıcı, önce bunun çevresini mukavva ile kapattım. önüne ve üstüne birer kapak yaptım... Ancak ABS filamette bir türlü düzgün baskı alamadım. tablaya yapışmıyor ve kıvıl kıvıl bir çöp çıkıyor ortaya...
3mm cam tabla denemek istiyorum ancak bir türlü yükseklik ayarını yapamadım. Bana bir seçenek sunmuyor direkt kafa gelip cama aşırı baskı yapıyor ve durmuyor.. Kayışlardan tırıl tırıl sesler geliyor.. Bu cihazın Z ofset ayarı nereden nasıl yapılacak?
Cmax elektrikli bagaj bazen kapanmıyor.
Merhaba,
2012 Cmax Titanium X sahibiyim. Elektrikli bagaj kapağının açılmasında sorun olmuyor ama haftada 1-2 sefer ( 10 kez kullansam 2'side ) bagaj kapağı kendisi aşağıya inmiyor. El ile tutup çekmek gerekiyor. Bagajın açılması konusunda sorun olmuyor ama kapanma sırasında belirttiğim gibi bazen kapanmıyor.
Bunun sebebi ne olabilir?
Gigabyte GA-945 gcmx-s2 Windows 10
Eski bir anakart ama yine de zorlamaya çalışıyorum. Basit uygulamalar için kullanacaklar. Bu sisteme bir türlü Windows10 kuramadık. olumsuz bir mesaj da vermiyor. Bazen de usb belleği hiç görmüyor. gözden birşeyler mi kaçırıyoruz? 32bit falan mı olacak acaba? Tuhaf bir durum var. Ne dersiniz??
Bluetooth modül entegrasyonu->Creative SBS A320 için
Merhaba,
Bir bluetooth modül aldım ve L,G,R çıkışlarına kabloları lehimledim... 5V bir de Adaptör bulup Usb'den güç de verdim.. Şimdi bunu Creative SBS A320 2+1 ses sistemine entegre etmek istiyorum.
Ortadaki ana ünite içine 5v adaptörü yapıştırdım ve Ses sisteminin elektrik beslemesinden elektrik de aldım.
Ancak SBS A320'nin sesini nasıl çıkartacağım? bağlantıları bulamıyorum. A320 nin ana ünitesinden Sağ hoparlöre 9 pin din konnektör çıkışı var... Sağ hoparlör içinde de ses volume ve pc ses bağlantısı için stereo 3,5mm jak var... tuhaf bir bağlantı şekli var... ana üniteden direkt bulamıyorum. (istendiğinde bu 3,5mm jak bluetooth modüle direkt takılabiliyor ve bu şekilde kullanılabiliniyor. Ama ben entegre etmek istiyorum.)
Ekte Ana üniteye ait devre fotoğrafları var. Bluetooth L,G,R çıkışları nereye bağlanmalı?
Teşekkürler...

Dell notebook için işlemci upgrade
Kullanmakta olduğum Dell inspiron 15 notebookda şuan i3-6006u 2.00 ghz işlemci kullanılmakta.
Dell notebookun altındaki etikette şu bilgiler de mevcut:
Service Tag: 3DC84F2
( 45173 / SDPP / 2016 5100 )
İntel'in sitesinde Bu işlemci için:
14nm,
Soket FCBGA 1356
FC-BGA14C
gibi bilgiler bulunuyor...
Bu notebook'a uygun bir i5 ya da i7 işlemci kullanabilir miyim? Hangi model uyumlu olabilir?
Rhino ya da benzer uygulamalarda zemin kaplaması yaparken
Rhino'da bir binanın odalarının zeminlerini çeşitli materyaller ile kaplamak istiyorum. Mesela plane kullanıyorum ama render yapılınca parke deseni ile binanın zemin rengi iç içe giriyor. Zeminden biraz yükselmek gerekiyor mesela bir kalınlık vermek gerekiyor. mesela tüm odaların zeminine oturacak şekilde 0,8 cm katı obje yerleştirsem ve bunu kaplasam sorun kalmaz ama bu kez de çizimin hafızada kapladığı alan artacak ve kullanımı hantal olacak.
Bunu bir plane ya da benzer bir araçla halletmenin yolu var mıdır? Sizler nasıl bir teknik kullanıyorsunuz?

15V 20A Transformatör, Adaptör lazım. Yapabilecek var mı?
|
Uzak Masaüstü Bağlantısı otomatik program çalıştırsın
|
Samsung Tab A tablet için bluetooth klavye mouse set
|
Lenovo Y5070 Notebook, Samsung Note3, Samsung Tab A tablet, 2012 Ford Cmax 1.6 tdci Titanium X |
2826FED165524CFFB7CD3E80EE6CD9AB.jpg |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 916
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 17.983 (Bu ay: 757)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware