Şimdi Ara

4500 tlye 1080ti alınır mı? Yoksa yeni seri mi beklenmeli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni seri ne zaman gelir bilmiyorum. Ekran kartına bu kadar para verilir mi onuda bilmiyorum. 2k 144hz monitörüm var hakkını verecek ekran kartım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemen daha iyi bu sene kesin olarak yeni seri ekran kartı modelleri çıkıcak.
  • Ben olsam beklerim fiyatlar normale dönünce çok zarar edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Ben olsam beklerim fiyatlar normale dönünce çok zarar edersin.

Fiyatların normale döneceğini hiç sanmıyorum.

• ben de 2000tlye gtx1060 rog strix alınır mı diye düşünmekteyim :D
  • Elbette döner, kart kıtlığından dolayı böyle fiyatlar. Yeni seri çıktığında nvidia stokları bol tutar diye düşünüyorum ki şuan bile üretimlerini arttırdıklarını duyurdu stokları yenileyebilmek adına. Fiyatların absürd hale gelmesini ne nvidia ister nede msi evga asus gibi after market satıcılar. Burada absürd fiyata satılan kartlardan elde edilen kar aracı firmaların, nvidia yüksek fiyata satılan kartlardan fazladan kar elde etmiyor dolayısıyla yüksek fiyata az kart yerine çıkış fiyatına çok kart satılsın ister. Yazın sonundan beri yeni seriyi bekliyorum bende, söylentiler mart( tam hatırlayamadım yaza doğru diyelim ) ayındaki nvidia konferansında tanıtılacağını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk sarı

Elbette döner, kart kıtlığından dolayı böyle fiyatlar. Yeni seri çıktığında nvidia stokları bol tutar diye düşünüyorum ki şuan bile üretimlerini arttırdıklarını duyurdu stokları yenileyebilmek adına. Fiyatların absürd hale gelmesini ne nvidia ister nede msi evga asus gibi after market satıcılar. Burada absürd fiyata satılan kartlardan elde edilen kar aracı firmaların, nvidia yüksek fiyata satılan kartlardan fazladan kar elde etmiyor dolayısıyla yüksek fiyata az kart yerine çıkış fiyatına çok kart satılsın ister. Yazın sonundan beri yeni seriyi bekliyorum bende, söylentiler mart( tam hatırlayamadım yaza doğru diyelim ) ayındaki nvidia konferansında tanıtılacağını söylüyor.

Sanal para olayı patlamadan kart kıtlığı bitmez. Nvidia ne kadar kart üretirse üretsin hepsini miningciler toplar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı olaylar yeni seride de olacaktır bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4500 liraya 1080 ti nerde

• Kesinlikle bekleme.Yabanci forumlarda 2018 yılında çıkmayabileceğini söyleyenler var.en iyi ihtimalle kasım aralik

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Kesinlikle bekleme.Yabanci forumlarda 2018 yılında çıkmayabileceğini söyleyenler var.en iyi ihtimalle kasım aralik

Milyonlarda insan 10xx serisi çıksa da direk stokları bitirsek diye beklerken çıkarmazlar zaten. Bu kartlarla satışları bu kadar fazlayken yeni nesil cikarmaya gerek yok bence.
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.Nvidia piyasanin tek hakimi durumunda. Mevcut kartlarının satışı da cok iyi yeni seriyi çıkarmak icin bir nedenleri yok.

• Nvidia yeni seriyi en erken bu yılın sonunda duyurur. Yeni seri çıkınca da peynir ekmek gibi satılır hızlı davranamaz isen stok diye bir şey kalmaz. Ne kadar yeni seri çıksa da ne kadar fazla üretim yapılsa da aynı şey sürüp gidecek.
  • 1080 ti ye 2900 den fazla vermem. sabredin arkadaşlar elbet fiyatlar düşecektir. amazonda uygun fiyata yakalarsanız stokta olmasa bile siparişi verin. bir şekilde stoklara girip gönderiyorlar. bu şekilde yaklaşık haziranda 320 euroya aldığım 1070 i 1,5 ay önce bir arkadaşa aynı fiyata verdim
  • Niye Rambetiko adlı arkadaşa bu kadar kızıyon ki hakaret etmemiş bişey yapmamış.
  • böyle tipler her zaman sinir bozucu gelmiştir bana piyasayı kendi belirliyomuş gibi 2900'den fazla vermem görende zanneder zorla kart satıyolar kart fiyatları miningciler yüzünden tavan yapmış olabilir ama 2900 e yurtiçi garantili kart önümüzdeki 2 boyunca bile kimsenin satacağını düşünmüyorum ben sahibinden de daha titanx maxvell i 5000 liraya satmaya çalışan insanlar varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laharl24

böyle tipler her zaman sinir bozucu gelmiştir bana piyasayı kendi belirliyomuş gibi 2900'den fazla vermem görende zanneder zorla kart satıyolar kart fiyatları miningciler yüzünden tavan yapmış olabilir ama 2900 e yurtiçi garantili kart önümüzdeki 2 boyunca bile kimsenin satacağını düşünmüyorum ben sahibinden de daha titanx maxvell i 5000 liraya satmaya çalışan insanlar varken.

başlarım sana da tipine de. hazmedemiyorsan niye cevap veriyorsun.

konu sahibi arkadaş dediğimin arkasındayım. hatırla yaz aylarında ekran kartlarında nasıl fiyatlar ortaya çıktı. yine bir ara madencilik yüzünden fiyatlar coşmuştu. ama sonradan tıpış tıpış inmeye başladı.
  • Vallaha benimde duyumum yeni seri cıkınca fiyatların düşeceği yönünde. Düşünsene piyasada olmayan bişeyi almaya calısıyorsun. sonuc fiyat ucar ama piyasada coksa ve elde kaldıys fiyat dusecektir.
  • mining olayı kar ettirdikçe ekran kartı fiyatları düşmez bence. yeni seri gelince mining fabrikaları toplayacak hepsini. ekran kartı üreticileride piyasanın kaymağını almak için fiyatları çok yükseltecektir. piyasa 2. el mining'den çıkmış kart çöplüğüne dönüşecek.
  • Maddi durumunuz iyiyse beklemeyin alın derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.