Bildirim
-41 Lp İçerir.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-44 gitti diamond 1de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cheopss10
-44 gitti diamond 1de
Oh ne oturmuştur içine_____________________________ -
darius sup op
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sadece dia eloda mı oluyor bu olay _____________________________ -
26 ama inaktiflikten 1 gunde 98 lp gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: alper3333
darius sup op
Denemeliy.m hemen
quote:
Orijinalden alıntı: Sipâhi
quote:
Orijinalden alıntı: Cheopss10
-44 gitti diamond 1de
Oh ne oturmuştur içine
diamond 2 0 puana kadar düştüm şimdi yine serideyim xD
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
maç spamladığındandır, boşver spamlarsın yine. _____________________________ -
Maç spamlamış _____________________________ -
benim 48 gitti 48 puandım oyun yenildim direkt 0 yaptı beni
_____________________________ Winter is Coming -
Keşke direkt plat1 atsaymış.
Ne ara diamond oldun yav dedim baktım west değilmiş _____________________________ -
bu master tier işleri çok karıştırdı -41 lp nedir _____________________________ -
asıl o tris ne diyor _____________________________ I've always wanted the hope that you are the ones I need -
Allah Spamci Elmas V'lere sabır versin. _____________________________ Tonight We Hunt ! -
denk geldiğin takıma ve senin farmına bakarsak, riot iyi bi önlem almış
yeteneksiz ya da boost ile yükselen oyuncular master lig yüzünden yavaş yavaş düşüyor_____________________________ -
Şu spamcı diyenler de ayrı bir cins, ulan ben zamanında pick kavgası yapmamak için giriyordum dereceli. Şu lafı diyenlerin çoğu 1500 maç atsa yine çıkamaz oraya. Sanki adam hile hurda yapıyor, emek veriyor karşılığını alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 29 Ağustos 2014; 21:02:47 >_____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın... -
aynısı bendede 43 lp gitti diamond5
Ha bide spamcı diyorlar kendilerini böyle avutuyorlar hadi sizde kasın zamanınızı harcayın._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Chequx
denk geldiğin takıma ve senin farmına bakarsak, riot iyi bi önlem almış
yeteneksiz ya da boost ile yükselen oyuncular master lig yüzünden yavaş yavaş düşüyor
Offf bazen bu forumdaki çoğu kişide beyin olmadığını düşünüyorum oraya ne yazmışım bak biraz oku oku_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X