Şimdi Ara

Software Inc. Türkçe Çeviri - Beta 1.8.2 (09.09.2024)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Software Inc. Türkçe Çeviri - Beta 1.8.2 (09.09.2024)

Çeviri sürekli güncellenecekdir. Hataları yorumlarda yazarsanız düzeltirim.

Beta 1.8.2

Articles (Güncel) -
    Editör (Güncel) -
    Furnite (Güncel) -
    Software (Güncel) -
    Task (Güncel) -
    Tutorial (Güncelleniyor) -
    UI (Güncel)

Software Inc. dizinine "Localization" dosyasını atın oyun açılınca sol üstte English butonu var. Ona basıp Türkçeyi seçiniz.

Yama sürümü: v46* (09.09.2024)

Önemli bir not düşmek isterim: Bu çeviri süreci iki kez el değiştirdi. Oyunun ilk çıktığı dönemlerde çeviriyi ilk yapan arkadaş oldukça başarılı bir iş çıkardı. Ancak oyuna birçok güncelleme geldikçe çeviri işi bana geçti ve atölyeye yüklemeyi ben üstlendim. 2016 yılından bu yana bu çeviriyle ilgileniyorum. Zaman zaman başka arkadaşlar da sürece dahil oldu fakat daha sonra ayrıldılar. Ben ise çoğunlukla tek başıma, bazen beş güncelleme birikene kadar bekleyip ardından çevirileri yaparak devam ettim.

Özellikle eski çevirilerin büyük bir kısmını Google Çeviri aracılığıyla yapmıştım. Oyun oynarken dikkatimi çeken hataları fark ettikçe düzeltmeye çalışıyorum. Ancak itiraf etmeliyim ki bazen oyunu oynama isteğim olmuyor ve bu nedenle hataları fark etmem zaman alabiliyor.

Son 1 yıldır çevirinin büyük kısmını manuel olarak kendim yapıyorum. Elbette Google Translate ve yapay zeka destekli çeviri araçlarından da yararlanıyorum. Hatta bazı kelimelerin anlamını dakikalarca araştırdığım oluyor. Fakat özellikle makale bölümü çeviri açısından daha karmaşık. Bu bölüm doğrudan kodla entegre çalıştığı için bazen sadece kelime bazen de cümle düzeyinde çeviri yapmam gerekiyor. Oyun, bu çevirileri kendi içinde birleştiriyor ve bu durum zaman zaman anlam bozukluklarına yol açabiliyor. Bu gibi durumlar için şimdiden kusura bakmayın.

www.localizor.com
    Localizor - Community Translations for Games
    https://www.localizor.com/software-inc
    Şu linkden oyuna resmi olarak gelecek Türkçe dil paketine yardım edebilirsiniz.

---> Steam Atölyesi <---

---> MediaFire İndir<---

Software Inc. Türkçe Çeviri - Beta 1.8.2 (09.09.2024)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAT_Ccommander -- 10 Haziran 2025; 3:18:31 >

• adamlar oyunu unuttu
  • 3yüz5yüz kullanıcısına yanıt
    Kimler hocam?
  • oyunun yapımcıları
  • Yok hocam aslında artık hızlı hızlı güncelleme yerine. Büyük güncelleme getiriyorlar. Bunda dolayı yanlış anlamış olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAT_Ccommander -- 9 Ağustos 2019; 0:34:51 >
  • SAT_Ccommander kullanıcısına yanıt
    bana kalırsa eksik çok orta halli laptopda oynanmıyor optimizasyon berbat tek artısı steam workshop çoğu özelleştirmeyi yapabiliyosun o da bunların işine geliyor diye düşünüyorum
  • olmuyor hocam oyuna girince ingilizce dosyalar tekrar türkçe oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çeviri ne durumda ?

• Güncellendi

• Yamayı baştan aşağı güncelledim. Çeviri klasörlerini düzelttim. Bazı yerler anlamsız olabilir, kodlarla birleştiriliyor, yani ben kelime çeviyorum kod birleştiriyor bu yüzden saçma anlamlar çıkabilir... 

• Uzun zamandır takip ediyorum teşekkürler. Bir kez daha başlamanın zamanı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba şuan güncelmidir?

• Rxswin R kullanıcısına yanıt

Güncel.

• Unstable Beta 1.6.8 sürümüne güncellendi.

• reis 1.7.2 ye güncellicek misin

• kebabbrom K kullanıcısına yanıt

1.8.2 sürümüne güncelledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.