Şimdi Ara

40F6470 mi ? 42PFL5028k mi? (ACIL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips 42PFL5028k = 1.899tl

Arkadaşlar, iki televizyondan hangisini önerirsiniz? (3 gun icinde alicam kismetse)

PS3 ve PC bağlayacağım, birde digitürkle kullanacağım..

Siz olsanız hangisini alırdınız ve neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimci olucak yokmu?

• Valla kardeşim forumun en vurdumduymaz bölümü burası heralde konu açıyosun kimse yardım etmiyor anca Samsung Sony Pana ana konularında millet ahbablarıyla muhabbet ediyor belli başlı modeller üzerinden konuşuyorlar yardım tavsiye istiyen birkaç farklı model soran kimseye cevap veren dahi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Valla kardeşim forumun en vurdumduymaz bölümü burası heralde konu açıyosun kimse yardım etmiyor anca Samsung Sony Pana ana konularında millet ahbablarıyla muhabbet ediyor belli başlı modeller üzerinden konuşuyorlar yardım tavsiye istiyen birkaç farklı model soran kimseye cevap veren dahi yok.

Hocam sorma, aslinda isi bilen uyeler var, bi yardim etseler bende tavsiyelerine gore secim yapip alicam televizyon, fakat kimse takmiyor :)

• Merhaba

Bende Philips 42PFL5028k ürünü almayı düşünüyorum . ne yaptın acaba hangisine alma konusunda daha yakınsın ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukmrk

Merhaba

Bende Philips 42PFL5028k ürünü almayı düşünüyorum . ne yaptın acaba hangisine alma konusunda daha yakınsın ??

Samsunga daha yakinim hocam cunku paneli gercek 100hz.. Philips gercekte kac hz paneli bilemiyorum, 50 olmasindan korkuyorum.. Yanliz philipsteki ambilight ozelligi cok guzel :) ben daha cok ps3 te oyun oynamak ve film izlemek icin kullanicam

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Samsung 40f6470 = 1.950tl

Philips 42PFL5028k = 1.899tl

Arkadaşlar, iki televizyondan hangisini önerirsiniz? (3 gun icinde alicam kismetse)

PS3 ve PC bağlayacağım, birde digitürkle kullanacağım..

Siz olsanız hangisini alırdınız ve neden?

tavsiye veremiyeceğim ama haftasonu indirimlerinden 46f6470 i 2000 liraya bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım her iki üründe seri sonu ve depoları boşaltma hareketi fiyat avantaj gibi görünsede acelen yoksa bekle derim çünkü bu fiyat aralığında 50 inç alma şansın bile olabilir. pasif gözlük var bu ürüünlerede artık aktif gözlükler kullanılmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.