Şimdi Ara

Bu TV'yi Önerir misiniz? Samsung PS51D550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu TV yi kesin alıcam, fakat pişman olur muyum acaba? Hem 51" hem Full HD, 3D olması ve fiyatının 2000 TL civarında dolaşması beni etkiledi 1 haftaya bu TVyi alıcam. Sizce pişman olur muyum? Yapacaklarım, Digiturk SD ve HD yayın, 3D ve 2D Bluray film, PS3 oyun.

• güncel
  • Güncel
  • Bekletinin Ne Oludğunu Bilmiyorum Ama Pişman Olmıcağından eminim. 4 Ay Önce Ben Aldım 2050 Liraya Şu Anda Vatanda 2000liranın Altında Satılıyo Bence Kaçırma. Bende Digiturk HD Kullanıyorum. SD Yayınları HD Sanabilirsin =) HD Yayınları Hiç Sorma =) Blray Film İzlemediğin İçin O Konuda Yorum Yapamıcam Ama Diğer Konularda Detaylı Anlatımı Var. Henüz 3D Film İzlemedim Ama Nat Geo HD de Hafta İçi Hergün 22.30dan Sonra 3D Yayın Veriliyo Ve Onları İzledim Fiyatına Göre Çok Başarılı Performansı Var
  • Sence 51 ekran olupta o fiyata alabildigin bir cihazin ne kadar kaliteli olmasini bekliyorsan o kadar iyi bir modeldir kendisi. Evet fiyati uygun kesinlikle kucumsedigimden de degil ama bu kadar buyuk ekran bir model neden bu kadar uygun olabilir sence?
  • Smart TV nin Olmaması. LCD ve LED e Göre Daha Eski Teknoloji Olması. Eski Teknoloji Derken Eski Malzemeyle Yapılmış Gibi Algılanmasın LCD ve LED Paneller Daha Sonradan Çıktığı İçin Plazmalar Daha Dandikmiş Gibi Algılanıyo Bu Yüzdende Fiyatları Daha Ucuz. Ama En Az Onlar Kadar Görüntüsü iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJameX

Smart TV nin Olmaması. LCD ve LED e Göre Daha Eski Teknoloji Olması. Eski Teknoloji Derken Eski Malzemeyle Yapılmış Gibi Algılanmasın LCD ve LED Paneller Daha Sonradan Çıktığı İçin Plazmalar Daha Dandikmiş Gibi Algılanıyo Bu Yüzdende Fiyatları Daha Ucuz. Ama En Az Onlar Kadar Görüntüsü iyi.

+1
    hocam zaten kontrast süper..
    3d'si gene çok iyi hele avatarda...
    sesi ses sistemi almayı gerektirmez
    sd yayını hd'ye yakın
    hd'si süper..

- yanları ise
    yansıması

aklıma başka gelmedi :)

bende almayı düşünüyorum umarım bulurum bitmeden :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • icinde HD sat receiveri yok galiba ben bunun 6900'unu kullaniyorum harika
    tabii resim eski kaliteli tüplü TV'lerin hakiki canli resimlerini HD kalitesinde
    alacaksin. Plasma eskisi gibi cok elektrikte cekmiyor ve ince, bende ses
    kaliteside cok iyi, bir cok giris yeri var ayrica CI+ modulde digitürkte
    kullaniyorum harika HD resim var:)

Eger size özellikleri yeterli ise almanizi tavsiye ederim!
  • takipppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Evet arkadaşlar bu TV yi kesin alıcam, fakat pişman olur muyum acaba? Hem 51" hem Full HD, 3D olması ve fiyatının 2000 TL civarında dolaşması beni etkiledi 1 haftaya bu TVyi alıcam. Sizce pişman olur muyum? Yapacaklarım, Digiturk SD ve HD yayın, 3D ve 2D Bluray film, PS3 oyun.

Odan güneş ışığı alıyorsa yansıma sorunu seni rahatsız edebilir.
  • ntorenci kullanıcısına yanıt

13 sene kullandım gece gündüz PlayStation oynadım dizi film izledim neredeyse hiç kapalı gün geçirmedi. Ekranda siyah çizgiler oluştu komple ekran değişmesi gerek dediler ekran da bulunamadığı için öyle kullanmaya devam ettim.

Bir gün çaaat diye bir ses geldi güç geliyordu ama ekran açılmıyordu panel arızası dediler Türkiye'de malzemesi yok gittim hurdasını bulup 2 TV'den 1 TV çıkardım yaklaşık 8 ay kullandım gene aynı şekilde çaaat sesi gelmesiyle toplama TV de mefta oldu, sanırım malzeme yorgunluğunu yıla göre hesaplamışlar 10 yılı aşınca kullanım yoğunluğundan bağımsız şekilde panel patlıyor.

Eksileri

Cihaz aşırı ısınıyor, ekranda mutlaka ya şerit şeklinde ya leke şeklinde arızalar oluyor bunu bilerek kullanabildiğim kadar kullandım. Kesinlikle kaliteli bir kullanım sunmuyor sürekli ne zaman neresi patlayacak diye tedirgin kullandım parçası zaten yok her açtığımda başka çizgi çıktı vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.