|
Merhaba. 7800x3d işlemci x870 anakart 32 ram 2k viewsonic ayrı bir monitörüm 360hz zowie ayrı bir e spor monitörüm bulunmakta sebebi ise; Cs2 oynuyorum, tabiki offline oyunlarıda zaman buldukça 2k'da oynuyorum. Asıl amaç derseniz tabiki 1080p de cs2'de daha fazla zaman geçiriyorum ama 2k gamingde de zaman geçiriyorum. bu şekilde bir bilgisayar topladım parçalarımı satın aldım. Ekran kartı için çok kararsızım 4070 super düşünüyordum sonrasında 5 serisini beklesem mi acaba diye kararsız kaldım. Şimdi 7900 serisini görünce xtx olsun xt olsun acaba bunlara mı kaysam diye düşündüm. 25 bin TL'den başladım ama zorlarsam 35 bine kadar xtx bile zorlamaya çalışırım ama değer mi ? Uzun lafın kısası siz değerli arkadaşlarımdan sizce hangi kartı tercih etmeliyim ? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim teşekkür ederim. |
|
İnsanın ne düşündüğünün hiçbir önemi yokmuş, İnsanın ne yaptığının önemi varmış. Yani istediğin kadar kibar ol, doğru ol, dürüst ol eğer yaptıkların düşündüklerinle ters örtüşüyorsa "Sen kötü bir adamsın."
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt