Şimdi Ara

400 yıllık plan 500 yıllık projeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kral mezarları var. 300 - 500 yıl boyunca inşaatları devam eden. İnşaaları nesillerden nesile aktarılan projeler. Şimdi düşünün bir insanın ortalama ömrünün ne kadar olduğunu. İnşaatta çalışanlar için durum parada bunu yaptıranın nasıl bir psikolojisi nasıl bir dünya görüşü var? Şimdi dünya üzerinde ki 300 - 400 yıllık planlara projelere bakın. Irak' ın bölünmesi ile başlayan ve önümüzdeki 400 yıllık süreci kapsayacak devamında sıranın bu blogedeki diğer ülkelere geleceği söylenen proje. Bunun planlayıcısı bu projenin sonunu göremeyecek. Peki o zaman ne için bu planlar projeler? Bir bildikleri mi var?

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • 500 değildirde 70-80 diyelim artı bunları kölerlere inşa ettiriyorlardı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.