Şimdi Ara

Yeni mezun yazılım maaşları 200 bin TL'ye çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu ne abi habire maaş muhabbeti dönüyor, foruma bir süre ara verme zamanı gelmiş

Konu için de bu parayı veren ülkede bir elin parmağını geçmeyen şirket var onlar da sınırlı sayıda kişi alıyor ve bu parayı da yatmak için vermiyorlar, yani sadece 10 15 kişinin ulaşabileceği bir şey bu

Yani sosyal medyadan (özellikle instada maaşını paylaşıp süper meslek/berbat meslek diyenlere ithafen) böyle şeylere çok aldanmayın okuduğunuz okulun mezunlarına bakın onlar neredeyse çok büyük ihtimalle siz de orada olacaksınız istisnalar kaideyi bozmaz 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Haziran 2025; 0:4:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu daha önce de paylaşmıştın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik öğretmeni olup da özel ders ile bu paralara ulaşan tanıdığım insanlar var. Sosyal medya fenomenleri gibi binlerce insan arasından bir kaç kişinin ulaştığı bu rakamları genele yaygınmış gibi haber yapmayı bırakın artık. Çoban maaşlarının aylık 150 bin lira olduğu ile ilgili internette araştırma yaparsanız onlarca haber görürsünüz, yıllardır çoban ilanlarının paylaşıldığı bir grupta yöneticiyim 60 bin insan kayıtlı ve ortada dönenen paralar 30-35 bin lira civarında. Bunlar boş asparagas, magazin haberleri.

• 12volt kullanıcısına yanıt
    Barınma elektrik su doğalgaz karşılanıyo üstüne 35 alıyo. He internette söylenen kadar bir meblağ yok fakat yinede çok çok kötü değil. Ayrıyetten çoban sağlam hırsızsa iyi süt götürüyo alttan.

• Türkiye'de çalışmak istediğim tek firma.

• saf olup ciddiye alacak arkadaşlara:

bu şirket son yılda 10-20 yazılım yeni mühendisi ancak aldı, yani girme şansınız sıfıra yakın. maalesef ki çoğunuz yeni mezun olarak maksimum ancak 50-60k bandında başlayabileceksiniz. bu elemanı dinlemeyin doktor olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplının yeğen yksye giriyor bu sene sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni mezun yazılım maaşları 200k ya çıkmadı, Dream games %0.001 lik kesimi ilgilendiren bir maaş güncellemesi yaptı

• Biraz daha sabredin, maaşlar 200k'ya çıkmadan önce, 200k yeni mezun maaşı seviyesine düşer belki. Enflasyon saolsun bence çok sürmez, özel okul fiyatları bu sene 1.5 milyon civarlarında olacak.

• dream games kendisini pazarlamasını çok iyi biliyor.

• daxpc kullanıcısına yanıt

50 60k mı   40kya başlarlarsa şükretsinler

• Bazenmerhamet B kullanıcısına yanıt
    yav buradaki yazılım şaklabanlariyla uğraşmayayim diye 50 60 dedim. en son 60 dedigimde linc yemistim herhalde. kimsenin piyasadan haberi yok 200kya başlayacaklarını sanıyorlar

yine otorite gibi konuşmaya başladın. üni sınavına hazırlanıyorsun kendine gel.

İyi okul mezunları 80-90'dan aşağı başlamaz diye düşünüyorum bu piyasada.

• Olm git roketsana 14 saat mesai yap aynı maaş geliyor zaten. Tek fark mesai yapmama hakkın yok burda

• shalian14 kullanıcısına yanıt

doğru değil.

• idontremember kullanıcısına yanıt

Yani 1-1 değildir ama dream games overwork ile ünlü bir şirket.

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Merkez bankası da 155-165 arası veriyor. OW yok.

Dream Games overwork ile ünlüyse bile bir şeyler öğrenip çıkarsın. Yanlış anlaşılmasın ama oturup durduğunuz kendinizi geliştiremediğiniz SS şirketlerinden daha iyidir. En azından bir işte çalışıp yurt dışına gidebilirsiniz. Ha ben tr'de kalıcam diyorsanız da TR piyasası çok kötü ben 3-4 yıldır çalışıyorum zerre hoşnut değilim. tr'de cs mezunu olarak yapacağınız en güzide iş gece gündüz full stack geliştiricilik yapmaktır ya da yeri geldiğinde 20-25 senelik kod yığıntısını okumaya çalışıp hayatınızın sonuna kadar bir domainde takılı kalmış olmaktır. ben bu döngüden çıkacağım.

• piyasayı bilmek için otorite olmaya gerek yok. üni sınavına hazırlanıyorum ama senden fazla deneyimim var. boş adamsin he

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.