Şimdi Ara

%40 CDR ile Sınırsız Tibbers (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 48 sn de bir annie Ultisi atabilmek oyun kazandırır tibris i boşver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

ayı öldükten sonra 48 sn ilk bastıgın anda değil

büyüksün reis
  • iyide ayı açıkken cd ye girmiyorki skill ayı öldükten sonra giriyor.
  • Ben de cdr ile ilgili bir soru sorucam ama annie dğeil de yorick ile alakalı konu sahibi kusura bakmaz umarım. Geçen gün yorick oynarken. Donmuş yürek aldım %20 cdr veren, skill süreleridne ahliyle düşme oldu. Daha sonra ruh gömleği aldım ancak skill süreleri sabit kaldı. En ufak bir değişme olmadı sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

ayı öldükten sonra 48 sn ilk bastıgın anda değil

quote:

Additional Information:
    The cooldown begins when Tibbers is summoned.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Annie
  • riot yine saçmalamış ayı sıkıntı değil bi smite a bakıyor ama perma stun atıyor zaten 48 sn cd nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Ben de cdr ile ilgili bir soru sorucam ama annie dğeil de yorick ile alakalı konu sahibi kusura bakmaz umarım. Geçen gün yorick oynarken. Donmuş yürek aldım %20 cdr veren, skill süreleridne ahliyle düşme oldu. Daha sonra ruh gömleği aldım ancak skill süreleri sabit kaldı. En ufak bir değişme olmadı sebebi nedir?

Bir daha ki seferde C ye basıp sağ alttaki bekleme süresine bakarsan %40ın üstüne çıkmıyor belki cd veren başka itemler almışsın yoksa düşer.Şuanda ruh gömleği nerf yedi bekleme süresinden %10a düşürüldü.

O değilde janna güçlenmiş artık lcslerde jannaları görürüz engage/disengage bakımından op

@SteppinUpAyıdıda küçüksemek lazım ability powerdan %20 güç alıyor yani 35+%20 ap 300 apı olsa aura damagei 95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 15 Ocak 2014; 11:34:03 >

• ya bir tamamını koysaydın patch notlarının annienin düşük levelda stun süresinin nekadar düşürüldüğünü koysaydın
    sürekli tibber çıkarsa ne yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

Ben de cdr ile ilgili bir soru sorucam ama annie dğeil de yorick ile alakalı konu sahibi kusura bakmaz umarım. Geçen gün yorick oynarken. Donmuş yürek aldım %20 cdr veren, skill süreleridne ahliyle düşme oldu. Daha sonra ruh gömleği aldım ancak skill süreleri sabit kaldı. En ufak bir değişme olmadı sebebi nedir?

Bir daha ki seferde C ye basıp sağ alttaki bekleme süresine bakarsan %40ın üstüne çıkmıyor belki cd veren başka itemler almışsın yoksa düşer.Şuanda ruh gömleği nerf yedi bekleme süresinden %10a düşürüldü.

O değilde janna güçlenmiş artık lcslerde jannaları görürüz engage/disengage bakımından op

Bu soruma cevap değil

%40 ı geçmediğini biliyorum. cd düşüren tek item donmul yürektii o da %20

• onu atlamışım midden önce dfg çıktığınıda sıkça görüyoruz zaten dengelenir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

ya bir tamamını koysaydın patch notlarının annienin düşük levelda stun süresinin nekadar düşürüldüğünü koysaydın

1lvde 1.25 3lvde 1.5 5lvde 1.75 diye gidiyor
    @ALAK_Dediğin gibiyse bug falan olabilir.Sprit visage aldığında cooldownu kaç gösteriyordu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 15 Ocak 2014; 11:39:11 >
  • quote:

quote:

ya bir tamamını koysaydın patch notlarının annienin düşük levelda stun süresinin nekadar düşürüldüğünü koysaydın

@ALAK_Dediğin gibiyse bug falan olabilir.Sprit visage aldığında cooldownu kaç gösteriyordu ?

İşin aslı şöyle oldu ruh gömleğini almadım, alt itemi olan 850 altınlık 200 can veren(%10cdli) itemi aldım. Skill sürelerini ne kadar düşürdüğünü görmek için almadan önce baktım ve aldıktan sonra baktım aynıydı. Dediğin gibi bug olmş olabilir diye baseden çıkmadan, geri satıp tekrar aldım ve hiç bir değişiklik yoktu.

• Iyide CDR mi kasacaksin surekli kullanmak icin yoksa AP mi kasacaksin ise yarasin diye? Bence bu hesaplanmistir. Oyle olmasa bile yakinda duzeltme gelir ama once oyuncularin isin cilkini cikarmasi beklenir :)
  • quote:

quote:

1-3-5 degil 1-6-11 ya da 1-11-16 olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Late game'de ulti atmaktan tırsıyoruz Annie oyuncuları olarak. Çünkü ebesnin nikahı kadar bekleme süresi var. Ve Tibbers birçok TF'yi kazandırabiliyor. Bu iyi olmuş.
  • Ayıya item kasma olsun süper olur. 2 ie alan tibbers hayal ediyorum
  • Lux bi combatta 2 ulti atarken bence çoka büyük bir şey değil. Late de tibbers ı sadece alan stun için kullanabiliyoruz anında temizliyorlar zaten.

Ama çok güzel split push yapılır gibi, Annie'e sunfire kasıcan tibbersla beraber 2 saniyede wave temizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 15 Ocak 2014; 12:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Ayısız gezen annieye söverler. Senin ayın nerde olom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

quote:

quote:

1-3-5 degil 1-6-11 ya da 1-11-16 olmasi lazim.

doğrudur benim sınav vardı kafam biraz bulanık pasifi skill olarak düşünmüşüm

• quote:

quote:

quote:

İşin aslı şöyle oldu ruh gömleğini almadım, alt itemi olan 850 altınlık 200 can veren(%10cdli) itemi aldım. Skill sürelerini ne kadar düşürdüğünü görmek için almadan önce baktım ve aldıktan sonra baktım aynıydı. Dediğin gibi bug olmş olabilir diye baseden çıkmadan, geri satıp tekrar aldım ve hiç bir değişiklik yoktu.

Blue buff'ın varmıydı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.