Şimdi Ara

%40 CDR ile Sınırsız Tibbers (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten annie instaban dı şimdi banın allahı olacak. Riot ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

ayı öldükten sonra 48 sn ilk bastıgın anda değil

quote:

Additional Information:
    The cooldown begins when Tibbers is summoned.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Annie

+1

• Late game de zaten pasifle birlikte ilk attıgında damagei ve sersemletmesi icin kullanılıyor adc 2-3 atıyor zaten tibbersa.o yüzden normal yani lux 30 saniyede bir half-global ulti atarken iyi

• şöyle yaparlar tibbers öldükten sonra cd başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

ya bir tamamını koysaydın patch notlarının annienin düşük levelda stun süresinin nekadar düşürüldüğünü koysaydın
    sürekli tibber çıkarsa ne yazar

1lvde 1.25 3lvde 1.5 5lvde 1.75 diye gidiyor
    @ALAK_Dediğin gibiyse bug falan olabilir.Sprit visage aldığında cooldownu kaç gösteriyordu ?

İşin aslı şöyle oldu ruh gömleğini almadım, alt itemi olan 850 altınlık 200 can veren(%10cdli) itemi aldım. Skill sürelerini ne kadar düşürdüğünü görmek için almadan önce baktım ve aldıktan sonra baktım aynıydı. Dediğin gibi bug olmş olabilir diye baseden çıkmadan, geri satıp tekrar aldım ve hiç bir değişiklik yoktu.

Blue buff'ın varmıydı?

Bak ona hiç dikkat etmedim, ne desem yalan. Ancak blue buff %10 cdr vermiyor mu? Buffım olsa bile donmuş yürekle %30 yapıyor

• Jungler Nunu diyip giderim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

ya bir tamamını koysaydın patch notlarının annienin düşük levelda stun süresinin nekadar düşürüldüğünü koysaydın
    sürekli tibber çıkarsa ne yazar

1lvde 1.25 3lvde 1.5 5lvde 1.75 diye gidiyor
    @ALAK_Dediğin gibiyse bug falan olabilir.Sprit visage aldığında cooldownu kaç gösteriyordu ?

İşin aslı şöyle oldu ruh gömleğini almadım, alt itemi olan 850 altınlık 200 can veren(%10cdli) itemi aldım. Skill sürelerini ne kadar düşürdüğünü görmek için almadan önce baktım ve aldıktan sonra baktım aynıydı. Dediğin gibi bug olmş olabilir diye baseden çıkmadan, geri satıp tekrar aldım ve hiç bir değişiklik yoktu.

Blue buff'ın varmıydı?

Bak ona hiç dikkat etmedim, ne desem yalan. Ancak blue buff %10 cdr vermiyor mu? Buffım olsa bile donmuş yürekle %30 yapıyor

Blue buff %20 CD veriyor hadi diyelim %10 CD versin blue buff, bu seferde kabiliyetlerden %10 CD gelmiş demekki.

• Bişey olmaz bi smite at tamam işte
  • Tibbers öldügünde yada süresi bittiginde devreye giriyor bekleme süresi. Ayrıca tibbers 2-3 vuruşta ölüyor demişsiniz de. Tibbersi rakiplerin kafasına atıyorum. Asıl hasar ordan geliyor. ya da tflerde w ile erisemedigim yerlerde r ile toplu stun atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 15 Ocak 2014; 17:53:01 >
  • önce ayıya dalarız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.