Şimdi Ara

40 bin tl bütçe araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 30 Ocak 2024; 14:58:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Dacia sandero stepway 1.5 dci

dayı ne yaptın dacia alınırmı ya.
  • Kirmizi isikta durdugunda etrafina bak bir suru dacia marka araç goreceksin. Çok fazla satiliyor. Duster stepway vs.. 1.5 dci motoru çok ekonomik ve performansi super. Stepway çok yakişikli jeep tarzi yapilmiş bir otomobil.çok havali bir tarzi var tutkunlari var. Dacia tabiki opel ww vs kiyaslanmayacak ölçüde bir marka. Kalite olarak tabiki buyuk markalara göre vasat diyebiliriz. Ancak şunu asla diyemeyiz. O da sandero stepway 1.5 dci ın piyasasi yok ikinci eli zayif diyemeyiz. Tercihe göre değişir 55 bine sifir duster veriyorlardi galiba. Aynisi stepwayda olabilir. Sifir araç olmasi şeklinin tarzinin size uymasi zevkinize uymasi durumunda ee ikinci elide varsa neden olmasin şeklinde düşünüyorum. Mesela 1.5 dci motorlu yakisikli bir stepway aldiniz diyelim. Ortalama yilda 10 bin km yaptiniz diyelim.10 yil binseniz ki bu genelde imkansiz :-) degistirirsiniz 10 yil sonunda temiz baktiginiz araciniz 100 binde demektir. Şu anda galericilerde en çok ve en hizli satilan iki model var biri son kasa symbol digeri stepway. Yani yogun ilgi var. 100 binde ve 2009 model diyelim temiz bir stepway şu anda 40 bin tl istiyorlar. Bunu alan tabiki 2009 da 55 bine almadi muhtemelen 26-27 bin tl ye aldi. Ve 100 bin km bindi 8 yil kullandi. 40 bine de kapis kapis satacak. Hani kronik ve önyargili aman dacia arabami yaav muhabbetinin modasi 2012 de turkiyede bitti. Cunku dacia surekli yeni ve guzel seylerle sular seller gibi araba satiyor turkiyede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40.000 liraya araç tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    500 bin tl araç öneri
    3 yıl önce açıldı
    350 bin tl araba önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Hocam C4 varken Dacia alınmaz.

• Burda yakin arkadasimda 2015 c4 easy var. Tüm iyi ve kotü yönlerini iyi biliyorum. Mesela c4 te bmv motoru var. Ve bmv 1.16 da kullandigi tipa tip aynisini ctroen c4 te kullanmiş. Tabi bu motorun lpg ile tam uyumu olmadigini da ustalar soyluyor. Yada soyle soyleyeyim piyasadaki cok az araba zaten yuzde 100 lpg ile uyumlu. Tabiki ctroen daciadan kaliteli yapiyor malzeme olarak. Ama dacia da renoultun kadjarda captur talisman da kullandigi 1.5 dci motoru kullaniyor. Sekil olarak begenir belki diye tavsiye edeyim dedim yoksa tabiki dediklerinize katiliyorum.

Orijinalden alıntı: komedi6

clio 1.5 touch lar nasildir kullananlar memnunmus hep olumlu yorumlar gordum esp 4 cam elektrikli yokus kalkis destegi falan bir cok ozellik varmis ikinci elleri 42 bin civari.

o fiyata kazalıları var sadece
  • c4 1.6 hdi 90hp

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

clio 1.5 touch lar nasildir kullananlar memnunmus hep olumlu yorumlar gordum esp 4 cam elektrikli yokus kalkis destegi falan bir cok ozellik varmis ikinci elleri 42 bin civari.

o fiyata kazalıları var sadece

evet km si dusuk hatasız bulmak zor, 2013 model beyaz touchlar fena degil, ici de genis, tek kotu yani kasasi dacia kasasi ve guvenlikten 3 yildiz almis, yuksek hizlarda spin atma egilimi falan oluyor altı alçak olmadığı ve hafif araba oldugu icin yol tutusu pek iyi degil ve hizli gidince iceri ruzgar aliyor yalitim biraz kotu, ama ben hizli kullanmayacagim icin bu olumsuzluklar pek sıkıntı yaratmaz, şehir içinde iş görür, aynı fiyata fiesta yada corsa alana kadar clio ya binmek daha mantıklı geliyor.

• fia tbravo lancia delta citroen c4 pejo 308 vs

Chery kimo 1.3 lusso
  • C4 bak derim,40bine temiz bulursun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.