Şimdi Ara

40.000 Tl'ye sıfır araba yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir baktım'da Polo bile 45.000 Tl cliolar desen onlar da öyle 40.000 Tl'ye alınacak 2 çocuklu aile için bir araba ne olabilir?

• 2 çocuklu bir aileye 40 bin tl civari b sinifi bir arac cok zor hem fiyat olarak hemde nasil sigacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır gibi 2.el clio stationwagon alınabilir.

• ibiza var ya

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    Ben yazcaktım önce davranmışsın

O paraya alınacak sıfır en makul araç

• 40bine b sınıfı en baz donanım en düşük motorlu araçları alabilirsiniz ben olsam temiz ikinci ellere yönelirdim. Daha sonra eliniz bollaşınca daha iyi bi araca geçersiniz.
    İlla sıfır olacaksa da ibiza 1.2tsi referance+ plus paket bir de tercih ederseniz hava yastığı paketi pazarlıkla 43bine filan biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 23 Mayıs 2016; 21:48:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dacia 42 bin sanirsam

• Arkadaşlar taksitli alınacak sanırım kredi kullanmadan oluyormuş o şekilde o sebeple düşük km'li 2.el tercih edemiyor alacak kişi
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    İkinci elde de kredi oluyor ama faizler çok azcık yüksek olabilir.
  • Bu fiyata 3_4 yaşında megane 3 var. 6,7 yaşında audi a3 var,citroen c4 var.2008,2009 mondeo var..yani araba gibi araba var ama sıfır yok. Ben olsam sıfır almam.

• Philae kullanıcısına yanıt
    3 yaş sınırı mı ne vardı, diğer türlü ihtiyaç kredisi ile alınabilir...
  • Arranger arkadaşın yazdığı araç en mantıklı sıfır . Ben olsam biraz daha kaliteli 2. El alırım .

• Mcuk kullanıcısına yanıt
    hocam ben de 2 çocukluyum. fiesta var, ve asla sığamıyorum. o nedenle 2.el bir jetta düşünüyorum. bence değerlendirmeniz gereken şey bagaj dolaysııyla 2.el.
  • iyidir kötüdür,
    tenekedir değildir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2015-fiat-linea-pop-1.4-benzinli-sifir-kilometre-sok-fiyatlar-297131623/detay

41.500'e linea.

al beğenmezsen 3 ay sonra aynı paraya sat?

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim haberdar ettiğiniz için :)

2015 aralık ayında aldım, şu anda aracım 5 bin km de ve bazı detaylar hariç oldukça memnunum. Yakıtı az, donanımı iyi, iç hacmi çok iyi bagaj 510 litre. 45 litre deposu var uzun yolda 900 km gördüm bir depo ile. Şehir içi de kullanıma bağlı 550-750 arası o kadar değişken.

Tek sıkıntım debriyaj fazla yukarıdan kavrıyor, birde bir fiesta bir Polo gibi sessiz ve konforlu değil ama gel gelelim 10 bin lira daha ucuz kısaca tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

iyidir kötüdür,
    tenekedir değildir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2015-fiat-linea-pop-1.4-benzinli-sifir-kilometre-sok-fiyatlar-297131623/detay

41.500'e linea.

al beğenmezsen 3 ay sonra aynı paraya sat?

bence bu daha mantıklı linea benzinli mantıklı değil

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yamen-13-adet-2015-linea-1.3-multijet-pop-gsr-5-dk-kredi-297012828/detay

• Sanırım linea ya da boş clio tercih edilecek gibi ancak bunlara kredi değil normal taksit oluyor mu hani diyor ya 0 faiz ile taksit şeklinde.
  • ibiza tavsiye eder misiniz ve reference ve style arasındaki donanım farkını bilenler var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.