Şimdi Ara

40.000 TL ye kadar araç tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Jazz ı yeni sattık. Bize 40.000 liraya kadar otomatik araç lazım arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  40.000 TL ye kadar araç tavsiyesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Of McLaren

Merhabalar Jazz ı yeni sattık. Bize 40.000 liraya kadar otomatik araç lazım arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Sıfır mı ikinci el mi?
    hb mi sedan da olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

quote:

Merhabalar Jazz ı yeni sattık. Bize 40.000 liraya kadar otomatik araç lazım arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Sıfır mı ikinci el mi?
    hb mi sedan da olur mu

Hocam ikinci el olursa daha çok seçeneğimiz olur. HB,Sedan farketmez

• Hocam İ10 düşünmüyoruz çünkü trafikte boyutları nedeni ile dezavnataj olabiliyor.(Adana şehir herşey olabiliyor)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugo

quote:

Sıfır mı ikinci el mi?
    hb mi sedan da olur mu

Hocam ikinci el olursa daha çok seçeneğimiz olur. HB,Sedan farketmez

Mazda 3 leri araştırmanızı tavsiye ederim.
    Fiyatını hak eden bir araç.
    Donanım olarak muadillerinden doludur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiat bravo düşünebilirsiniz ancak yarı otomatik

• Megane 3 fluence accent blue bakabilirsin

• Hocam Mazda yı çok beğeniyorum fakat 3 serileri çok yorulmuş durumdalar bu fiyat için. Opel Astra 1.4 Twinport Elegance beğendik 2010. Diger yandan Toyota Avensis gibi bir alternatif de oluştu. Fiesta nın da 2011 Titanium X paketleri var,Fiat Bravo benim kesinlikle çok istediğim bir araç fakat annem kararsız çok aralardayız.

• Hocam ne yaptınız eve girerken hazır ola mı geçsin herkes Bu önerdiğiniz araçlarla bir mekana gitsek arka kapıyı açarlar

• Ford Fiesta Titanyum 1.4 benzinli tam otomatik. Sınıfındaki en sorunsuz otomatik vitese sahip araçtır. Az yakar. Fazla performans bekleme. Motoru tüpe uygundur.

• Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten araç çok kullanılmayacak anneme alacağımız için. Performans beklemiyoruz şehiriçi arabası olacak. Benzinden memnunuz. Astra 2010 lara veya 2008 Avensis ler ve 2011 Auris lere ne dersiniz? Bunlar da bütçemize uyuyor.

• quote:

Hocam zaten araç çok kullanılmayacak anneme alacağımız için. Performans beklemiyoruz şehiriçi arabası olacak. Benzinden memnunuz. Astra 2010 lara veya 2008 Avensis ler ve 2011 Auris lere ne dersiniz? Bunlar da bütçemize uyuyor.

Bu araçların kalite anlamında sıkıntısı yoktur. Biraz ezber bilgi gibi olacak ama Japonlarda sorunsuzluk ihtimali daha yüksektir. Astra ise kalite hissini sonuna kadar yaşatır.

Avensis şehiriçi için yorucu olabilir.
  • Focus 2 powershift , Astra h easytronic, Megane II bva, Jetta dsg, 308 otomatik vti gibi 5-7 yaş arası C segmenti bütün araçları alabilirsiniz hocam pardon gözüm
  • Dostum ozaman Jazz ile yola devam edin.
    Valide hanım kullanacaksa Jazz da rahat ettiği kadar başka bir araçta rahat edemez.
    40bin civArı bir Jazz bulun en iyisi.
    Çook ferah ve kullanımı rahattır.

• quote:

Focus 2.5 tavsiye ederim.1.6 TDCİ dizel.Şuan kullanıyorum gayet memnunum.Eğer düşünürseniz tavsiye ederim.Araştırın bence.
  • egelidost kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumunuz için yani bu araçları beğendik ama Auris'in otomatik şanzımanının problemli olduğu söylenmiş. Astra yı zaten biliyorum Classic kasalar her zaman iyidir. Fakat Avensis nasıl şehiriçi yorucu olabilir biraz açar mısınız hocam gayet konforlu bir araç bildiğime göre?

• Hocam pardon gözüm kesinlikle dediğiniz araçlara katılıyorum. Bizim valide beni biraz deli ediyor bu konuda. 308 VTİ yi gösterdim yerden bu araba dedi çıldırdım. Megane 2 ye olmaz dedik muadilleri daha çok hoşumuza gitti. Focus 2 keşke yaşadığımız şehirde ve yakınında da olsa ama çok yorulmuş kondisyondalar bu fiyat için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanicAtTheDisco -- 8 Ağustos 2015; 12:10:44 >
  • ugo U kullanıcısına yanıt
    Hocam Jazz ı ağır hasarlı olması ve boyasının yakında tel tel döküleceği için satmak zorunda kaldık yoksa satamazdık. Zaten annemin ilk tercihi Jazz tam bir Jazz aşığı Jazz lara baktım ama inanın 40.000 liraya yeni kasa yok. 2008 modelini 36.500 e gördüm ve anladım olmayacağını

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.