Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarda itunes açık olmadan ipod şarj olmuyor mu ? Bir kaç saat önce itunes'i hiç açmadan ipod'u usb'ye taktım ipod'da şarj oluyor ibaresi çıktı, şimdi geldim baktım şarjı dolmuş mu diye ama şarjda hiçbir ilerleme olmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 11 Şubat 2012; 18:56:34 >
  • Arkadaşlar bu 4.nesil ipod'un fiyatlarına ne olmuş böyle yav , 500 tl'den aşağı ipod yok.Ben 32 gb'ı 550'ye almıştım , 400'e sattım.Şimdi 600 bile satan var , sıfır fiyatları bile uçmuş.Bilmediğimiz bir şey mi oldu da piyasası yükseldi ? Tekrar almaya korktum yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

bilgisayarda itunes açık olmadan ipod şarj olmuyor mu ? Bir kaç saat önce itunes'i hiç açmadan ipod'u usb'ye taktım ipod'da şarj oluyor ibaresi çıktı, şimdi geldim baktım şarjı dolmuş mu diye ama şarjda hiçbir ilerleme olmamış..

iTunes ile uzaktan yakından alakası olmayan bir durum. Belki windows kendi kendine donanımı kaldırmıştır. Donanımı kaldırdığı zaman USB portundaki gücüde kesiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

bilgisayarda itunes açık olmadan ipod şarj olmuyor mu ? Bir kaç saat önce itunes'i hiç açmadan ipod'u usb'ye taktım ipod'da şarj oluyor ibaresi çıktı, şimdi geldim baktım şarjı dolmuş mu diye ama şarjda hiçbir ilerleme olmamış..

iTunes ile uzaktan yakından alakası olmayan bir durum. Belki windows kendi kendine donanımı kaldırmıştır. Donanımı kaldırdığı zaman USB portundaki gücüde kesiyor çünkü.

İtunes açıkken de şarj ederken itunes'in içinde solda kutunun içinde şimşek işareti de gösteriyor yaaa o da bazen gidiyor itunesi kapatıp tekrar açınca tekrar bişey olmamış gibi şarj devam ediyor.. Bazende durup durup sıcaklık uyarısı veriyor ipod. Oysaki ipod'da sıcaklığın s'si yok. Daha da yepyeni alet, ilk aldığım zamanlarda bişey yoktu. Dediğiniz gibi donanım herhalde...

• ben dün ipod touch aldım siyah renk içinde direk ios 5 yüklü güncellemede yapmadım böyle bir durum olabilir mi fabrika çıkışlı, çünkü sıfır aldım kutuyu kendim açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_42 -- 12 Şubat 2012; 1:17:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

İtunes açıkken de şarj ederken itunes'in içinde solda kutunun içinde şimşek işareti de gösteriyor yaaa o da bazen gidiyor itunesi kapatıp tekrar açınca tekrar bişey olmamış gibi şarj devam ediyor.. Bazende durup durup sıcaklık uyarısı veriyor ipod. Oysaki ipod'da sıcaklığın s'si yok. Daha da yepyeni alet, ilk aldığım zamanlarda bişey yoktu. Dediğiniz gibi donanım herhalde...

Bilgisayarın usb girişlerinde sorun olabilir direk prizden sarj eden adaptorler var onlardan alıp deneyin.

• Cihazı aldığımdan beri yanımda laptop'u taşımayı bıraktım. Filmleri atıyorum içine geceleyin işe gittiğimde keyfime bakıyorum.
  • 5. Jenerasyon iPod Touch ne zaman çıkar tahmini olan var mı önceki modellere göre?
    5. Nesilde Şunlar Olursa Alacağım:
    En Az 512 MB RAM
    En Az 2 Çekirdekli İşlemci
    Dayanıklı Arka Kapak (Belki Bu Olmasa Da Olur)
    3G Desteği (Bu Olmasa Da Olur)

Ayrıca 64 GB ve 32 GB kaç Türk Lirası civarlarında olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

beyler ben bu ürünü alacağım ama kafamda bi soru işareti var. Eylül 2010 da çıkmış bi ürün beni ne kadar idare edebilir ki? yani yakında GPU,CPU düşük gelicek. oyunlarda falan kasma olacak. Zaten bu cihazı oyunları ve uygulamaları için alacağım. Sonradan pişman olur muyum acaba?

RAM gerçekten yetersiz geliyor, yüksek boyutlu oyunlarda atıyor hemen. Daha infinity blade II'yi oynayamadım hiç öylece kurulu duruyor Androidlerde bile böyle sorunla karşılaşmamıştım. iOS da free ram yerlerde. 10 - 15 MB olduğunu bile görüyom çok kötü gerçekten, en az 512 MB olmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

5. Jenerasyon iPod Touch ne zaman çıkar tahmini olan var mı önceki modellere göre?
    5. Nesilde Şunlar Olursa Alacağım:
    En Az 512 MB RAM
    En Az 2 Çekirdekli İşlemci
    Dayanıklı Arka Kapak (Belki Bu Olmasa Da Olur)
    3G Desteği (Bu Olmasa Da Olur)

Ayrıca 64 GB ve 32 GB kaç Türk Lirası civarlarında olur?

Apple 3G koymak gibi bir salaklık asla yapmaz.Jailbreak tarzı birşeyle çok kolay bir şekilde telefona dönüşür o zaman.iPhone satılmaz bu sefer.Ben 700 liraya telefon görüşmesi yapabildiğim iTouch varken 1700'e iPhone almam açıkçası

• Arkadaşlar iTunes ile müzik yolladığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum, her parçanın isminden 2 tane var. Gri olanlar açılmıyor, siyah olanlar açılıyor. Nasıl çözebilirim ?
  • arkadaşlar uygun bir kılıf bulamadım varsada çok pahalı kılıf olmadan çok çizilirmi eşyalarımı titiz kullanırım normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_42

arkadaşlar uygun bir kılıf bulamadım varsada çok pahalı kılıf olmadan çok çizilirmi eşyalarımı titiz kullanırım normalde

Evet arkası çok çizilir. Bence kılıf, çizilmesinden ziyade düşürünce alacağı darbeden korumak için gerekli. Ben de her türlü eşyamı, özellikle de elektronik olanlarını dikkatli ve özenli kullanırım. Yine de beklenmedik kazalar olabiliyor. iPod'umu 7 aydır kullanıyorum. Arkasında çizik denilebilecek bir şey yok ve geçen haftaya kadar hiç düşürmemiştim. Geçen hafta farklı zamanlarda 3 kez yere düşürdüm, bunlardan bir tanesi oldukça yüksektendi. Muvit Clear Back kılıf kullanıyorum, darbeyi kılıf emdiği için cihazda her hangi bir sorun olmadı. Sadece sarsıntıya maruz kaldı, ama çok şükür bir sorunu yok. Kısacası etrafını kapatan ve ekran seviyesinden az da olsa yukarda olan (kenarlardan yukarı çıkan) her hangi bir kılıf almanızı tavsiye ederim. Yoksa mazallah tek bir düşüşte bile kötü bir sonuç alınabilir. İllaki uygun olan bir tane bulursunuz.

• arkadaşlar bir ürün almak istiyorum mevcut andoid telefonum eksik geldiği için... Ama 3G'yi telefonumdan alacağım cihaza vereceğim için her an heryerde internetim de olacak bu açıdan bir sorunum da olmayacak, almak istediğim cihazlar ise galaxy wifi ve ya ipod touch... ipod touch'da facetime skype gibi şeyler olduğu için istiyorum ama skype galaxy'de de mevcut bunun dışında android market ile appstore arasındaki farkı elbetteki biliyoruz ama 1 GHz işlemcisi var galaxy'de 346 mb ram'i var iyi sayılabilecek bir GPU'su var ve Micro SD kart yuvası mevcut... Itouch ise bana uzak olduğundan bilmemkteyim ve o yüzden sizden yardım istiyorum... Şimdi skype kurup istediğim gibi konuşabiliyor muyum ve cihazın eksi yönleri nelerdir?
  • bu arada vatan indirim yaptığında (yani %25) 422 lira 4th Gen 8 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

bu arada vatan indirim yaptığında (yani %25) 422 lira 4th Gen 8 GB

Vatan'ın indiriminde bu fiyata indiyse süper fiyat
  • beyler forumda birisi 290 TLye ipod touch 4 8 GB satıyor.

Şu an tam 280 liram var. Aslında biraz daha biriktirip 32 gb alıcaktım(2.el 450 civarı) ama bu fiyata 8GB görünce acaba 8 GB mı alsam diye düşünmeye başladım(öğrenciyim bütçeyi sonuna kadar zorluyorum ama işte, şu ana kadar bu kadar biriktirebildim). Cihazı müzik veya film için değil iOS oyunları ve uygulamaları için kullanacağım.

http://resim.donanimhaber.com/m_57747522/tm.htm

Arkadaşın hiç referansı yok bi sorun çıkarmı diye de düşünmekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

beyler forumda birisi 290 TLye ipod touch 4 8 GB satıyor.

Şu an tam 280 liram var. Aslında biraz daha biriktirip 32 gb alıcaktım(2.el 450 civarı) ama bu fiyata 8GB görünce acaba 8 GB mı alsam diye düşünmeye başladım(öğrenciyim bütçeyi sonuna kadar zorluyorum ama işte, şu ana kadar bu kadar biriktirebildim). Cihazı müzik veya film için değil iOS oyunları ve uygulamaları için kullanacağım.

http://resim.donanimhaber.com/m_57747522/tm.htm

Arkadaşın hiç referansı yok bi sorun çıkarmı diye de düşünmekteyim

Sadece iOS uygulamalarını indirip, oynamadığınızı bir süre sonra silerseniz yeterli. Müzik ve film için kullanmayacakmışsınız zaten. 290 TL iyiymiş. Referans konusu düşündürücü ama belli de olmaz hiç. Benim de referansım 0'dır hep forumdan alım yaptığım için. 168 mesajı var ikinci elde, işkillenmeye gerek yok gibi.

• Kullandığı ipod touch 4ü satmayı düşünen var mı?

renk farketmez. 8 yada 32 GB olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 15 Şubat 2012; 18:49:26 >
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.