Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimdeki kılıftan aldım. Dandik birşey ama devamlı film izlediğim için çok işim yarıyor.

• Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum da satın almayı düşünenler için forumdakihttp://forum.donanimhaber.com/m_57367609/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57367609 konumu incelemelerini öneririm :)
  • bir haftadır cihazı bilgisayara bağladığımda ne şarj oluyor ne pc görüyor araştıyorum ama çıkış yolu bulamadım.sonradan fark ettimki şarj olma göstergesi yok cihazda gözükmüyor lakin ipod şarj oluyor kesinlike pc görmüyor 4 pc ve 3 kablo ile denedim bir değişiklik yok.safari mail uygulamalarından da direk atıyor işin ilginçi müzik ibooks face den atmıyor genel kapatıp açmada bir sorun yok cihaz da ios 5 yüklü ve jb li.itunes yükseltim,kaldırıp yeniden kurdum yok cihazı görmüyor,cihaza sıfırlama yapıyorum cihazdan bir türlü olmuyor cihazin şarjı bitene kadar ekran siyah kapanışta dönen yuvarlak dönüyor dün akşam 11 de deniyim dedim yeniden restroyi sabah 8 de kalktm hala aynı şekilde yuvarlak dönüyordu habire evet ne yapabilirim arkdaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfonay

bir haftadır cihazı bilgisayara bağladığımda ne şarj oluyor ne pc görüyor araştıyorum ama çıkış yolu bulamadım.sonradan fark ettimki şarj olma göstergesi yok cihazda gözükmüyor lakin ipod şarj oluyor kesinlike pc görmüyor 4 pc ve 3 kablo ile denedim bir değişiklik yok.safari mail uygulamalarından da direk atıyor işin ilginçi müzik ibooks face den atmıyor genel kapatıp açmada bir sorun yok cihaz da ios 5 yüklü ve jb li.itunes yükseltim,kaldırıp yeniden kurdum yok cihazı görmüyor,cihaza sıfırlama yapıyorum cihazdan bir türlü olmuyor cihazin şarjı bitene kadar ekran siyah kapanışta dönen yuvarlak dönüyor dün akşam 11 de deniyim dedim yeniden restroyi sabah 8 de kalktm hala aynı şekilde yuvarlak dönüyordu habire evet ne yapabilirim arkdaşlar ?
    Jb siz kullanmayı denedinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Millet sımdı jaılbreak yapıp cydıa kurdum da , bu ucretlı uygulamaları nerden ındırcem sımdı ? herhangı bır store mu ındırmem gerekıyor ?

Anlıyamadım Uygulumalarını nereden indireceğinizimi soruyorsunuz
    Şahsen installous dan oyunlarımı indiriyorum

Evet unutmusum adını sımdı kurdum installous u.

Alıntıları Göster
    takıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiabi -- 8 Şubat 2012; 23:55:36 >

• arkadaşlar bende ıpod touch 4 almak istiyorum en uygun nereden alabilirim 8gb sıfır 550 heryerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_42

arkadaşlar bende ıpod touch 4 almak istiyorum en uygun nereden alabilirim 8gb sıfır 550 heryerde

MM'de bugünkü broşürde 8GB olan model 499 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_57534734/tm.htm

Ama 8 GB bana aldığım günden beri yetmiyor, bilginize

• quote:

arkadaşlar bende ıpod touch 4 almak istiyorum en uygun nereden alabilirim 8gb sıfır 550 heryerde

http://store.bilkom.com.tr/Apple-4-Nesil-iPod-touch-Siyah-8GB-_2669.html#0

471 lira :) 2 gün önce aldım beyazını sonuncuymuş heralde beyaz :)
    yetmeme konusuda değişken ben 32 gb iphone 4 kullanıyorum daha içinde uygulamalarla bile 8 gbı geçmedi touchıda kız arkadaşıma aldım beğendiği tüm sanatçıları ve parçaları yükledim gene 8 gb ı geçmedi. Ama çok iyi grafikli bir sürü oyun yüklersen veya film vs yüklersen yetmeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 9 Şubat 2012; 9:44:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

yetmeme konusuda değişken ben 32 gb iphone 4 kullanıyorum daha içinde uygulamalarla bile 8 gbı geçmedi touchıda kız arkadaşıma aldım beğendiği tüm sanatçıları ve parçaları yükledim gene 8 gb ı geçmedi. Ama çok iyi grafikli bir sürü oyun yüklersen veya film vs yüklersen yetmeyebilir

Gayet güzel fiyat

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesemu -- 18 Ağustos 2012; 0:00:08 >
  • quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesemu -- 18 Ağustos 2012; 0:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

MM'de bugünkü broşürde 8GB olan model 499 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_57534734/tm.htm

Ama 8 GB bana aldığım günden beri yetmiyor, bilginize

ben konyadayım konyada mm şirketi yok sanırım, ya bilkomdan yada vatan dan alacağım

• vatandan 512 tl ye aldım,
    yarın için %25 indirim duyurusu yaptılar ama ipod bunun içerisinde mi bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmgrsy

quote:

Orijinalden alıntı: mfonay

bir haftadır cihazı bilgisayara bağladığımda ne şarj oluyor ne pc görüyor araştıyorum ama çıkış yolu bulamadım.sonradan fark ettimki şarj olma göstergesi yok cihazda gözükmüyor lakin ipod şarj oluyor kesinlike pc görmüyor 4 pc ve 3 kablo ile denedim bir değişiklik yok.safari mail uygulamalarından da direk atıyor işin ilginçi müzik ibooks face den atmıyor genel kapatıp açmada bir sorun yok cihaz da ios 5 yüklü ve jb li.itunes yükseltim,kaldırıp yeniden kurdum yok cihazı görmüyor,cihaza sıfırlama yapıyorum cihazdan bir türlü olmuyor cihazin şarjı bitene kadar ekran siyah kapanışta dönen yuvarlak dönüyor dün akşam 11 de deniyim dedim yeniden restroyi sabah 8 de kalktm hala aynı şekilde yuvarlak dönüyordu habire evet ne yapabilirim arkdaşlar ?
    Jb siz kullanmayı denedinizmi?

evet dostu ilk aldığımda jb siz idi jb yaptıktan sonrada 25 30 gündür sorunsuz kullanıyordum

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 9 Aralık 2018; 12:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesemu

quote:

quote:

ben de bilkom garantili sıfır beyaz 400 tl ye satıyorum,keşke satın almayı düşündüğünüzü bilseydim

Evet keske bileydim konuda acmıştım en uygun nereden alinabilir diye hemde havale ile aldım gitti 75 lira göz göre göre neyse kısmet diyelim

• quote:

Bende de bazen atıyor safariden jb yok bende ios tan kaynaklı olabilir.

Aynı durum ile ben de ara sıra karşı karşıya kalıyorum. Fakat bence sorun iOS'dan değil. Ben Ram'in yetersiz gelmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü bu durumla genelde mobil olmayan sitelerde gezinirken bolca sekme açtığım zamanlarda karşılaşıyorum.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 9 Aralık 2018; 12:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Bende de bazen atıyor safariden jb yok bende ios tan kaynaklı olabilir.

Aynı durum ile ben de ara sıra karşı karşıya kalıyorum. Fakat bence sorun iOS'dan değil. Ben Ram'in yetersiz gelmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü bu durumla genelde mobil olmayan sitelerde gezinirken bolca sekme açtığım zamanlarda karşılaşıyorum.

Sorunun kaynağı 256 MB'lık sistem belleğinde bazı oyunlarda da atmalar yapıyor bu yüzden. Uygulama geliştiriciler denemelerini iPhone 4 ve 4s'de yaptıkları için bellek tüketiminde iPod Touch yetersiz kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.